26    
О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА ИЗ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ

Оливере, видимо да сте успели да схватите обрасце манипулацијâ и превара које спроводе свештеници, монаси и монахиње Католичке Цркве. То додуше не захтева неки посебно висок степен развоја свести, већ рекли бисмо више методичност у праћењу мисаоних трагова који ће временом спонтано довести до истинитог закључка.

А закључак - истинит свакако, јесте да свештеници и монаси католичке цркве представљају скривене идеологе и вође хомосексуалног лобија и покрета у свету, пре свега на Западу.

Због црквених правила у смислу забране женидбе, свештеници католичке цркве "прогоњени" сопственим сексуалним нагоном који се гаси тек у позним годинама живота, препустили су се упражњавању хомосексуализма и педофилије. Ова појава која је прилично честа међу свештеницима и монасима, у прво време није наносила неку посебну штету верницима и становнништву - гледано у ширем смислу. Међутим, временом хомосексуализам и педофилија раширили су се међу свештеницима и монасима, и постали једна врста "права" ове свештеничке касте. И свештеници и монаси сматрали су да "због заслуга које имају" (?), заслужују да и они осете део задовољства који је уобичајен за народ - у смислу испољавања сопственог сексуалног нагона.

Оно што је било и остало погрешно у овом размишљању, јесте чињеница да је становништво сексуалност упражњавало на биолошки прихватљив начин - односно са партнерком/партнером супротног пола, што је осим задовољења сексуалног нагона водило и проширењу породице, односно нације.

Код хомосексуалаца пак осим задовољења сексуалног нагона са партнером истог пола - у случају хомосексуализма или пак са дечацима - у случају педофилије, није долазило до проширења породице, која наравно у том случају није ни постојала.

Све ово изазвало је код свештеника и монаха католичке цркве висок степен незадовољства сопственом позицијом у друштву, што их је приморало да осмисле план којим ће успети да хомосексуалност прошире и могли бисмо рећи наметну остатку становништва, након чега би морална осуда њихових активности изгубила на снази.

Иако је план био одавно осмишљен, његово спровођење у живот било је онемогућено пре свега многим проблемима који су притискали друштвâ тог времена - односно тих временâ, да би се тек средином 20 века стекли неопходни услови за спровођење у живот поменутог плана. Оно што им је ишло на руку, било је измештање центра моћи Католичке цркве из Европе у Северну Америку - у првом реду мислимо на Сједињене Америчке Државе, што је обећавало успех пројекта.

Важно је истаћи да би без деловања Американаца који имају пресудан утицај широм света, било веома тешко спровести у живот пројекат ширења хомосексуалног покрета на читав свет. Ви сте Оливере исправно запазили да је хомосексуализам изабран за једну врсту незваничне идеологије Нацистичког Светског Поретка и да се та идеологија постепено, али упорно наметала и намеће становништву западних и земаља широм света.

С обзиром да је психо-емоционална структура хомосексуалаца прилично сложена - да не кажемо крхка, ломови који настају у њиховим везама чести су, што узрокује разлазе међу партнерима. Тада доста прљавог веша изађе на видело, што води даљој компромитацији оба хомосексуална партнера. Како би се ово избегло, одлучено је да се хомосексуализам прошири на читав свет и тако изједначи са хетеросексуализмом, чиме би свештеници и монаси католичке и осталих демонских секти избегли осуду шире јавности.

Но ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум сматрамо да за тиме - наметањем хомосексуализма читавој људској врсти и његовим изједначавањем са хетеросексуализмом нема ни места, ни потребе. Не постоје биолошки разлози који би водили промоцији хомосексуализма, нити је он - хомосексуализам, у друштвеном смислу прихватљивији од хетеросексуализма.

Оно за шта се ми залажемо, јесте поштовање свих људи без обзира на разлике које их чине, али то - понављамо, не подразумева ширење хомосексуализма на читаву људску врсту. У неколико ранијих каналисања * говорили смо управо у том смислу - у превазилажењу страха од (ауто)хомосексуализма, јер вас страхови ограничавају и спречавају у даљем развоју свести.

Све што је ван тога - у смислу промоције хомосексуализма као паралелног начина испољавања сексуалности не представља наш став, нити има потребе за тиме - промовисањем хомосексуализма, осим разлога које смо навели у овом каналисању, а који потичу од стране свештеника и монаха Католичке Цркве.

Мада то тако не изгледа, хомосексуалци умеју да буду прилично агресивни не само у друштвеном, него и у сексуалном смислу. Стога како бисте избегли њихове нападе - осим здраворазумске заштите коју не требамо појашњавати, уколико осетите потребу за тиме можете да се заштитите и изговарањем молбе упућене нама - Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум и ми ћемо учинити све што је до нас да вас заштитимо од њих.

Молба за заштиту гласи: "Молимо Духовне Енергије Универзума да нас заштите од напада хомосексуалних предатора" и ми ћемо то радо учинити.

Ово не значи да вам ни један хомосексуалац никада више неће прићи да вас нешто упита, већ да ћете на један духовни начин бити заштићени од напада хомосексуалаца. Морате бити свесни тога да наше заштите нису активног типа, јер ми никада не нарушавамо туђу Слободну Вољу, него су то заштите које ће на један подсвесно-пасиван начин деловати на хомосексуалце да своју агресију не испоље на вама, односно да вас не доживе као пожељан сексуални објекат. То ће бити довољно да избегнете сексуални напад од стране хомосексуалаца о којима смо говорили током овог каналисања.

Духовне Енергије Универзума

 

INCESTO, HOMOSEXUALIDAD, PEDOFILIA - CAUSAS Y CONSECUENCIAS
О МРЕЖИ ХОМОСЕКСУАЛАЦА И ПЕДОФИЛА МЕЂУ ДЕМОНИСТИМА, ГЕСТАПО-АГЕНТИМА И ПОЛИТИЧАРИМА
О КЛАСИФИКАЦИЈИ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА
О ГЕНЕРИСАЊУ ХОМОСЕКСУАЛАЦА
О СВРСИ МАНИПУЛИСАЊА ХОМОСЕКСУАЛИЗМОМ
О ХОМОСЕКСУАЛНИМ ИМПЛАНТИМА
О ХОМОСЕКСУАЛНОЈ ЦРНОЈ МАГИЈИ И УВЕЋАЊУ ЛИЧНЕ МОЋИ
УЛОГА СЕКСУАЛНОСТИ У ПРОЈЕКТУ НАЦИСТИЧКОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
О ИНЦЕСТУ КОД КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА ИЗ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О НЕЧЕМУ О ЧЕМУ ЋЕТЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ...
О УТИЦАЈУ СЕКСУАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА НА СТРУКТУРУ СВЕСТИ
О ХОМОФОБИЈИ 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

17 фебруар 17-те године ере Водолије - Београд/Србија