24

ИСЦЕЉУЈУЋЕ КАНАЛИСАЊЕ НА ДАЉИНУ

 

Исцељење особе која физички није присутна и која се налази на неком другом месту – често неколико хиљада километара удаљеном, одувек је привлачило пажњу људи. Иако понекад оспоравано, а позитивни резултати приписивани аутосугестији болесника и његовој жељи за излечењем, једна је од важнијих техника исцељења.

Шта је у ствари исцељење на даљину?
Постоји више начина путем којих се одиграва исцељујући процес – у некима се користе симболи помоћу којих се активирају исцељујуће енергије, у другима се призива Бог или свеци религије којој исцелитељ припада и моле се за исцељење оболелог, у трећима се исцељење остварује визуелним замишљањем исцељујућих енергија и читавог процеса исцељења… док поред набројаних, постоје још на десетине различитих приступа исцељењу, од којих сваки има своју вредност.

У процесу који овде примењујемо, исцељење се заснива на медитацији у којој исцелитељ успоставља везу са својом Душом, након чега он само упућује молбу за исцељење те особе духовним енергијама Универзума, док сав "технички” део исцељења обављају саме Духовне Енергије.

Како функционише?
За разлику од исцељења физички присутне особе које је много лакше објаснити и прихватити, исцељење одсутне особе одиграва се у димензији коју ми на овом нивоу свести не можемо опажати. На тој димензији свести и живота не постоје ограничења која важе у нашем свету – време не постоји као нешто што има свој "почетак” и "крај”, нити се простор доживљава као "овде” и "тамо”. Све се дешава сада и све се дешава овде. Разлика између Београда, Сиднеја и најудаљеније звезде у Универзуму не постоји – све је Једно.

И у том јединству живота, Исцељујуће Енергије уклањају енергетске блокаде, крпе оштећену ауричну опну, изнова покрећу на рад умртвљене чакре, обављају операције на енергетском делу оболелог органа и примењују све поступке, који су неопходни за њено исцељење.

Успешност самог процеса исцељења зависи од неколико услова:

-> способности исцелитеља да успостави чист канал са својом Душом и Духовним Исцељујућим Енергијама

-> да ли је болест скорашњег датума или је пак хронична

-> од старосног доба оболеле особе и општег стања њеног организма

-> да ли карма те особе допуста исцељење
 

Како Духовне Енергије тачно знају којој је особи – од свих постојећих, потребно исцељење?
За исцељење физички одсутне особе неопходна је њена слика или телефонски контакт са њом, стога што слика или звук гласа садрже у себи отисак њеног енергетског поља – неку врсту "енергетске личне карте”, која је Исцељујућим Енергијама неопходна како би исцељење било упућено управо њој, а не некој другој особи.

 

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ИСЦЕЉЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Све особе, без обзира на врсту поремећаја или болести, које осећају потребу за исцељењем, а нарочито оне које пате од траума насталих услед ратних дејстава, породичног злостављања, раскида емотивне везе, стреса, разних страхова, депресиjе и остaлих емоционалних поремећаја, зaтим особе сa дијагностикованом епилепсиjом и болестима зависности, могу се приjaвити зa исцељење.
У том случају, региструјте се на Yandex-u и пошаљите видео-писмо у коме је довољно навести ваше име и напоменути за који поремећај/болест вам је исцељење потребно. Немојте наводити лекарску дијагнозу, нити опширно објашњавати хронологију ваше болести, јер мени то ништа не значи, а Исцељујућим Енергијама још мање. То је стога што оне исцељују поремећаје ваших енергетских тела, па је на пример за бол у нози потребно исцелити енергетски поремећај у аури, који је од физичког тела удаљен 2-3 метра.

Немојте прекидати медицинску терапију (уколико је у току) и придржавајте се савета вашег лекара, јер исцељење енергијама није замена за медицински третман, већ врста излечења енергетског дела вашег бића духовним енергијама Универзума.

