25
О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПО*

Оливере нажалост, али рука зла србијанског Гестапоа стигла вас је и у Црној Гори, односно Подгорици.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, свуда смо и у свему, што значи да нам је познато све што се икада десило у Универзуму, све што се у њему тренутно  одиграва и све што ће се у њему одиграти у будућности, но и поред тога ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум нисмо упознате са чињеницом да је неки Духовник или Духовни Трагаоц тако дуго и брутално прогањан и злостављан, као што сте то ви Оливере.

Животињски инстикти који су веома јаки и доминантни код Србијанаца, "терају их" - да се тако изразимо, да мржњу коју осећају ка вама материјализују у неком облику зла или злонамерног поступка према вама. Један од тих облика зла према вама Оливере, јесте и ваш прогон, који се над вама спроводи од тренутка када сте крочили у Црну Гору. Тај прогон над вама Оливере не спроводе ни Црногорци, ни Албанци, ни Бошњаци... који су запослени у црногорском Гестапоу, већ косоварски дезертери коју су сви до једног "на линији" - да се тако изразимо, са србијанским Гестапоом.

Та двосмерна комуникације није јавна, тј. она није званична, већ се спроводи индиректно, преко неколико "релеја", који имају улогу да преносе поруке - наизглед невине садржине, у оба правца: од Србијанца ка косоварским дезертерима који бораве и живе у Црној Гори, али и обратно. Та комуникација посебно је активна између Србијанаца и косоварских дезертера који као агенти раде у црногорском Гестапоу.

Они - Гестапо агенти који су пореклом косоварски дезертери, а који раде у црногорском Гестапоу, иницирали су ваш прогон и злостављање у Црној Гори са образложењем да се ви "нисте потрудили око њих", након шту су кукавички побегли са Космета. Иако сте ви у то време били на терену у Србији, а након тога заузети вашим активностима везано за преживљавање у Београду, с обзиром да сте из прве руке имали информације да Албанаца на Космету нема и да годинама - скоро и деценију ипо, нисте имали никаквог контакта са поменутим косоварским дезертерима, самим тиме нисте ни могли "да се побринете око њих", након њиховог кукавичког бекства са Космета.

Лик који вас је контактирао на послу током два претходна дана заиста се презива Бајовић и он јесте некада живео у вашем комшилику, мада се ви не сећате њега, јер је неколико година старији од вас. Он такође јесте добар друг са Нанком - како гласи косоварски надимак Томислава Мрваљевића, који је рођени сестрић пуковника Николе Поповића. Како је Никола Поповић током свог рада у Гестапоу регрутовао велики број агената за рад у Гестапоу, један од њих био је и поменути Томислав Мрваљевић - Нанко, који му је рођени сестрић.

Томислав Мрваљевић - Нанко је као веома перспективан (читајте: интелигентан) упућен у Гестапо-центар на обуку за разне специјалне делатности, који је у оно време постојао само у Скопљу и нигде више - мислимо на територију бивше Југославије, свакако. Након успешно завршене специјализације, послат је на терен под "легендом" која је међу грађанима Пећи и околних села, Дечана и околних села и Ђаковице и околних села била позната под називом "алкос Нанко".

Е па тај и такав "алкос Нанко", након бекства са Космета настанио се у Подгорици, што је у оно време било могуће, јер су Србија и Црна Гора биле у једној - заједничкој држави. Но и поред високих и позитивних препорука, он - Нанко, није успео да заузме неку високу и одговорну функцију у црногорском Гестапоу, већ је остао ситан теренски агент који "ради" косоварске дезертере настањене у Црној Гори. Такав његов статус у црногорском Гестапоу он је доживео као велико понижење, што је водило томе да веома радо прихвати контакте са србијанским колегама, који су га у међувремену контактирали на претходно описани начин - индиректно.

Све ово причамо Оливере, како бисте схватили позадину прогона и злостављања које - руку на срце, није агресивно, али је такве природе да вас оставља без средстава за живот. А без њих, следи вам опет улица и храна из контејнера, из којих сте се често хранили током протеклих 9 година, које сте као просјак и бескућник преживели на београдским и улицама других градова у Србији, Војводини и Црној Гори.

Како сте у позним годинама - имате их 55, и с обзиром да вам је огранизам измучен и преморен таквим начином живота, ваш боравак на улици - ваш поновни боравак на улици, водио би трајном погоршању вашег здравља и постепеној смрти.

То је план који Србијанци спроводе када сте ви у питању, и тај план према вама здушно су подржали и остварују га Гестапо-агенти црногорског Гестапоа, који су по свом пореклу косоварски дезертери.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и рад у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

 

* Планирали смо да се једним јавним писмом обратимо председнику Ђукановићу, но, "претекле" су нас Духовне Енергије Универзума овим каналисањем...

скенови 1 2 3 4

1. ПИСМО АМБАСАДОРУ ЦРНЕ ГОРЕ
2. ВОЋАРСТВО И ПОВРТАРСВО У ЦРНОЈ ГОРИ
3. ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
4. ПИСМО ПРЕДСЈЕДНИКУ ЂУКАНОВИЋУ
5. ПОСЛАНИЦА МАРКА МИЉАНОВА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА
6. ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ
7. ОЈ СВИЈЕТЛА МАЈСКА ЗОРО
8. О НАТЈЕРИВАЊУ
9. О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА
10.О УГРОЖАВАЊУ НАШЕГ ЗДРАВЉА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
11.О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ
12. О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА
13 О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ
14 О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

15 О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
16 О ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО-СЛУЖБИ СВЕТА
17 ГЛУПАНИ У ИНСПЕКЦИЈИ
18 О ВАШЕМ СЕКСУАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ПОДГОРИЦИ
19 О СРБИЈАНСКОЈ ЕКИПИ НА ЧЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

14 новембар 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора