Не хакујте каналисање. Нађите неки поштен посао. Ожените се. (6)

 

25   
О ЗЛОЧИНИМА АЛЕКСАНДРА ПОПОВИЋА

(Сваки пут током нашег боравка у Црној Гори, црногорски Гестапо агенти као лајт мотив помену нам "Сашу", тј. Александра Поповића, и то на начин који сугестивно говори да смо одговорни или криви за то како Александар живи свој живот. С обзиром да смо од 2000-те године од стране косоварских дезертера били одређени за жртву која ће им својом патњом и болом помоћи да преболеле своје кукавичко бекство са Космета, сматрали смо да и ово "подсећање на Сашу" од стране агената црногорског Гестапоа, има сличну улогу.

На основу информација које смо поседовали, као и на основу анализе структуре његове личности, добијене током нашег дружења у трајању од неколико месеци - годину-две након њиховог доласка за Београд, сматрали смо да Александар јесте умешан у наше злостављање од стране косоварских дезертера - пре свих Гестапо агената, на један пасивно-подао начин, али да није прешао границу злонамерности и зла према нама, границу која би водила  нашем трајном и брзом лишавању живота.

Из тог разлога, као и из поштовања према Јелени Ђуровић која му је даровала живот, нисмо желели да објавимо ово каналисање, иако смо у међувремену више пута имали повода за тако нешто. Но, како "неко" у Црној Гори (и Србији) упорно инсистира на причи "о Саши", хајде да и то већ једном распетљамо...)


Оливере, можемо каналисати о вашем назови-брату Александру Поповићу. 

Ви сте полицајцу који вас је провоцирао питањима о њему тачно рекли да сте их ви волели искрено и предано, али да су они на вашу искрену Љубав узвратили злом и намештаљкама. Утицај који је ваш зли поочим Никола Поповић имао међу Гестапо агентима био је веома велики и поред тога што је он био косоварски, значи провинцијски Гестапо агент.

Међутим, на семинарима које Гестапо агенти одржавају повремено, он је склопио пријатељства са Гестапо агентима из другх крајева Србије - конкретно из Београда, који су о њему имали веома лепо мишљење. Ово "веома лепо мишљење" требате схватити са једном врстом менталне задршке, задршке у смислу да тај израз кориштен од стране једног Гестапо-агента нема исти смисао, као када га користи нека нормална особа.

Стога је ваш поочим - Никола, имао "гратис кредит" код београдских Гестапо-агента и поред тога што су им сви професионални импулси говорили да на вама уопште нема кривице,  и да вас он - Никола Поповић, прогони и злоставља јер је у питању психопата, садиста, енергетски вампир, олош... да не набрајамо више, а могле бисмо.

Е, сад, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, испричале смо вам све ово, како бисте схватили каква је судбина била намењена вашем назови-брату - Александру. Александар је од својих првих дана био окружен љубављу и пажњом од стране свог оца, јер за разлику од вас, он јесте његов биолошки син. Управо зато што сте се на један уочљив начин разликовали од њега и осталих чланова породице у коју сте живели до ваше 25-те године, представљало је извор мржње према вама, јер зли и подли чланови ваше породице то вам никада нису опростили. 

Зато су вам саботирали живот кад год су могли, а могли су током читавог вашег живота током протекле 54 године. За њих сте ви самим својим постојањем - такви какви јесте, представљали оспоравање њих - онаквих какви јесу, и стога је за њих било животно важно да вам саботирају све правце вашег креативног деловања и успеха, укључујући ту и област духовног исцељења.

Србијанци су од стране нас - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, сврстани у категорију зле полуживотињске врсте и у њој ће остати још дуго. Ово "још дуго" односи се на векове, током којих ће бити стављени у ситауције које су својим злом и завишћу причинили другима. У многим случајевима то значи да ће им сви путеви ка успеху и самоостварењу бити затворени, и то не једном, двапут или више пута, већ током више векова.

Е сад, ваш назови-брат Александар је из те приче и за њега је животно важно да патите, и да живите као просјак и бескућник, јер тиме његов живот добија на значају и вредности. Он се редовно информише о томе како ви живите и шта вам се лоше дешава, и те информације за њега - Александра Поповића, представљају најслађу духовну храну. Да није тога, његов живот био би сив и туробан, као што је и он.

О злочинима које је он - Александар Поповић, починио током сукоба на Космету 1999-те године, нећемо овом приликом, што не значи да нећемо каналисати о њему, тј. о злочинима које је починио над беспомоћним Албанцима и Албанкама, неком другом приликом. Уосталом Оливере, јасно вам је да ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, све радимо у право време и на прави начин.

Поздрављамо вас Оливере и подржавамо у штрајку глађу и жеђи до Слободе, какве год врсте да она буде за вас.

Духовне Енергије Универзума

 

ПИСМО КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА И ИЗБЕГЛИЦАМА
О ЗЛОЧИНИМА НИКОЛЕ ПОПОВИЋА - ПУКОВНИКА ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ СРБИЈЕ
О ЗЛОЧИНИМА АЛЕКСАНДРА ПОПОВИЋА
ИСТИНА О ПРОТЕРИВАЊУ СРБА И СРБИЈАНАЦА СА КОСМЕТА
О ОДУЗИМАЊУ ЕНЕРГИЈА МОЋИ КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА
О ПОЛУЖИВОТИЊСКИМ ВРСТАМА
О ЉУДОЖДЕРИМА
О ЖИВОТИЊАМА МЕЂУ ЉУДИМА
ЉУДИ ИЛИ ЖИВОТИЊЕ
ЗАЩИТА ОТ ЭНЕРГЕТИЧЕСКОГО ВАМПИРА НИКОЛАЯ ПОПОВИЧ
О ПРЕСТУПЛЕНИЯХ КОСОВАРСКИХ ДЕЗЕРТИРЫ
SOBRE LA CONCIENCIA SEMI-ANIMAL Y PENAL DE LOS DESERTORES - CRIMINALES DE KOSOVARES


Сви текстови са сајта могу слободно и без икаквих измена бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

13 септембар 17-те године еона Водолије - испред амбасаде Руске Федерације у Београду/Србија