263   
СЛОБОДА — АКО СМЕТЕ…

Оливере, упитали сте се може ли се помоћи Србијанцима да се ослободе зла Гестапоа, који уништава све што дотакне својом руком. Постоји ли начин на који би они — грађани Србије, успели да се ослободе од деловања те црномагијско-злочиначке секте и ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум кажемо да може. Међутим ово наше «може» немојте схватити тако олако, јер је за једно такво «може» потребан висок ниво храбрости и одлучности. И сами сте искусили на својој кожи како су брутални и зли србијански Гестапо агенти, па је сасвим разумљиво да ће такви бити и према свима који би се дрзнули да им оспоре право да се иживљавају над животима и судбинама грађана Србије.

Ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум кажемо «грађанима Србије», али вам је јасно — надамо се да јесте, да је то унутрашња ствар Србијанца на коју остали грађани Србије немају скоро никаквог утицаја. Како они одлуче, тако ће се догађаји — везано за србијански Гестапо, и одигравати.

«Ко би могао да покрене покрет Слободе међу Србијанцаима»? - питате се.

Па сами Гестапо агенти, односно жене које чине добар део састава Гестапоа. Уколико оне то не учине што је могуће пре — рецимо одмах, деградација и самоуништење србијанског друштва наставиће се несмањеним темпом, темпом који неће бити јасно уочљив, али који ће полако и постепено србијанско друштво трајно спустити на ниво полуживотињске врсте. Тиме би се планови које о Србији има Католичка црква остварили у пуној мери, а Србија би се по свом испољавању свести и слободâ спустила на ниво сулудих Грка. А јасно вам је Оливере да је то горе од смртне казне.

Ето, чини нам се да је ово довољно како би србијански Слободњаци — ако их има, успели да схвате где се третнутно налазе и шта је перспектива њиховог — србијанског друштва. Ми — Духовне Енергије Универзма које прожимамо читав Универзум никада се не мешамо у судбине Деце Земље, али увек када видимо да неко друштво јасно испољава свој импулс за Слободом, веома радо на нама доступан начин изађемо им у сусрет. То значи да ћемо ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум подржати импулс Слободе у Србијанцима, уколико се он јави у њима.

Уосталом, наслов овог каналисања који сте одредили ви Оливере, све јасно говори.

Поздрављамо вас Децо Земље, а посебно поздрављамо вас Оливере који се и поред толико бола који сте истрпели с њихове стране, и даље бринете за добробит и напредак народа са којим тренутно живите.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

15 август 17-те године еона водолије — Београд/Србија

Email this page