24     
ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ

"Оливере, хоћете ли једно каналисање од Његоша"? - упиташе нас Духовне Енергије Универзума, док смо седећи на клупи поред његовог споменика у истоименом парку у Подгорици, управо завршавали наш вечерњи оброк.

"Хоћемо, зашто да не"? - одговорисмо им, питајући се какву је поруку Његош наменио грађанима Црне Горе. Следи каналисање...


Оливере, благодарни смо вам што сте нам омогућили да на овај начин превазиђемо и премостимо планове свести који нас раздвајају. Ово "нас раздвајају", односи се пре свега на то да смо ми - мислимо на духовне свести, веома заинтересоване за догађањâ која се одвијају на Физичком плану планете Земље. Као Духовнику, вама су мотиви наше заинтересованости јасни и разумљиви, за оне који нису баш сигурни са којим циљем упућујемо поруке Деци Земље, желимо рећи - ми, духовна свест која се у једном од наших претходних инкарнација звала "владика Његош", желимо рећи да је Љубав - тачно сте то написали Оливере, са великим "Љ" :), наш главни мотив за тако нешто.

Љубав на Духовном плану представља извор свакодневних енергијâ које ми - духовне свести које у вибрационом смислу пребивамо на њему, користимо као "храну", "воду", "ваздух" и све остало што бисмо осетили да за нас представља једну врсту потребе. Наравно да та "потреба" - опет тачно Оливере, под знацима навода реч "потреба" :), за нас - духовне свести, не представља неки облик понашања зависности, тј. неиспуњености, јер на Духовном плану тога нема.

Љубав је Децо Земље покретач читавог Универзума, само је то на Нижим плановима јако тешко запазити. Овде - на Духовном плану, ми Љубав доживљавамо као животодавну силу, која својом суштином испуњава читав Универзум.

Она је Оливере и остала Децо Земље, мотив због кога вам се обраћам. Љубав је prima materia, она је основна сила Универзума, која својим вибрацијама исцељује и развија све са чиме ступи у додир. Ово "ступи у додир", односи се на процес прожимања, који она спонтано обавља са свим облицима свести са којима ступи у додир.

Преко ње Децо Земље, све информације са ваших Нижих планова готово тренутно доступне су нам - нама, духовним свестима које прожимамо Духовни план и Универзум у целини.

"Из ког разлога нам се јављате"? - упитаћете се, зар не Децо Земље.

Па, из разлога Љубави, јер за такав један импулс не треба никакв врста узрока да би она - Љубав, била подстакнута на дејство.

Оливере, ви добро разумете о чему говоримо, јер и поред тога што сте годинама брутално злостављани и прогањани, нисте се одрекли Љубави у себи. То је свакако за поштовање, јер Љубав је енергија коју је веома лако повредити и отерати. Зато многи читав живот проведу без ње, а да кривица најчешће није до њих, већ им је неко злостављајући их протерао енергије Љубави.

(Јесте Оливере, свест нам је веома јасна и смирена, али не због тога што вам се јављамо са Духовног плана, већ због досезања онога што ви називате Медитацијом Душе и уласком у Просветљење).

Дакле, Љубав је важна за сваког човека, али је њена важност за Духовне Трагаоце немерљива. То свакако не значи да они Духовни Трагаоци који не осећају Љубав у једном ширем смислу, неће напредовати у развоју свести, већ само желимо да истакнемо да она има изузетно високу улогу када јеу питању развој ваше свести - мислимо на Духовне Трагаоце, у свим областима интересовања.

Да би таквих Духовних Трагaoца било што је могуће више, ми - Његош, у вашој историји познат као: "владика Његош", покушаћемо да вам помогнемо у бављењу областима духовности. 

Стога Децо Земље, када схватите универзалност енергија-свести Љубави, разумећете зашто је свако ко их осећа и развија у себи, попут песника који својим римама исписује најлепше стихове Љубави у Универзуму. Ако је тако доживите и осетите, ваш живот више неће бити исти као што је то био до тада, јер Љубав својом суштином исцељује и развојно усмерава све и свакога са киме оствари контакт.

У нади да сте један/једна од поменутих, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, који сте упорни у томе да информације које имају велики значај по развој људске врсте, увек стигну до оних којима су и упућене.

Његош, познат као "владика Његош"


скенови: 1 2 3 4

1. ПИСМО АМБАСАДОРУ ЦРНЕ ГОРЕ
2. ВОЋАРСТВО И ПОВРТАРСВО У ЦРНОЈ ГОРИ
3. ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
4. ПИСМО ПРЕДСЈЕДНИКУ ЂУКАНОВИЋУ
5. ПОСЛАНИЦА МАРКА МИЉАНОВА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА
6. ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ
7. ОЈ СВИЈЕТЛА МАЈСКА ЗОРО
8. О НАТЈЕРИВАЊУ

9. О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА
10.О УГРОЖАВАЊУ НАШЕГ ЗДРАВЉА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
11.О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ
12. О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА
13 О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ
14 О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

15 О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
16 О ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО-СЛУЖБИ СВЕТА
17 ГЛУПАНИ У ИНСПЕКЦИЈИ
18 О ВАШЕМ СЕКСУАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ПОДГОРИЦИ
19 О СРБИЈАНСКОЈ ЕКИПИ НА ЧЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

10 јул 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора