26  
О БАНАЛНИМ РАЗЛОЗИМА ГРИЖЕ САВЕСТИ

Већ неколико дана Оливер нам "досађује" - да се тако изразимо, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, са сећањем на један бизаран и неважан догађај.

Наиме, када је као шеснестогодишњак из Пећи побегао у Нови Сад код "ујака" Миће, јер је у кући стално био шиканиран од стране родитеља, током путовања у аутобусу својој сапутници је руком дотакао бутину,тј. накратко ставио шаку на њену бутину.

С обзиром да је у питтању био 16-то годишњи клинац, она на такав један гест није ни обратила посебну пажњу, али је Оливера тај догађај прогонио и гризао током свих ових година.

Други догађај везан је за Београд, када је једно вече - пре рата, путовао градским аутобусом, приметио је да један младић нешто прича сапутници на седишту на наметљив начин. Како Оливер није био сигуран да ли су они у вези или је то неки наметљивац, он није реаговао на неки начин, због чега је касније осећао грижу савести.

Оливере задовољни?

"Јесмо, наравно..."


Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

05 јун 19-те године еона Водолије - Београд/Србија