250  
О КОМПРОМИТАЦИЈИ ПОКРЕТА ДУХОВНОСТИ У СРБИЈИ И ВОЈВОДИНИ

Да Оливере, у праву сте, Србијанци организовано и смишљено спроводе план компромитације покрета духовности у Србији и Војводини. Тај план није настао у њиховим главама, већ им је наметнут од стране католичке врхушке — мислимо на демонско-црномагијашке свештенике и монахе Католичке цркве. Они су неколико пута до сада покушали да вас намаме да одете у Италију Оливере, но, ви сте то одлучно одбили. Вама је Европа била важна као место које ће вам барем на кратко представљати склониште од бруталног србијанског злостављања и претњи смрћу, мада сте и у Европи били злостављани — каналисали смо већ о томе.

Но, нажалост, упорност демонско-црномагијских свештеника  и монаха Католичке цркве да уништи покрет духовности на планети Земљи и даље је веома јака, као што је то била и током времена када је Инквизиција имала свој најјачи замах. Многи животи уништени су од стране те злочиначке организације, која је у данашње време своје корене пустила у НАТО пакту. Зато је НАТО тако агресивна и злочиначка организација, јер га предводе најмрачнији и најзлочиначкији умови Католичке цркве.

Овај увод Оливере, послужио нам је као једна врста увођења у тему за оне који се први пут срећу са информацијама које смо изнели у њему. Многе од њих — информације, за особе које верују да новине и дневник одсликавају истинита догађања широм света, могу бити шокирани њиховим садржајем. Зато није на одмет да направимо известан пресек теме, на што је могуће краћи начин.

Све ово одсликава се наравно и на понашање србијанских Моћника који владају и Војводином. Додуше, Војвођани им нису допустили да преузму комплетну власт на њиховој територији, али су за сада на неки начин под «патронатом Србијанаца» - сувише су слаби да би прогласили независност Војводине, али су истовремено довољно самосвесни да не пристану на ропство под Србијанцима. «Пата карте» - рекли би неки.

Е сад, духовност у тој читавој причи о борби за моћ између Србијанаца и Војвођана на први поглед нема никакав утицај, али само на први поглед. Наиме, духовност представља семе побуне против свих злочиначких, фашистичко-нацистичких и демонско-црномагијских режима широм планете. Сваки Духовник — па и сваки напредни Духовни Трагаоц, представља канал за енергије Духовног плана које њима — претходно поменутима, наноси штету, јер су у питању енергије Истине, Слободе и Љубави, А ако има нешто што они мрзе и чега се плаше, то су Истина, Слобода и Љубав.

Зато вас Оливере Србијанци, католици, муслимани, Грци и Румуни тако јако мрзе, прогоне и наносе вам зло. Ви једноставо речено свакодневним каналисањем ових енергија током медитације и упућивања молби нама —Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, каналишете поменуте енергије на Виши ниво Физичког плана, где оне у складу са својом суштином делују на одговарајући начин. Ово «одговарајући начин», значи да оне једноставно речено разгоне енергије мржње и зла које генеришу поменути Србијанци, католици, муслимани, Грци и Румуни.

Стога, како би се умањила «штета» коју ви — Духовници и Духовни Трагаоци, правите овом злочиначком покрету, одлучено је да се духовност у Србији и Војводини уништи тако што ће се компромитовати преко њихових агената које су током протеклих година убацили у покрет. Ви њихове идентитете знате, мада их знају и други, јер се то веома јасно види на основу њихових поступака и понашања.

«Навала просветљења, тј. просветљених» има за циљ да обезвреди појам који представља крајњи циљ доласка Развојних Свести Душа на планету Земљу и тако збуни Духовне Трагаоце. Стога Оливере не би било наодмет да када имате времена :), напишете ваше виђење процеса Просветљења, као би Духовни Трагаоци стекли увид у праву природу тог процеса. Вама то — сигурни смо, неће бити тешко из разлога који не морамо наводити.

Добро је што сте Оливере и даље смирени и сталожени, што значи да је ваша веза са Једним и даље постојана и јака. Никада до сада — а ми то знамо, ни један Духовник није учинио толико много за промовисање духовности на планети Земљи, као што сте то учинили ви и Љубиша Оливере. Никада до сада није се десило да је толико квалитетних и истинитих информација о духовности објављено јавности — као што сте то учинили вас двојица. Зато је толико много зла сконцентрисано на вас Оливере, јер је за зло  природно да жели да уништи сваки облик Истине, Слободе и Љубави, и претвори их у њихову супротност: Лаж, Ропство и Мржњу.

Лоше је ово што су замислили са људском врстом и лоше ће се читава та прича завршти по њих. Моћ је наркотик који полако, али упорно усисава и једе животе оних које испуњава, а да они — Моћници, то не могу ни да примете док не буде касно. Зато је моменат када ће их Моћ усисати у своје црнило све ближи, као и Слобода за вас и сву Децу Земље. У том циљу поздрављамо вас Оливере, као што поздрављамо и сву Децу Земље која се духовно развија на планети Земљи.

Духовне Енергије Универзума
 

скенови: 1 2

РЕЛИГИЈЕ УБИЈАЈУ ДУХОВНИКЕ
О КОМПРОМИТАЦИЈИ ПОКРЕТА ДУХОВНОСТИ У СРБИЈИ И ВОЈВОДИНИ
О УБИСТВИМА ДУХОВНИКА И ДУХОВНИХ ТРАГАОЦА У СРБИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

20 јун 17-те године ере Водолије — Београд/Србија