24   
О ПРОКЛЕТОЈ СРБИЈИ

Оливере, желеле бисмо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да каналишемо нешто што сматрамо веома важним.

Наиме, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум Оливере, више пута до сада упозоравале смо вас на Србијанце и њихове злонамерне акције усмерене ка вама. Но и поред тога, та наша упозорења на вас нису оставила јачег трага, већ сте ви и даље остали упорни у намери да и даље живите у Србији.

Јесте, знамо да су вас у свим земљама у којима сте били, тј. краће време боравили, злостављали, понижавали и на крају истерали, но, то није довољно јак разлог да се оглушите о наше молбе. Црногорци су вас одбили 4-5 пута, па би вас одбили и шести пут, али вам - сигурне смо у то, не би нанели никакво зло.

Но, изгледа да је вама доста понижења и шиканирања, те сте одлучили да до краја живота останете у Србији. Ово "до краја живота", значи до оног тренутка када Србијанци пронађу довољно ефикасан метод да вас на неки за јавност "невидиљив", тј. индиректан начин, убију.

Већ смо говориле о томе, ал' хајде да то још једном поновимо: да ваша смрт, тј. трајно напуштање физичког плана, неће представљати трагедију која ће зауставити развој људске врсте, али ће у знатној мери зауставити развој духовности, тј. покрет духовности, на планети Земљи. Нико до сада није каналисао већи број тако значајних информација и знања о духовности као што сте то учинили ви и Љубиша, Оливере.

Стога вас молимо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да се што је могуће пре изместите из проклете Србије, јер за вас тамо нема ничега што би вам омогућило да наставите нормално да живите свој живот.

Зато, најбоље би било да још једном размислите и донесете одлуку која ће вам омогућити да свој боравак на планети Земљи продужите за један - рекле бисмо дужи период.

У супротном, питање је месеца - не године, када ће ваше здравље бити неповратно нарушено, што ће узроковати ваше прерано трајно напуштање физичког плана. Да се то не би десило, молимо вас још једном да напустите проклету Србију.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

01 јул 18-те године еона Водолије - Земун/Војводина

Email this page