27 
О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА

Оливере, у праву сте - Црногорци су вам украли цео један "штос" каналисања, бројчано гледано неких 40 страна.

Но, то није тема овог каналисања, већ ћемо вас овом приликом упознати са ставом према вама који је тренутно у оптицају, када су у питању агенти црногорског Гестапоа.

Као што смо вам рекли у претходном каналисању које се тицало њиховог односа према вама*, црногорски Гестапо ставио вас је на најблаже могуће мере. Но, "ђаво не да мира доконима" каже изрека, те су ти докони - у питању су Гестапо агенти америчко-европске коалиције, инсистирали - подвлачимо: инсистирали, да промене свој однос према вама и да вам доделе статус руског теренског шпијуна-терористе.

Такав један статус представља веома висок ниво опасности по особу којој је додељен, што значи да се спрам ње могу - и требају, предузети агресивне мере како би се спречило њено шпијунско-терористичко деловање.

Е сад, црногорцима је кристално јасно да сте ви Духовник и напаћена душа, која је стицајем околности принуђена да своје идеје и замисли дели са онима, којима је бруталност, лаж, лукавост, лоповлук... стабилно стање свести, тј. максимум њиховог развоја свести. С обзиром да је таква свест у развојном смислу прилично ниско на скали развоја људске врсте, све што ви Оливере каналишете, и све што покушавате да остварите у циљу побољшања и развоја свести Деце Земље и Духовних Трагаоца, за њих - Моћнике који се играју судбинама Деце Земље, представља једну врсту смртне претње.

Основни разлог је у томе што ви Оливере вашим идејама, начином живота - па и каналисањима која вам упућујемо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум и Духовници, дајете визију једног другачијег живота, живота који није лишен тешкоћа и патње, али који је по свом садржају богат и самоостварен.

Такав живот Оливере за њих - Моћнике који се играју судбинама Деце Земље, представља смртоносну претњу, јер може деловати заразно по већи број људи. Ако дође до тога - ако већи број људи започне да живи на начин који је у складу са Сврхом Живота њихових текућих инкарнација, моћ коју Моћници имају ослабиће пирамидалном прогресијом, што би за њих представљало једну врсту трагедије.

Како се то не би десило - у циљу заштите позиција и привилегија које уживају, Моћници Црне Горе, Србије, Русије - укључујући ту и Моћнике америчко-европских држава, одлучили су да вас држе на "невидљивом" режиму, што значи да се спрам вас спроведе потпуна и апсолутна контрола свих ваших физичких и нефизичких контаката, како не бисте успели да на друге пренесете знање и искуство везано за духовност, Медитацију Душе и исцељење.

Како би успели у томе, поменути Моћници "замолили" су - читајте: застрашили, црногорске Гестапо агенте да вам се додели статус руског шпијуна-терористе, како би имали правну основу да према вама примене мере, које ће вас у духовно-развојном смислу вратити на почетак вашег бављења духовношћу.

То свакако да није могуће урадити, јер сте ви Оливере одавно ушли у Просветљење, чиме сте постали Једно са свиме што постоји у Универзуму укључујући ту и нас - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум. Како нажалост Моћници о којима говоримо у овом каналисању не схватају - нити их интересује да сазнају, шта значи постати Једно са свиме што постоји у Универзуму, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум појаснићемо им то на начин који ће им бити разумљив.

До тада, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и рад у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

 

скенови: 1 2 3        
               * 
1 2 3

1. ПИСМО АМБАСАДОРУ ЦРНЕ ГОРЕ
2. ВОЋАРСТВО И ПОВРТАРСВО У ЦРНОЈ ГОРИ
3. ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
4. ПИСМО ПРЕДСЈЕДНИКУ ЂУКАНОВИЋУ
5. ПОСЛАНИЦА МАРКА МИЉАНОВА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА
6. ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ
7. ОЈ СВИЈЕТЛА МАЈСКА ЗОРО
8. О НАТЈЕРИВАЊУ
9. О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА
10.О УГРОЖАВАЊУ НАШЕГ ЗДРАВЉА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
11.О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ
12. О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА
13 О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ
14 О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

15 О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
16 О ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО-СЛУЖБИ СВЕТА
17 ГЛУПАНИ У ИНСПЕКЦИЈИ
18 О ВАШЕМ СЕКСУАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ПОДГОРИЦИ
19 О СРБИЈАНСКОЈ ЕКИПИ НА ЧЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова 

13 јануар 19-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора