24 
О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА

Оливере морамо признати - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да је наша процена агената црногорског Гестапоа била погрешна. Та наша грешка Оливере није била намерна, јер јасно вам је да ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум нисмо способне - да се тако изразимо, за било коју врсту лукавости, злонамерности или зла.

Ми смо створене од најплеменитијих енергија сâмог Универзума, најплеменитијих у смислу нивоа вибрација наших енергијâ, које су по свом вибраторном нивоу веома блиске вибрацијама енергијâ сâмог Универзума. А Универзум је сачињен од тако божанствено-љубавних енергија, да не постоји начин или поређење да вам се то на неки вама разумљив начин представи. 

Све ово Оливере ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, искористиле смо као једну врсту увода у тему о којој смо желеле да каналишемо. Та тема јесте црногорски Гестапо.

Више пута до сада Оливере сугерисале смо вам - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да напустите проклету Србију и настаните се у Црној Гори. Разлогâ за ову нашу молбу упућену вама Оливере било је више - кажемо "било је", јер су у то време ти разлози били веома актуелни - да се тако изразимо, када је у питању било очување вашег здравља и живота у целини.

Но и поред наше, тј. наших - јер их је било више, молби, ви Оливере нисте желели да напустите Србију и поред веома тешких услова живота - мислимо на ваш живот бескућника и просјака, који је читаво време био праћен веома упорним и бруталним злостављањем спроведеним од стране косоварских, србијанских и америчко-европских католичких Гестапо агената. Ви ове последње - мислимо на америчке Гестапо агенте, нисте помињали у вашим коментарима на сајту и друштвеној мрежи како им не бисте давали на важности, иако су сасвим сигурно заслужили да их и те како поменете.

Но, што је било, било је, рекли би неки, мислећи притом да се не треба доживотно везати за негативна животна искуства. Ви Оливере то свакако нисте радили, али сте истовремено донели веома објективну процену америчко-европских католикâ, њихове недостатке и мане, али и неке особине за које бисте могли рећи да су позитивне.

Америчко-европске католике помињемо Оливере из разлога јер су они "хендлери"* - да се тако изразимо, агентима црногорског Гестапоа, те самим тиме имају пресудан утицај на њихове одлуке везано не само за вас Оливере, већ и за многе друге ствари - да сада не каналишемо о томе, јер бисмо изашли из оквира теме овог каналисања.

Сада вам је сигурно јасно зашто црногорски Гестапо агенти користе "copy" технике злостављања и прогањања према вама, јер желе да истакну да где год да одете, осећаћете се као да се налазите у Србији под злоставањем агената србијанског Гестапоа.

Оно о чему нису рачунали Оливере, јесмо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум и које поседујемо разна допуштења од стране сâмог Универзума, допуштења чија је сврха да заштитимо неку за нас - мислимо на Универзум у целини, важну особу. У овом тренутку историје Универзума Оливере, то сте ви, из разлогâ које смо до сада више пута истицале.

Како агенти црногорског Гестапоа нису разумели наше молбе везано за вас Оливере, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум желеле бисмо да им поручимо следеће: ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум свуда смо и у свему, те су нам из тог разлога позната сва могућа догађањâ и информације које се дешавају у Универзуму у целини. То даље значи да су нам познати сви ваши злочини, крађе и остала криминална дела која сте обавили под патронатом америчко-европских католичких Гестапоа агената/служби.

Из тог разлога, предлажемо вам да нас не искушавате у томе да ли смо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум стварно то што тврдимо да јесмо, у односу на вашу претпоставку да се то Оливер наивно поиграва са вама. Да сте којим случајем запослили или контактирали неког професионалног профајлера, он/она одавно би вам рекли да је Оливер и то чиме се бави - духовношћу, аутентичан 100%, што значи да је 100% аутентично и све што смо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум изнеле у каналисањима које Оливер годинама веома предано и тачно записује и објављује, што важи и за каналисања Духовникâ, Мати Гее, Џонатана, Старих, Слободњака... и осталих духовних енергија-свести.

У нади да смо вам овим каналисањем разјасниле неке недостајуће делове слагалице зване живот, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и рад у ЦрнојГори.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2 3

Iintelligence organizationsagent handling is the management of so-called agents (called secret agents or spies in common parlance), principal agents, and agent networks (called "assets") by intelligence officers typically known as case officers.  (Wikipedia)

1. ПИСМО АМБАСАДОРУ ЦРНЕ ГОРЕ
2. ВОЋАРСТВО И ПОВРТАРСВО У ЦРНОЈ ГОРИ
3. ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
4. ПИСМО ПРЕДСЈЕДНИКУ ЂУКАНОВИЋУ
5. ПОСЛАНИЦА МАРКА МИЉАНОВА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА
6. ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ
7. ОЈ СВИЈЕТЛА МАЈСКА ЗОРО
8. О НАТЈЕРИВАЊУ
9. О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА
10.О УГРОЖАВАЊУ НАШЕГ ЗДРАВЉА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
11.О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ
12 О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА
13 О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ
14 О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

15 О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
16 О ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО-СЛУЖБИ СВЕТА
17 ГЛУПАНИ У ИНСПЕКЦИЈИ
18 О ВАШЕМ СЕКСУАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ПОДГОРИЦИ
19 О СРБИЈАНСКОЈ ЕКИПИ НА ЧЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

11 октобар 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора