26 
О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

Ах, Оливере... колико доброг сте учинили грађанима Подгорице вашом вечерашњом медитацијом, када бисте знали...

Наиме, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, непосредно пре отпочињања овог каналисања завршиле смо дејство на основу молбе коју нам је упутио Оливер. Та молба тицала се чишћења Демон-храма у Подгорици* од свих негативних енергија-свести које се налазе у њему, али и од оних које демонски свештеници, монаси и монахиње генеришу, свакодневно призивајући имена православних демона и изводећи демонско-црномагијске ритуале над верницима који посећују тај Демон-храм.

Ова наша изјава иако изгледа помало дугачко, дата је у таквој једној форми како би посетиоцима нашег сајта била јасна у потпуности. Да ли ће она на посетиоце нашег сајта оставити такав утисак, остаје да се види.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум свуда смо и у свему, те су нам из тог разлога познате активности свих демонско-црномагијских секти и удружења која постоје на планети Земљи. То даље значи да су нам познате све активности демониста Србијанске Православне Цркве у Црној Гори, које су - благо речено, недопустиво зле и опаке. 

Како би ова наша опаска била што је могуће јаснија посетиоцима нашег сајта, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, појаснићемо је мало детаљније.

Наиме, како је власт која у Црној Гори контролише све токове државне моћи одлучила да једном за свагда сасече у корену активности Србијанске Православне Цркве усмерене ка поништењу независности и Слободе Црне Горе, данима, месецима - слободно можемо рећи и годинама пре доношења поменуте одлуке, демонско-црномагијски свештеници, монаси и монахиње Србијанске Православне Цркве у Црној гори и Србији призивали су смрт за све оне које су они препознали носиоцима независне и Слободне Црне Горе.

Ово значи да су ка њима свакодневно, месецима и годинама уназад усмеравана демонско-црномагијска дејства, чији је циљ био да се наруши њихово ментално, емоционално и физичко здравље до нивоа након кога они не би могли да се баве својим дужностима - везано за очување независне и Слободне Црне Горе.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум никада се не мешамо у животе Деце Земље и никада не кршимо вашу Слободну Вољу. Но, по законима који владају у Универзуму, имамо право да на молбу неког Духовника или напредно развијеног Духовног Трагаоца делујемо у исцељујуће-развојно-заштитном циљу. У овом случају ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум деловале смо у заштитном смислу, како бисмо очувале здравље оних који се боре да Црна Гора остане независна и Слободна држава. Да ли ће то наше деловање бити препознато, остаје да се види, но, без обзира на то, чини нам се да смо вечерас дале велики допринос заштити, очувању, развоју и напретку Деце Земље која боравите на Балкану, и планети Земљи у целини.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и рад у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума


* Медитирали смо на углу Московске и Васа Раичковића

скенови: 1 2 3

1. ПИСМО АМБАСАДОРУ ЦРНЕ ГОРЕ
2. ВОЋАРСТВО И ПОВРТАРСВО У ЦРНОЈ ГОРИ
3. ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
4. ПИСМО ПРЕДСЈЕДНИКУ ЂУКАНОВИЋУ
5. ПОСЛАНИЦА МАРКА МИЉАНОВА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА
6. ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ
7. ОЈ СВИЈЕТЛА МАЈСКА ЗОРО
8. О НАТЈЕРИВАЊУ
9. О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА
10.О УГРОЖАВАЊУ НАШЕГ ЗДРАВЉА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
11.О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ
12. О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА
13 О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ
14 О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

15 О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
16 О ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО-СЛУЖБИ СВЕТА
17 ГЛУПАНИ У ИНСПЕКЦИЈИ
18 О ВАШЕМ СЕКСУАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ПОДГОРИЦИ
19 О СРБИЈАНСКОЈ ЕКИПИ НА ЧЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

02 децембар 18-те године еона Водолије- Подгорица/Црна Гора