253
О ВАЖНОСТИ БИБЛИОТЕКА У РАЗВОЈУ СВЕСТИ ЉУДСКЕ ВРСТЕ

Ех Оливере, Оливере…уколико наставите да нас и даље засмејавате… :)

«Пре него што смо почели да се бавимо духовношћу били смо члан бибилиотеке, члан више библиотека».

Па стварно шта рећи — вероватно је то најоргиналнији увод у писање аутобиграфије. Ваша Љубав према библиотекама — знању и информацијама које се налазе у њима, и даље је јака као када сте их посећивали, иако то од 7-ме године еона Водолије не радите више.

Библиотеке су веома важне за духовни развој Оливере и ви сте њихову важност спознали веома рано — у 14—15 години. Од тада па до 7-ме године еона Водоилије — када сте почели са каналисањем информција и знања, за вас су Оливере библиотеке биле најинтересантнија места на свету. Док су други седели по кафанама и бавили се разним облицима забаве  и уживања, ви се вредно и упорно из дана у дан трагали за знањем које ће вам пружити одговор на зов ваше Душе, који сте тако јасно осећали.

Ви тада нисте могли, тј. нисте знали шта — односно ко је изрок томе, но, јасно сте препознали лепоту и позитивност који потичу од њега. То вас је Душа ваша Оливере позивала да јој се након безбој живота вратите и поново успоставите свестан контакт са њом. Зачетак ваше свести Оливере — као уосталом и зачетак свести сваке Развојне Свести Душе које се развијате кроз врсту хомо сапиенс, даровале су ваше Душе Оливере. Оне су даваоци живота-свести које ви осећате сада и не постји нико у Универзуму ко вам је ближи од њих.

Ви и ваша Душа Оливере Једно сте, које живи у два облика свести на два или више планова свести. Ваша Душа Оливере у вибраторном сиислу борави на Духовном плану, а ви прожимате сва четири: укорењени сте на Физичком (мислимо на укорењност у физичком телу), функционишете на Емоционалном и Мисаоном, али истовремено је и Духовни план место на коме се осећате као да сте код куће.

Ово је веома ретко у Универзуму и зато је сваки Духовник веома важан за нас — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум. Ви Оливере и сваки Духовник који и даље борави на Физичком плану планете Земље, представљате портале између Духовног и Нижих планова. Та ваша улога изузетно је важна не само због информација и знањâ која преносите, него и због тога што ви Оливере чистите Ниже планове од свега што је на њима негативно, нарочито од негативности које су свесно генерисане од стране Контрауниверзума и црномагијаша. Зато је ваша улога толико важна.

Видимо да бисте ви о библиотекама Оливере :) .

Библиотеке вам не могу дати коначне одговоре, али је њихова помоћ непроцењива. Оне ће вам помоћи Оливере (мислимо на Децу Земље, не на вас :)) да одбаците све оно што вас не води нигде или што вас води у погрешном правцу. Библитеке ће вам помоћи да схватите да сви путеви који воде изван вас, јесу путеви који вас у развојном смислу — у смислу духовности, не воде никуда. Тек када се сударите са безброј слепих улица — путева који не воде никуда, схватићете Оливере да је једини исправан пут онај који се налази у вама самима.

Тада ћете се окренути ка себи и почети да медитирате.

То се десило вама, многима пре вас и десиће се многима који ће доћи након што ви будете напустили Физички план планете Земље Оливере. Живот је вечан и недељив, и све оно што се у вашој цивилизацији назива смрт, у ствари је само прелазак ваше свести из једне у другу димензију постојања, што сте ви то лепо изразили мишљу поводом Љубишног повратка на Духовни план: «Духовници нас не напуштају, већ само мењају димензију са које помажу људској врсти».

Поздрављмао вас Оливере, као и све оне који упорно посећују библиотеке :) .

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

28 јун 17-те године еона Водолије — Београд/Србија