25     
О ПСИХО-ЕМОЦИОНАЛНО ЕНЕРГЕТСКОМ ПОРЕМЕЋАЈУ КОД СРБИЈАНАЦА

Да, то је тачна дијагноза поремећаја од кога пате Србијанци: тежак поремећај садистичко-вампирског агресивног понашања. 

За тај поремећај криви су сами - односно њихови вампирски попови/монаси, али кривице - и то доста, има и до Турака, Аустријанаца, Немаца - па све сада и до америчко-европских католика. Све то моделовало је њихову психу и емоције на један веома негативан начин, што је за последицу имало формирање тешког поремећаја садистичко-вампирског агресивног понашања.

Тај поремећај сам по себи није превише опасан уколико особа - односно у овом случају Србијанци, нису у контакту са другим народима, односно са народима који немају поменути поремећај понашања у својој психи. У том случају када се сусретну Србијанци и неки други народ, тада Србијанци спонтано почну да се понашају по обрасцу који смо већ помињали. То понашање је спонтано, јер извире из дубине њихове психе - у овом случају подсвести, која је - то смо већ објаснили, у ствари саджај ваше ауре. Тај садржај ауре-подсвести има своје енергетске функције и механизе који омогућавају особи да функционише што је могуће ефикасније, али такође може бити испуњена - мислимо на ауру, разним облицима свести који настају спонтано и који су у готово 100% случајева изразито негативе природе. Ова негативност може се испољавати ка другим особама, али и ка особи којој та аура припада.

Ослобадити се таквог садржаја није нимало лак задатак и углавном је остварив тек када особа осети потребу да крене путем духовног развоја кроз неки облик самоисцељујуће медитације. 

За остале, духовни исцелитељ може помоћи - али само до извесне границе, док је за многе ствари које вам праве животне проблеме неопходан импулс који ће потећи изнутра - из вас. До тада, морате водити рачуна о начинима на којима се испољавате током контакта са другим особама, нарочито уколико су ти начини испољавања конфликтни. У том случају потрудите се да ограничите своје контакте са онима са којима се не разумете, јер што сте орнији да се расправљате и свађате, то је ваша жеља за злостављањем и вампирисањем те особе јача.

Да се то не би десило и како не бисте правили негативну карму која ће вам у наредним инкарнацијама загорчавати живот, суздржите се од испољавања ваших унутрашњих импулса уколико они воде злостављању и свађи са другима - углавном слабијим од вас. 

Посветите се размишљању и анализи својих поступака, и покушајте да те негтивне поступке према другима повежете са узроцима који су их узроковали - уколико ти узроци постоје, и уколико сте ви способни и вољни да спроведете један, односно више таквих само-анализирајућих размишљања. С обзиром на тежину и компликованост поменутог поремећаја, у питању је тежак и прилично неизвестан подухват, но, једноставно речено другачијег решења за вас нема.

Ништа што је зло не настаје преко ноћи и ништа што у себи садржи зло не може испарити у трену. Све је процес који може тећи дуго времена и то време се може мерити дужином човечјег живота. Када успете да поменути поремећај смањите у његовом испољавању или га пак потпуно искорените, то ће бити велики напредак за вас на пољу духовног развоја, и велики помак за средину у којој обитавате и радите. Иако је у питању само једна личност, тај помак ће бити прилично видљив на пољу друштвених односа у једном виду опуштеније и пријатније конверзације и дружења.

Насиље и вампирисање код људи изазивају изузетно висок ниво стреса и патње, што се преноси и на околину, чиме читаво друштво губи на квалитету живота. Када један извор тих поремећаја престане са генерисањем бола и патње код оних са којима се сусреће, тада читава заједница изнова живне и добије замах у развојном смислу. Надамо се да ће се то десити и код Србијанаца, уколико буду успели да схвате ово каналисање које је намењено њима.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

14 октобар 16 године ере Водолије - Нови Сад/Србија