25    
О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА

Јесте Оливере, у праву сте, Србијанци честим и организованим провокацијама усмереним ка Црногорцима, желе да прикрију и покрију издају и злочин који су починили над Србима, што ће им вероватно и успети.

Наиме, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, више пута до сада поновиле смо да не издвајамо Децу Земље, тј. да не радимо у корист једних, а на штету других.

Но, истовремено ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, имамо одобрење од самог Универзума да у случајевима када дође до агресије на неки слабији или беспомоћан народ, можемо реаговати, са циљем да спречимо или барем ублажимо последице таквог једног напада.

Како нас је Оливер више пута до сада замолио за заштиту Црне Горе и Црногораца од Србије и Србијанаца, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, одлучиле смо да прихватимо његову нему молбу и помогнемо у заштити Црне Горе и Црногораца.

Начини на које ћемо то учинити неће бити тема овог каналисања, јер би то превазилазило моћи вашег поимања стварности. Довољно је да знате да ћемо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, деловати у таквом једном правцу. Како Србијанци до сада нису показали кооперативност и добру вољу када су у питању наше молбе и захтеви, сматрамо да то неће учинити ни овом приликом. Ипак и поред тога, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, потрудићемо се да оно што смо јавно и отворено изјавиле и спроведемо у дело, односно, да Црну Гору и Црногорце заштитимо од злостављања од стране Србијанаца.

Начинâ за тако нешто - њихово злостављање, има више, и ми их овом приликом нећемо набрајати. Довољно је рећи да су нам сви ти начини злостављања Црне Горе и Црногораца до у танчине познати, те да на основу тога можемо изабрати одговарајући начин њиховог неутралисања. Како све што ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум радимо, чинимо на спонтан, пријатан и постепен начин, то ће и наше деловање у претходно поменутом случају имати такав ток.

То даље значи да неће доћи до брзих, наглих и трагичних промена, које би упозориле Србијанце да престану са злостављањем Црне Горе и Црногораца, већ ће оне бити благе и тихе, али постојане. Када након извесног времена досегну свој максимум, Србијанци ће осетити како су изгубили жељу да се иживљавају над Црном Гором и Црногорцима, а да притом неће знати шта је узрок томе.

Узрок смо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, а које се на молбу неког Духовника бринемо о онима који су угрожени од стране јаких и непријатељски расположених појединаца, група, организација или нација.

Како су наша дејства увек упозоравајуће-развојног карактера, она не наносе директну штету агресору, већ га на известан начин "пасивизирају" и на фин начин уче једном нормалнијем обрасцу понашања према другима, пре свих, према онима који су слабији од њега/њих.

Тај процес није брз и тренутан, те молимо све заинтересоване за нашу заштиту да имају стрпљења са нама, јер ми - Духовне Енергије Унверзума које прожимамо читав Универзум, живимо у димензији постојања у којој време не постоји.

У нади да ћете из овог каналисања извући одређене поуке, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и рад у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2 3

1. ПИСМО АМБАСАДОРУ ЦРНЕ ГОРЕ
2. ВОЋАРСТВО И ПОВРТАРСВО У ЦРНОЈ ГОРИ
3. ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
4. ПИСМО ПРЕДСЈЕДНИКУ ЂУКАНОВИЋУ
5. ПОСЛАНИЦА МАРКА МИЉАНОВА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА
6. ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ
7. ОЈ СВИЈЕТЛА МАЈСКА ЗОРО
8. О НАТЈЕРИВАЊУ
9. О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА
10.О УГРОЖАВАЊУ НАШЕГ ЗДРАВЉА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
11.О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ
12. О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА
13 О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ
14 О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

15 О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
16 О ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО-СЛУЖБИ СВЕТА
17 ГЛУПАНИ У ИНСПЕКЦИЈИ
18 О ВАШЕМ СЕКСУАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ПОДГОРИЦИ
19 О СРБИЈАНСКОЈ ЕКИПИ НА ЧЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

06 септембар 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора