254  
О ПОЛУЖИВОТИЊСКИМ ВРСТАМА

»Људи су најопаснија полуживотињска врста» - ваша је мисао Оливере.

»Дивно» - рекле бисмо ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум.

«Али, чега ту има дивног»? - упитаће се неко од вас.

«Зар је бити полуживотњска врста нешто напредно и позитивно»? - додаћете.

Ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, волимо вас — Децу Земље, подједнаком Љубављу без обзира на разлике које вас одвајају једне од других. Но, истворемено ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Унвиерзум, по природи наше свести нисмо такве да нешто кријемо од вас — кријемо у смислу да сматрамо да то «нешто» друштвено непривахтљивим за изношење у јавност. Таква врста двојног морала нама је потпуно непозната.

Зато наш коментар «Дивно» требате схватити као једну врсту признања Оливеру на храбрости да оно што је спознао, дефинише тако јасно и отворено. Зато је живот сваког Духовника тако тежак и бременит проблемима, јер се гро људи буни и љути на тако отворен приступ који има он и већина других Духовника. Морамо рећи да је Љубишин приступ био другачији, али је и његов животни пут такође имао другачији ход од Оливеровог.

Оливер је од само почетка свог живота, па до тренутка када записује редове овог каналисања морао да се бори за право да постоји и дела као Слободан човек. Њему је од најранијих дана његовог живота била намењена улога Гестапо-агента, што је он без икаквог дубљег разматрања те понуде одбио и то не једном, већ више пута. Покушавати да једног Духовника — у то време Одуховљеника, натерају у Гестапо-ланац на коме се налазе сви остали који припадају тој црномагијско-злочиначкој секти равно је лудилу, но лудило представља њихов заштитни знак.

Зато је Оливер тако дуго и тако брутално изложен злостављању и угрожавању његовог здравља и живота на начине од којих он многе није ни поменуо. Стога ми — Духовне Енергије Универзума које прожиамамо читав Универзум желеле бисмо да истакнемо да је потребан висок степен храбрости како бисте једну такву мисао изнели у поље друштвених односа. Оливер силом прилика живи на начин који није примерен њему и његоом стању свести — барем не толико дуги период. Но, истовремено он учествује у животима свих оних који прате његове активности и исчитавају каналисања која он верно и тачно записује годинамна. Коликогод да вам се може учинити да претерујемо у оцени, можемо вам рећи да је он — Оливер, утицао на позитиван начин на тако велики број живота, како то није успело многима пре њега. А све то без икаквог личног контакта.

Стога његову уводну реченицу схватите као тему за размишљање дубље и озбиљније од површне оцене: «добро», «лоше» и сличне. Храброст је врлина која краси сваког духовника и она се испољава на разне начине. Бити храбар да издржите сва могућа понижења и злостављања којима је он био изложен током протеклих 8—9 година, није лак и једноставан подухват, рекли бисмо. Из таквог једног жиовота не настају неки ситни и неважни клишеи, већ је то начин који је њему — Оливеру, омогућио да направи велики скок у развоју сопствене свести.

Као стена о коју се ломе таласи и буре, постојано је годинама одолевао и даље одолева свом злу које је са свих страна усмерено ка њему. То је за поштаовање драги наши Духовни Трагаоци, јер све што Оливер ради, ради за добробит Деце Земље која се развијате на планети Земљи. Он ни пре него што је почео да медитира није био Его-усмерен, па вам је јасно да након Просветљења његови поступци и интересовања имају за циљ напредак и развој све Деце Земље.

Зато вас молимо ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да уколико имате утицаја у друштву помогнете Оливеру да напокон започне једну мирну етапу њевог животног пута. Можемо вам рећи — а ми имамо доста искуства у томе, да је сваки тренутак у коме сте Духовника одвојили од његове мисије — од његове Сврхе Живота, један век патње и проблема оних који су учествовоали у томе. Зато се већ једном опаметите и почните да делујете у складу са молбама које је он већ изнео у тексту "Тек када…».

Поздрављамо вас Децо Земље, а нарочито поздрављамо вас Оливере који нас тако често засмејавате :) .

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2

О НЕНАВИСТИ И ПЕРЕХОДЕ РАЗВИВАЮЩАЯ СОЗНАНИЯ ДУШИ
О ПЕРЕХОДЕ РАЗВИВАЮЩЕГОСЯ СОЗНАНИЯ ДУШИ
О СОКРАЩЕНИИ ЧИСЛА ДЕТЕЙ ЗЕМЛИ ДО 5%
О ЕРАМА
СДВИГ ВИДОВ - ВОЗМОЖНОСТЬ ИЛИ НЕИЗБЕЖНОСТЬ
О ПОЛУЖИВОТИЊСКИМ ВРСТАМА
О ЉУДОЖДЕРИМА
О ЖИВОТИЊАМА МЕЂУ ЉУДИМА
ЉУДИ ИЛИ ЖИВОТИЊЕ


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

02 јул 17-те године еона Водолије — Београд/Србија