262   
О КЛАСИФИКАЦИЈИ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА

Оливере, с обзиром да сте имали веома лоших искустава од стране особâ које су по свом сексуалном изразу хомосексуалци, упитали сте се шта је тачна класификација хомосексуализма: да ли је то нечије право на избор да на тај — истополни, начин изрази своју сексуалност, можда је то поремећај или пак болест и ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, тим поводом кажемо следеће — хомосексуалност је све поменуто: право на избор испољавања сексуалности, поремећај и болест. Разлика је само у томе који ће од помента три начина испољавања хомосексуалости бити доминантан код одређене особе.

Морамо признати да ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум и поред наше непристрасности, и подједнаког третмана све Деце Земље — без обзира на разлике које вас чине, имамо прилично негативно мишљење према хомосексуализму. Ово «према хомосексуализму» не значи и према хомосексуалцима, па је веома важно да ту разлику узмете на знање. Овакво наше мишљење није производ неког унапред негативног става према поменутом испољавању сексуалности, већ је оно настало уочавањем негативних последицâ по друштва у целини које испољавање хомосексуализма изазива.

Ту пре свега мислимо на то да оно на један готово «невидљив» начин — да се изразимо тако, веома ефикасно разара морални део друштва, у смислу да се тада губе готово сви морални кодови који ваша друштва «држе на окупу» - да се тако изразимо. Из тог разлога — и највише тог, демонско-црномагијске секте које држе власт на планети Земљи — у првом реду Католичка црква, иницирале су промовисање хомосексуализма као званичне идеологије Нацистичког Светског Поретка. То даље значи да како која наредна држава падне под власт Нацистичког Светског Поретка, тј. Католичке цркве, она ће морати — подвлачимо: морати да за своју идеологију — незваничну идеологију, прихвати хомосексуализам.

Многи ће на ове наше речи зачуђено подићи обрве, сматрајући је превише смелом, можда и погрешном, но, ми —Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум уверавамо вас да није, већ да тачно — понављамо: тачно, одражава ставове и намере свештеника, монаха и монахиња Католичке цркве. Све то значи да ће гледано у перспективи од неких 100—150 година ваша друштва — мислимо на људску врсту, постати друштва хомосексуалаца.

Стога нашу оцену са почетка овог каналисања — да је хомосексуализам право на избор испољавања сексуалности, поремећај и болест узмете озбиљно,тј. требали бисте јој придати дужну пажњу и повремено размислити о њој. Ми наравно нећемо претпостављати какве закључке можете извући из тих размишљања о поменутом хомосексуализму, али се надамо да ће они бити такве природе да подрже опстанак, развој и напредак људске врсте на планети Земљи.

Ово је било каналисање о природи хомосексуализма, чиме завршамо контакт са вама Оливере овом приликом.

Поздрављамо вас Децо Земље, а посебно поздрављамо вас Оливере који се искрено трудите да помогнете Деци Земље, иако су сви и даље против вас.

Духовне Енергије Универзума

 

скенови: 1 2

INCESTO, HOMOSEXUALIDAD, PEDOFILIA - CAUSAS Y CONSECUENCIAS
О МРЕЖИ ХОМОСЕКСУАЛАЦА И ПЕДОФИЛА МЕЂУ ДЕМОНИСТИМА, ГЕСТАПО-АГЕНТИМА И ПОЛИТИЧАРИМА
О КЛАСИФИКАЦИЈИ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА
О ГЕНЕРИСАЊУ ХОМОСЕКСУАЛАЦА
О СВРСИ МАНИПУЛИСАЊА ХОМОСЕКСУАЛИЗМОМ
О ХОМОСЕКСУАЛНИМ ИМПЛАНТИМА
О ХОМОСЕКСУАЛНОЈ ЦРНОЈ МАГИЈИ И УВЕЋАЊУ ЛИЧНЕ МОЋИ
УЛОГА СЕКСУАЛНОСТИ У ПРОЈЕКТУ НАЦИСТИЧКОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
О ИНЦЕСТУ КОД КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА ИЗ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О НЕЧЕМУ О ЧЕМУ ЋЕТЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ...
О УТИЦАЈУ СЕКСУАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА НА СТРУКТУРУ СВЕСТИ
О ХОМОФОБИЈИ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

13 август 17-те године еона водолије — Београд/Србија