273  
О МРЖЊИ И ДУХОВНОМ ПЛАНУ

Јесте Оливере, мржња не постоји на Духовном плану. Ње нема чак ни на Мисаоном плану, који је ниво свести испод или пре духовног нивоа свести. Зато мржња припада Емоционалном плану, то је њен извор и "место" одакле извире и коме изворно припада.

Стога када досегнете стање духовног ниова развоја свести, бићете ослобођени свега што је повезано са њом - мржњом. То ће вам свакако представљати велику помоћ, јер "трагови мржње" у вашим животима својим деловањаем веома успешно ометају духовне трагаоце на вашем путу духовног развоја. Зато морате бити свесни ове чињенице и сваки пут када осетите да се у вама активирала мржња - самоиницијативно или је неко ситуационо генерисао, морате се избавити и "склонити" од ње.

"Ово је веома добар савет" - помислићете, "али како га спровести у пракси" - питање је.

Ваша примедба стоји и ми ћемо покушати да вам помогнемо да превазиђете стања мржње на нама уобичајени начин - упућивањем одговарајуће молбе, коју ћемо управо дати. Зато када заузмете положај за медитацију. затворите очи, руке спустите у крило и осетите смирење на сва три нивоа вашег бића: физичком, емоционалном и мисаоном, изговорите у себи следећу молбу: "Молимо Духовне Енергије Универзума да нас избаве из стања свести мржње" и ми ћемо урадити све што је до нас да вам изађемо у сусрет.

Јасно вам је да једна медитација, тј. упућена молба није довољна да вас избави из стања свести мржње, већ ћете морати више пута да замолите нас - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум за исцељење, како би оно имало ефекта.

Проблем са мржњом је у томе што је то веома јака и постојана емоција магнетске природе, те је стога веома тешко ослободити је се. Тиме молба коју смо вам управо дали добија на вредности, јер тиме добијате једну велику помоћ на вашем путу духовног развоја. Надамо се да ћете знати да цените ту врсту наше помоћи вама - Деци Земље, и изговарајући је своје стање свести уздигнете и укорените на мисаоно-духовом нивоу свести.

За сада чини нам се да је ово довољно информација када је ова тема у питању, чиме и завршавамо ово каналисање.

Поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере који упорно истрајавате у бављењу духовношћу и поред невероватно тешких услова живота, и негативних дејстава којима сте изложени.

Духовне Енергије Универзума

 

 


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

18 новембар 17-те године еона Водолије - Падинска Скела, болница за психијатријске болести/Србија