272 
 СМРТ ЈЕ ПРЕВАРА

Оливере у праву сте и то у толикој мери, да једноставно речено немамо речи којима бисмо то описали. Смрћу не долази до престанка функционисања ваше свести, већ само до промене димензије свести на којој она борави. То значи да се ви само "селите" са Нижих, на Духовни план. И то је све што се тиче смрти.

Стога сматрамо да је веома важно о овој теми повести више јавних дискусија на духовним форумима, како би се страх од смрти и трајног нестанка свести особе ако не потпуно нестао, онда барем ублажио. Морамо рећи, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да нам ви - Деца Земље, уплашена од смрти делујете као пилићи који остављени од мајке пијучу и дезоријентисано тумарају тамо-амо. Тако и ви, уплашени трајним нестанком свести тумарате по својим и туђим животима покушавајући да из њих извучете што је могуће више задовољства и друштвених привилегија.

То само по себи није погрешно, погрешна је само одлучност коју улажете у те покушаје да извучете што је могуће више задовољства из живота. То обично није могуће, чиме се степен вашег незадовољства сопственим животом пропорционално увећава, чиме долази до опадања нивоа развоја свести код вас - Деце Земље.

Зато би Истина о томе да смрт не постоји била једна врста додатног горива које би ваше животе трансформисао на један нежан, али упоран и скоро невидљив начин. Живот након смрти исти је као и живот пре ње - док сте боравили на Нижим плановима, осим што је духовно садржајнији, јер тада боравите на Духовном плану.

Оне изнимке које су након смрти остале заглављане у међу простору између Нижих и Духовног плана овом приликом нећемо помињати, тј. нећемо се бавити њима, јер ће то бити посебна тема једног од наредних каналисања.

За сада чини нам се да је ово довољно информација како би сте ви - Деца Земље, схватила да смрт не постоји и да је то једна од већих заблуда којима сте изложени. Зато се надамо да ће ово каналисање смањити тај осећај страха од смрти у оној мери у којој га ви осетите истинитим. У том случају доћи ће код вас до смирења на више нивоа свести, јер страх од смрти уноси немир у читаво ваше биће, на свим његовим нивоима.

Ето, чини нам се да је ово било довољно за сада, када је у питању страх од смрти.

Поздрављамо вас Децо Земље и желимо вам пуно радости и среће у вашим животима, што важи и за вас Оливере.

Љубиша*
 

* Текст су каналисале Духовне Енергије Универзума, али га је потписао Љубиша, као чин његове подршке и охрабрења свима који су га лично познавали.


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

5 децембар 17-те године еона Водолије - Београд/Србија