<<< ПРЕТХОДНА

Претходни пасус - као уосталом и читав текст о исцељењу, написан је отприлике осме године текуће ере, у време када смо тек почели да се бавимо исцељењем. Стога је део о преносу енергија од ваше Душе до вас - иако у одређеним случајевима неопходан, сада већ у неку руку превазиђен, с обзиром да нам се у међувремену способност каналисања исцељујућих енергија прилично увећала. 

Природа духовних енергија је таква, да је процес исцељења немогуће пратити мисаоно, јер су вибрације мисли невероватно споре у односу на вибрациони опсег духовних енергија Универзума које учествују у исцељењу. Зато, наше је само да замолимо за исцељење, а духовне свести-енергије одрађују све што је потребно (већи увид у процес исцељења стећи ћемо Директним Виђењем када/ако код нас дође до отварањеа Трећег ока). Зато нам током процеса исцељења није потребан никакав податак о особи, односно о којој болести је реч, јер Духовне Енергије Универзума и друге духовне енергије-свести које учествују у исцељењу, делују управо на онај поремећај/болест који код особе тренутно представља највећи проблем, до његовог исцељења или максимално могућег побољшања.

Већ смо рекли да се током процеса исцељења увек ради блок од четири исцељења током прва два месеца, након чега се може видети колико је исцељење имало ефекта. Међутим, како смо од стране попова/монаха-муповаца-режимлија прогоњени и злостављани ево већ шесту годину, до сада нисмо радили комплетан блок од првих четири исцељења, него смо стигли до другог.

Додатни проблем је и тај што су већина посетилаца којима смо радили пуно исцељење од 30-ак минута у "кућној визити", били инспектори/агенти који су хтели да виде како ми то радимо исцељење и у личном контакту стекну мало детаљнији утисак о нама.

Пар њих - углавном на улици, замолили би нас за исцељење њима драге, а одсутне особе, иако та особа у неколико случајева није постојала - слагали су нас. Међутим и поред тога, (кратко) исцељење је текло потпуно нормално, с тим да је било усмерено ка самом инспектору/агенту. То што су нас слагали није им узето за зло (осим у једном случају), јер у сваком човеку на једном дубљем нивоу постоји неми вапај за исцељењем поремећаја и враћањем у изворно стање Љубави и Доброте.

Но, када већ говоримо о исцељењу, да поменемо и децу.

Они који су прочитали каналисање "НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК - У ИМЕ БОГА", веровато се сећају поглавља у коме смо описали судбину деце отете од стране Нацистичког Светског Поретка. Како је спознаја о њиховој судбини код нас изазвала прилично сажаљења, више пута смо исчитавали-изговарали то поглавље и током једног исчитавања, приказано нам је виђење Развојних Свести Душа те несретне деце, која су - као да у позоришту напето прате развој догађаја на позорници, просто упијала информације што смо их изговарали. Када смо завршили са читањем, попут таласа који мрешка тиху заливску воду, прострујала је њиховоим свестима спознаја о томе шта се десило са њима. Како су претходно повремено већ била контактирана од стране свести са Духовног Плана, само су се окренула и као јато птица уронула у Светлост Духовног План.

Наиме, с обзиром на узраст у коме су преминула и начин умирања - безболан, попут уласка у сан, након напуштања физичког тела нису успела да схвате шта се то десило са њима и где су, услед чега су остала заглављена на енергетском нивоу Физичког Плана - Животном Нивоу. Након што смо објављивањем и исчитавањем Истине о судбини отете деце помогли (не само ми, већ сви читаоци који су те информације осетили Истинитим) њиховим Развојним Свестима Душа да схвате шта им се десило и пређу на Духовни План, Чувари Развојних Свести Душа Деце - који се брину искључиво о деци која су напустила Физички План, испољила су према нама висок степен захвалности и једну врсту немог одобрења да можемо да се бавимо њиховим исцељењем. Како смо у то време тек почињали да се бавимо исцељењем њихову наклоност прихватили смо са захвалношћу, али су нас наше активности, односно злостављање коме смо изложени, спречили да почнемо да се активно посветимо томе.

Бити духовни исцелитељ тако је сложена активност, да не постоји модел развоја и вежби које ће од некога направити исцелитеља. Оно што некога чин исцелитељем јесте квалитет - могли бисмо рећи конфигурација, енергија његове/њене Развојне Свести Душе, која је јединствена за сваку особу. Нашу конфигурацију Развојне Свести Душе најлакше бисмо могли описати изразом "дечија душа".

Елем, све ово наводимо јер осећамо потребу да са тиме упознамо ширу јавност, из разлога што су деца веома важна за будућност људске врсте. Говорили смо већ о новој парадигми - обрасцу понашања и размишљања који ће важити у ери Водолије и претпостављамо да је већини јасно да ће носиоци нових образаца размишљања и понашања бити деца која су већ инкарнирана, или која тек треба да се инкарнирају на планети Земљи. С обзриом да је тренутно стање свести људске врсте на прилично ниском нивоу развоја, један број те деце имају потребу за духовним исцељењем - како из здравствених, тако и из развојно-духовни разлога, односно због извесне неприлагођености након инкарнирања. Због тога су Духовне Енергије Универзума у каналисању "О ДУХОВНИЦИМА И ДЕЦИ" напоменуле да је веома важно да почнемо да се активно бавимо исцељењујућим каналисањем.

Нажалост, али однос свештеника/монаха-муповаца-режимлија - како "наших", тако и "њихових", према нама и ономе чиме се бавимо не да се није побољшао, него се погоршао и њихова одлучност да нам не дозволе бављење духовношћу у било ком облику толико је јака, да нам је веома тешко представити вам то неким поређењем. Уосталом, вероватно сте прочитали каналисање: "О ЗОРАНУ ИЗ ЗЕМУНА, ТАМНИМ ОБЛАЦИМА И ЉУБИШИ", па вам је све јасно.


(допуњено15 маја 16-те године ере Водолије - Београд/Србија)

 

О УПУЋИВАЊУ МОЛБИ ЗА ИСЦЕЉЕЊЕ ДЕЦЕ
О ДУХОВНОМ ИСЦЕЉУЈУЋЕМ КАНАЛИСАЊУ
ИСЦЕЉУЈУЋЕ КАНАЛИСАЊЕ НА ДАЉИНУ
О ИСЦЕЉЕЊУ ДЕЦЕ ЗЛОСТАВЉАНЕ ОД СТРАНЕ ПЕДОФИЛА
О ИСЦЕЛЕНИИ ОТРИЦАТЕЛЬНЫХ ЧАСТЕЙ СОЗНАНИЯ ДЕТЕЙ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова