270   
О ЦИКЛУСИМА ИСПОЉАВАЊА ДУХОВНОСТИ

Оливере, развмишљали сте о циклусима испољавања духовности, о запажању да се духовност најјаче испољава врхунцу пунолетства и касније, опет око четрдесете године живота, и то ваше запажање је тачно, али непотпуно, јер се духовност испољава и око шездесете године живота :) .

Значи имате три испољавања духовности током једне инкаранције, са приближним размаком од 20 година. Ово «приближним», значи да тих 20 година могу варирати за годину-две пре или касније, све у зависности од актуелних дешавања која могу негативно утицати на испољавање духовност. Уколико таквих негативних дешавања нема, тада се ови циклуси испољавају готово непогрешиво тачно.

«Која им је намена»? - питате се Оливере.

Нaмена им је да свакој особи која је инкарнирана на Физичком плану планете Земље, пошаље поруку о његовој/њеној духовној суштини. Намена им је да вас подсете да сте бесмртна, развојно неограничена духовна свест дарована Слободном Вољом, која се из живота у живот присећа своје духовне суштине. Да бисте у томе успели — мислимо на Децу Земље Оливере, не на вас :), неопходно је да вас током живота/инкаранције пар пута — три пута, подсетимо на то ко сте.

Ви сте се Оливере упитали да ли сви, али баш сви људи осете тај импулс духовности, јер вам је јасно да га неки уопште нису свесни, зар не?

Е па, тај импулс делује, спонтано делује на све особе током њиховог живота/инкаранције, али Истине ради, чињеница је да га сви не осете у пуном смислу те речи. Они осете да се њихова свест на један начин променила — «омекшала» рекли бисмо, током трајања тих циклуса, но, с обзиром на низак ниво развоја свести и недостатак интересовања за духовност и духовни развој, тај импулс у њима не остави неког јачег трага. Но и поред тога на једном полусвесном нивоу разумевања, мало по мало, рађа се — рекли бисмо гради се, спознаја о дубљој и значајнијој сврси људског постојања и доласка на ову планету.

Питате се Оливере колико временски траје циклус испољавања духовности током поменута три појављивања и наш одговор гласи: он траје између 1—3 године, што је индивидуално и зависи од много чега, у шта овом приликом не бисмо улазили.

Било би добро да податке које смо током овог каналисања учинили доступним јавности искористите — мислимо на читаоце, као повод за једно дубље размишљање о разлозима вашег доласка на ову планету и сврси ваше текуће инкаранције. Ако смо вам на тај начин помоглe да се барем мало присетите себе, биће нам изузетно драго.

Поздрављамо вас Децо Земље, и дивимо се вашим напорима и стемљењима ка развоју на свим пољима ваших интересовања.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

4 септембар 17-те године еона Водолије — Нови Сад/Војводина