24   
ИСТИНА О КАСИРКИ ВЕСНИ

("1999 године - пар месеци пре бомбардовања, током повратка са посла, свратили смо до "Ц маркета" на Бановом брду да купимо нешто хране за вечеру. Плаћајући рачун приметили смо да је стигла нова касирка, неодређених година - 18-29, и у физичком смислу 95% копија Анице Добре из филма "Црни бомбардер". Елем, иако је контакт са њом био службено-узгредан ("Извол'те-хвала") уз секунду-две сусрета очима, малтене већ сутрадан унутрашњи мир и стабилност које смо поседовали разлетели су се попут сломљеног стакла, а ми упали у период дубоке патње и немира, који су трајали наредних 6-7 година.

Раздирани и прогањани болом (1-ве године ере Водолије) исцељење смо потражили код Љубише на семинарима и не дуго након што смо почели да медитирамо, спознајно смо добили информације о "учинку" касирке Весне (и објавили их на сајту 7 година касније), док су нам каналисања о енергетском вампиризму и црној магији помогла да схватимо чему смо били изложени. 

Данашње кратко присуство једне женске особе у нашој близини произвело је благ, али сличан ефекат на нас, што је представљало повод за каналисање које следи...")Ви сте нас замолили за Истину о касирки Весни са којом сте имали проблема, док сте живели на Бановом брду у Београду и ми ћемо вам ту Истину саопштити, мада вам се она неће свидети - схватићете и зашто.

Касирка Весна је потомак старе вампирске лозе која у Србији живи хиљадама година и која се бави енергетским вампирисањем људи на један крајње професионалан и стручан начин. Вођа те лозе је Веснин деда, који је у време када сте били вампирисани с њене стране имао 96 година. У питању је веома моћан и веома успешан енергетски вампир који своје моћи користи прорачунато, односно са извесном сврхом.

Елем, пре неколико стотина година тадашњи вођа овог вампирског клана ступио је у контакт са свештеницима и монасима Србијанске Православне Цркве који су тада - као уосталом и сада, представљали праве господаре србијанске нације. Оно о чему су разговарали дотицало се разних тема - углавном актуелних за то доба и догађаје који су се одвијали, али и једног дела темâ које су србијанске свештенике и монахе прилично заинтригирале.

Наиме, они су већ дуже време тражили начине продора у оно што би данас назвали облашћу парапсихологије, како би користећи парапсихолошке моћи успели да отерају Турке из тадашње Србије. Моћи, односно способности које је поседовао њихов саговорник веома су их заинтересовале, услед чега су склопили договор да ће они њему годишње исплаћивати извесну количину злата (прилично богату за оно време), а да ће их он заузврат подучити вештинама које поседује. Уговор је оверен на неодређено време, односно све дотле док обе стране буду задовољне, уколико пак једна страна пожели да га раскине, уговор престаје да важи.

Наравно, да иако користимо израз "уговор", да се све завршило на усмено датој речи и користи које из "уговора" имају обе стране.

Једно време уговор који су склопили деловао је веома добро, при чему је - стекао се утисак, страна коју су представљали попови и монаси имала више користи. Наиме, њима су технике енергетског вампирисања којима их је вођа вампирског клана подучио биле веома блиске и лаке, што им је омогућило да за веома кратко време савладају "градиво", што није остало без последица по другу страну.

Наиме, оно што су свештеници и монаси научили дало им је могућност да из чистог мира енергетски нападну било коју особу која им падне на памет и да за веома кратко време успеју да јој разбију све психолошко-ауричне одбране, и исисају сву животну енергију. Ово се управо десило са вама током напада од стране енергетског вампира касирке Весне која припада - то сте исправно запазили, малобројној групи психо-кинетичких енергетских вампира.

За разлику од "обичних" енергетских вампира, психо-кинетички енергетски вампири без икаквог напора - чисто рутински, постижу резултате у енергетском вампирисању неке особе за које су обичним енергетским вампирима потребни месеци - у неким случајевима и године. Из тих разлога, ови психо-кинетички енергетски вампири изузетно су цењени у вампирским круговима, јер представљају једну врсту енергетско-вампирске елите.

Ви сте пак попут детета наивно упали у њихову намештаљку, јер колико год да ви себе сматрате - односно да сте сматрали у оно време безначајним, за ову енергетско-вампирску елиту одувек сте представљали велику опасност, због чега се са вашим злостављањем и даље наставља.

Енергетски вампири развијају више врста парапсихолошких моћи - што зависи од талената и склоности, међу којима спадају и способност виђења енергијâ човекове ауре. Та виђења могу бити директна - током физичког сусрета, али се могу одиграти и током Астралне пројекције на Виши ниво Емоционалног Плана. Наиме, тада пројектовани вампир врло лако може пронаћи оне који њему - односно њима, по неким својим карактеристикама представља опасност. Те карактеристике јесу високо развијена свест - што је био ваш случај, након што смо вас у 9-ој години исцелили од напада епилепсије.

Након тога, ви сте постали високо развијена духовна свест - односно дете, чиме сте почели да се обележавате као неко ко у блиској будућности може угрозити интересе и рад енергетских вампира на територији Србије. Да се то не би десило стављени сте под надзор, јер вампири знају да се безразложан напад над неким ко је одуховљен од стране нас - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, завршава лоше по нападаче. 

Но, како је ваш духовни развој напредовао и кулминирао уласком у Просветљење, тако је ова вампирска група појачавала своје нападе на вас.

Ви сте их веома јасно и болно осећали читаво време, али нисте знали шта - односно ко им је узрок. Сада знате и сами тиме вам је јасно ко је касирка Весна, и којем клану енергетских вампира припада.

Духовне Енергије Универзума

ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИЗАМ
ИСТИНА О КАСИРКИ ВЕСНИ
ИСТИНА О КАСИРКИ ВЕСНИ - ЗАВРШНО ПОГЛАВЉЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

10 октобар 16 године ере Водолије - Нови Сад/Србија