256  
ОЛИВЕРУ ОД НИКОЛЕ ТЕСЛЕ

(Јуче смо присуствовали свеченом обележавању Теслиног рођендана у Руском дому, током кога су сви присутни замољени да током пет минута затворе очи и упуте Тесли неку врсту поздрава, честитке, замисле Вандерклиф торањ… и слично. Током тих пет минута био је укључен омањи Теслин трансформатор или шта већ, што је истовремено урађено и у руском центру у Новосибирску који се бави истраживањем Теслине заоставштине. Тих пет минута провели смо у медитацији упутивши Тесли поздрав, да бисмо након завршене медитације отпочели са записивањем каналисањa које следи…)

Оливере захваљујемо вам се на упућеном поздраву и такође вам желимо све најбоље у животу. Ви се вероватно сећате нашег претходног контакта, који се тицао премештања наших земних остатака, тј. урне у којој се налази прах остао од нашег физичког тела. Но, ми — Никола Тесла који смо рођени у телу једног Србина «нисмо тамо» - ако можемо тако да се изразимо. Ми смо свест слободна и ослобођена од свега, што свест неке особе може спутавати — мислимо на појаве физичког плана.

Из те неограничене Слободе, желели бисмо да поздравимо све учеснике овог скупа коме присуствујете и ви, као и његове оргaнизаторе. Ми — Никола Тесла који смо рођени у телу једног Србина, сада не осећамо потребу зa признањима или неком другом врстом захвалности нама и ономе што смо учинили за бољитак људске врсте. Но, истовремено, драго нам је када видимо да су идеје којима смо покушали да помогнемо људској врсти и даље поштоване, и да изазивају интeресовање код широког броја људи — нарочито код научника који нису строгих, тј. уских погледа на науку и могућности њеног развоја.

Зато је пројекат који управо тече, један корак напред у разумевању онога што бисмо могли назвати «физичком ноосфером». Та ноосфера колико год да је наоко груба и материјална, поседује нивое које је могуће запазити и деловати на њих под одређеним условима. Ово «условима», схватите као синоним за израз «уз кориштење одговарајућих техничких инструмената» које смо ми — Никола Тесла рођени у телу једног Србина, дали кроз већи број нацрта.

Стога, све што настане из активности које воде поменута два центра: србијански и руски, представљаће напредак у разумевању стварности коју ви називате физичком ноосфером. Тиме ће ниво ваше спознаје добити на квалитету, чиме ће истовремено порасти и квалитет живота свих људи на планети Земљи.

Ми — Никола Тесла рођени у телу једног Србина, нисмо имали личних прохтева — у смислу неких посебних жељâ материјалне или чулне природе, већ је све што смо радили, било усмерено ка добробити људске врсте у целини — свих људи, без обзира на расу, пол, нацију или било коју другу разлику и различитост, које красе људску врсту. Из тог разлога веома ценимо све оне, који својим радом покушавају да помогну људској врсти да напредује у свим областима живота и рада. Из тог разлога поздрављамо вас Оливере, и желимо вам свако добро у животу и вашим активностима.

Никола Тесла, рођен у телу једног Србина


скенови: 1 2

ТЕСЛА У БЕОГРАДУ
МОЛБА НИКОЛЕ ТЕСЛЕ
ОЛИВЕРУ ОД НИКОЛЕ ТЕСЛЕ
НИКОЛА ТЕСЛА О ПРОЦЕСУ ПРОСВЕТЉЕЊА
НИКОЛА ТЕСЛА ОБ НОВАК ДЖОКОВИЧ


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

10 јул 17-те године еона Водолије — Београд/Србија