260   
О ЉУБИЧАСТОМ ПЛАМЕНУ

Оливере замолили сте нас за информације о Љубичастом Пламену и ево, излазимо вам у сусрет.

Љубичасти Пламен представља духовну енергију-свест, чија је улога веома важна у развоју људске врсте. Она се пре свега огледа у чишћењу, тј. исцељењу негативних емоција и траума са којима већина вас — Деце Земље, не уме, тј. не зна како да се избори. Стога Љубичасти Пламен представља ону врсту енергије која је замишљена — тј. створена, са наменом да чисти негативне емоције и трауме.

Јасно вам је да је њихов број — мислимо на негативне емоције и трауме, готово неограничен, те их ми овом приликом нећемо ни набрајати. Наше каналисање бавиће се применом, тј. начинима примене Љубичастог Пламена на ваше животе који су — мораћете то признати, прилично нарушени негативним емоцијама и траумама.

Све оно што вашу свест усмерава у негативном правцу, представља једну врсту препреке која вас спречава да на путу духовности којим се крећете — свесни тога или не, не напредујете на пожељан начин. Ти застоји могу бити кратки и привремени, али није реткост да негативне емоције и трауме на особу или чак на групу особа — па и читаву нацију , делују на тако негативан и разоран начин, да оне остану «заглављене у недођији» током више десетина живота. Из тог разлога, веома је важно исцелити сопствене негативне емоције и трауме.

Ми смо више пута покушавали да анимирамо србијанске моћнике да Оливеру допусте да се бави исцељењем независно од цркве и полиције, јер је он веома талентован у тој области духовног развоја и деловања. Но, они су те наше предлоге одбили без икаквог размишљања и поред тога што смо им појаснили да би већину посетилаца којима би Оливер радио исцељења чинила деца.

Нама је жао што то морамо овако јавно да изјавимо, али морамо приметити да такво једно понашање и поступци према њему — Оливеру и према њима — деци која би помоћ у исцељењу потражила код њега, више одговарају полуживотињској врсти, него онима који би себе могли назвати људима. Бити човек је веома сложено стање свести, које подразумева и висок степен саосећања са патњом оних којма је помоћ потребна.

Но, осим недостатка истог — саосећања, Србијанцима недостаје и оно што бисмо назвали позитивношћу, јер се они прибојавају да ће Оливер постати «цењен и угледан» исцелитељ и Духовник. Зато су одлучили да га на сваки њима познати начин спрече у бављењу духовним исцељењем, одржавањем семинара, подучавањем медитације и његове верзије Таи чи чуана, биотоп-архитектуром, пермакултуром… и већим бројем других области које се тичу духовности.

Стога смо ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, одлучиле да Оливеру омогућимо да се развија на начин који није завистан од спољашњих околности, тј. од околности које га ограничавају у контактима са другим људима. То даље значи да ће оно што Оливер пожели у смислу духовног развоја, истога тренутка бити омогућено у виду било ког знања или исцељујуће-развојне енергије, са циљем да се његов развој и напредак на пољу духовног развоја подржи и унапреди.

Једна од тих подршки јесте и ово каналисање о Љубичастом Пламену које има за циљ да вама — Деци Земље, омогући ефикасан начин да се олсободите негативних емоција и траума. То ослобађање од истих неће бити тренутно, као што ништа што ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум радимо није тренутно, већ све долази спонтано, постепено и пријатно.

Тако ће тећи и ваше исцељење од негативних емоција и траума, за шта је претходно неопходно изговорити следећу молбу:

«Молимо Духовне Енергије Универзума и Љубичасти Пламен за исцељење од негативних емоција и траума»

и ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, заједно са енергијама-свести Љубичастог Пламена деловаћемо на вас — Децу Земље, у исцељујућем смислу.

Морамо напоменути да наша исцељења неће обухватити оне негативн енергије и трауме којих ви на психолошком нивоу — били тога свесни или не, не желите да се одрекнете. Стога уколико желите да се укључите у овај исцељујући програм, било би добро да претхдоно добро проаналаизирате себе и ваш емоционално-психолошки садржај свести, те да уколико приметите да у њој — свести, постоје скривене емоције-трауме које на неки начин чине њену «арматуру или темељ», дате пар изјава, тј. да неколико пута изговорите гласно да желите да се одрекнете тих негативних емоција и траума, што ће нама бити довољно да делујемо на вас у исцељујућем смислу.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

21 мај 17-те године ере Водолије — Београд/Србија