252  
О ВЕЗИ ИЗМЕЂУ ДРВЕЋА И ЉУДИ

Оливере, Оливере… знате да ми — Духовне Енергије Универзума никада нисмо двосмислене, а када смо у извесним каналисањима метафоричке, то је из контекста поруке јасно, тј. очигледно. Исто важи и за Мати Геу, и остале духовне енергије.

Стога, поруку Мати Гее коју сте примили док сте боравили у аустријском азилу, тј. док сте шетали обронцима шумовитих брда места у коме сте боравили, требате схватити на буквалан начин: «Све док будете секли дрвеће, људи ће умирати насилном смрћу».

Ви сте се непосредно пре започињања каналисања Оливере, упитали да ли постоји нека дубља веза између дрвећа и људи?

Да, она постоји и будите сигурни Оливере, да ваши даљи преци нису били сујеверни, јер би пре него што би посекли неко дрво замоли његов дух, тј. Душу, да им опрости. Иако неуки, у та давна времена они су и те како јасно осећали да у сваком дрвету пулсира нит живота и то веома јако. Па јасно вам је да дрвеће представља плућа планете Земље и без њега сва вегатација*, животињски и људски свет брзо би нестао.

Јесте, не производе све биљке кисеоник, барем не у оној количини у којој то чини дрвеће. «Принос» једногодишњих биљки у производњи кисеоника током једне године, готово је занемарљив, док истовремено свако дрво предстаља тако јак генератор кисеоника, да је то просто за не веровати. А дрвеће у запреминском смислу не би могло дати тако велики број кисеоника, да у себи не поседује изузетно јаку животну силу.

И онда, надмени и бескурупулозни бизнисмени једноставно лењиром оцртају неку област испуњену столетним шумама и за пар месеци униште оно, што је расло и развијало се годинама и вековима.

«Ох Децо Земље, докле ћете тако»? - пита се Мати Геа Оливере.

«Ох Децо Земље, докле ћете уништавати ресурсе који вам обезбеђују основне услове за живот на планети Земљи»? - додаје.

«Ох Децо Земље, докле ћете бити глуви за моје молбе, које вам стално и изнова упућујем»? - пита се мати Геа Оливере.

Толико је јака њена Љубав према вама — Деци Земље Оливере, да је то веома тешко представити вам на неки пластичан начин. Из Љубави Оливере, из Љубави Мати је од камена који је плутао физичким планом Универзума, направила врт каквог нема у читавом Универзуму. Из Љубави Оливере, из Љубави која је тако јака и племенита сила, Мати Геа је тај врт испунила разним облицима живота, укључујући ту и дрвеће.

Свако дрво је свето Оливере, али не на начин на који светост тумаче свештеници и монаси ваших демонско-црномагијских секти, већ је свето зато што је испуњено обликом живота-свести чија је улога за вас — Децу Земље, веома важна.

Дрвеће вам Оливере дарује основни састојак, који је неопходан да бисте ви — људска врста, могли да функционишете на планети Земљи. Без њега — кисеоника, ваше активности брзо би опале на веома низак ниво истих, чиме би ваш духовни развој запао у ћорсокак. Зато је дрвеће важно Оливере, јер представља основу за ваш развој као људских бића како бисте са те основе — као са одскочне даске, досегли више нивое свести и ушли у Просветљење.

Црномагијаши веома добро знају све ово о чему смо до сада каналисали и они зато веома вредно раде на томе да се што више шума широм света уништи. Истовремено, веома љубоморно чувају сопствене шуме, управо из разлога који сте добили каналисањем од Мати Гее: «Све док будете секли дрвеће, људи ће умирати насилном смрћу». Они — католици, чувају своје шуме, тј. дрвеће и њихово становништи има најмању стопу смртности на планети.

Разлог томе није само очување свог шумског фонда, али будите сигурни да то у великој мери представља основу за једну врсту доброг здравља и бројчаног стања становништва, које ће одговарати њиховом односу према дрвећу које расте на територији њихове државе.

Поздрављамо вас Оливере, као што поздрављамо све оне који се брину о очувању постојећих, обнови посечених шума и пошумљавању голети.

Духовне Енергије Универзума
 

* Биљке током процеса фотосинтезе осим угљен-диоксида, користе и извесну количину кисеоника.

скенови: 1 2

ПРОМЕНЕ
О КЛИМАТСКИМ ПРОМЕНАМА
ИСТИНА О СВЕТУ БИЉАКА
О КЛИМАТСКИМ ПРОМЕНАМА — МИТ ИЛИ РЕАЛНОСТ
О ВЕЗИ ИЗМЕЂУ ДРВЕЋА И ЉУДИ


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

24 јун 17-те године ере Водолије — Београд/Србија