278   
О ЗАЉУБЉЕНОСТИ

Може Оливере, овом приликом каналисаћемо један текст који ће обрадовати многе Духовне Трагаоце - пре свих жене. Јесте. овом приликом каналисаћемо о теми која је веома драга женском роду - о заљубљивању.

Заљубљивање представља тренутак у животу мушкарца и жене током кога они доспевају у фазу савршене синхронизације вибрацијâ њихових Развојних Свести Душâ. То значи да енергије Развојних Свести Душа мушкарца и жене вибрирају - или ако хоћете пулсирају, у истом ритму, што води томе да они осећају јаку међусобну привлачност и јединство. Те вибрације-пулсације у временском смислу не морају трајати дуго, већ је један кратак тренутак - можда не дужи од минут-два, довољан да код њих изазове осећај јаке привлачности и заљубљености.

Ово свакако понекад може узроковати проблеме гледано на дужи временски период, у случају када особе по својој дубљој суштини и ментиалитету не одговарају једна другој. Но, захваљујући заљубљености, оне су на неки начин енергетски повезане веома јаким нитима. Зато када дође до раскида везе, те нити се кидају, што код обе особе изазива бол на нивоу Развојних Свести Душâ.

Из тог разлога морате бити опрезни током заљубљивања, опрезни у смислу да се потрудите да продубите и ојачате све позитивне аспекте ваше везе, а да минимализујете оне негативне. На тај начин заљубљеност ће успети да прерасте у једну врсту стабилне и трајне везе, која може прерасти и у брак.

У супротном, опција која вам преостаје, јесте раскидање везе и бол који може бити прилично јак и дуготрајан.

Оливере, ви сте се упитали шта узрокује синхронизованост вибрација Развојних Свести Душа код заљубљених_

Па, та појава углавном је кармичке природе, што значи да је та заљубљеност била испланирана као судбински сусрет током креирања њихових инкарнација, али има случајева - ређих додуше, да се случајно поклопе вибрације Развојних Свести Душа две особе. Тада долази до заљубљености између њих.

Ето, ово је било кратко каналисање о заљубљености, које ће вам - надамо се, помоћи да боље разумете ту појаву.

Поздрављамо вас Децо Земље, а поздрављамо и вас Оливере који се храбро борите против свих који су одлучни да вам униште живот.

Духовне Енергије Универзума.

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

26 јануар 18-те године еона Водолије - Београд/Србија