26      
О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА ИЗ СРБИЈАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ

Оливере, ово вам се неће свидети, ал' шта да радимо, ви сте баш запели да себе и друге прочистите енергијама Истине.

Дакле, Истина о догађају који вам се повремено враћао у свест, а за који ви нисте имали сазнања - у смислу тачности, јесте следећа: вама у млеко јесте била сипана "дрога за силовање" како се та супстанца назива у круговима који је дистрибуирају међу својим члановима, али нисте били сексуално искориштени од стране свештеника Србијанске Православне Цркве у Рипњу у којој сте радили посао чишћења цркве за одређену новчану надницу.

Свештеник који је служио у цркви ниjе у пуној мери био хомосексуалац, али јесте имао извесна хомосексуална искуства у интернату у којем је боравио током студија, као и у једном случају од стране свог "духовника". Та искуства нису га гурнула на страну која би се код њега исказала пуним испољавањем хомосексуалности, али су била довољна да га доведу у дилему шта је његов природан начин испољавања сексуалности.

Ви сте након завршеног посла отишли код њега на вечеру, током које вам је било послужено козје млеко са поменутом дрогом у њему. Свештеник о коме је реч није знао шта да ради са вама док сте били под дејством наркотика, те је читаво вече провео у молитвама богу-Демону његове религије да га упути на прави пут. У тим молитвама дочекао је и јутро, а ви сте се пробудили не сумњајући да је у томе било ичега лошег што сте прихватили његову понуду да преноћите, односно преспавате у његовом дому.

Једна од карактеристика поменуте дроге је да потпуно укида вољу особе која је конзумира, чиме она послушно прихвата све предлоге који се изнесу пред њу. То је био разлог што сте ви прихватили његову понуду да преноћите у његовом дому и ујутру након буђења наставите свој пут ка Београду.

Све што смо рекли јесте помало непријатно, но, таквих искустава када су у питању свештеници и монаси религија света има пуно. Многи верници трпе тортуру својих свештеника и монаха прилично дуго - понекад и деценијама.

Ви нисте били сексуално искориштени, али вам jе читава ситуација била помало сумњива, јер није вам у природи да прихватате понуду за преноћиште од потпуног незнанца. Шешир, односно цилиндар који сте пробaли док сте се спремали на спавање представља сувенир који је он добио од свог пријатеља и познаника из Лондона, и нема никакво значење у овој причи.

Ето, мислимо да вам је ово што смо каналисали помогло да очистите последње остатке недоумицâ везаних за догађаје из вашег живота - можемо на неки начин рећи "из вашег претходног живота", јер сте након уласка у Просвeтљење започели један животни ток који је до сада донео много добра напаћеној људској врсти.

Наставите и даље као до сада, а Љубав и пажња свих духовних свести које се баве помагањем Деци Земље пратиће вас током читавог вашег пута.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

25 октобар 16 године ере Водолије - Нови Сад/Србија