Желим вам здравље и срећу.

ПИТАЊА И ОДГОВОРИ
Постављено ми је неколико питања у вези
са исцељењем на даљину, док сам на нека непостављена
питања сам дао одговор, како би тема била разумљивија

"Шта су то Духовне Исцељујуће Енергије”?
Иако тај однос повремено може бити променљив, отприлике 99% Универзума састоји се од енергија, а само 1% од чврсте материје – планета, небеских тела, па и наших физичких тела. Како те енергије не видимо и не осећамо својим чулима, онда "с правом” сматрамо да је Универзум "празан”, те да у њему постоји само чврста материја. Чак и они који прихватају постојање енергија и њихову исцелитељску улогу, њихово деловање углавном схватају на начин поливања увелог травњака кофом воде, што није тако. Енергија је увек уједно и одређено стање свести.

У Универзуму постоји безброј врста енергија чија је природа прилагођена њиховој сврси, па је такав случај и са Исцељујућим Енергијама. Оне не знају ко је освојио Куп Шампиона ‘96-те, не знају цену тоне бакра на чикашкој берзи, нити имена главних глумаца из филма "Прохујало са вихором”, нити их то интересује. Али зато знају све што је неопходно за исцељење енергетског система човека, како би му на тај начин помогле да даље настави свој духовни развој.

"Чекајте, па зашто сте онда потребни ви, зашто ме моја Душа и Исцељујуће Енергије саме не исцеле без вашег уплитања?”
Зато што све духовне енергије без ваше молбе за исцељење не могу деловати, јер би тиме кршиле вашу Слободну Вољу.

Већина људи уопште и не зна да имају Душу, док они који знају, док не исцеле и не очисте негативности Ега, нису у могућности да успоставе јачу везу са њом. У том случају, дозвољено је да на захтев особе молбу за исцељење упути неко, ко већ има успостављену везу са својом Душом.

"Можете ли мало детаљније објаснити овај процес?”
Могу.

Веза између исцелитеља и његове Душе за време медитације постаје јача и шира него обично, те његова Душа тада аутоматски чита новопристигле захтеве за исцељење, прикључује их претходним захтевима, одмах успоставља тренутну везу са Душама свих особа које су замолиле за исцељење и преноси им њихове молбе. Уколико је за исцељење неке особе неопходно дејство енергија које превазилазе оквире енергетског спектра саме Душе, тада она за исцељење своје особе моли Исцељујуће Енергије Универзума.

С обзиром да због траума, негативних емоција и блокада од стране Ега особе које су замолиле за исцељење немају довољно јаку везу са својим Душама, онда њихове Душе исцељујуће пакетe енергија шаљу Души исцелитеља преко које су и добиле молбе за исцељење. Душа те исцељујуће енергије даље прослеђује у исцелитељев енергетски систем и преко енергетског центра Развојне Свести Душе и/или Грлене и чакре Трећег ока, шаље оним особама, којима је та исцељујућа енергија и намењена.

Треба рећи да током овог процеса не може доћи до погрешне испоруке, јер сваки пакет исцељујуће енергије у себи садржи почетну молбу коју је свака особа послала исцелитељу (видео-писмом), па она у овом случају представља једну врсту енергетске адресе. Када исцељујуће енергије стигну до одређене особе преко ауре и чакри, улазе у њен енергетски систем, покрећући исцељујуће процесе у енергетским телима. *

Ово не значи да ће особе које су замолиле за исцељење сваки дан добити исцељујуће каналисање намењено њима, јер ту учесталост одређују саме Душе и Исцељујуће Енергије, а у зависности од врсте поремећаја/болести и енергија које се каналишу. Уколико код особе дође до потпуног исцељења или пак до максималног побољшања које њено стање и карма допустају, тиме се код ње завршава процес исцељујућег каналисања.

Уколико пак исцељујући процес захтева уклањање Негативних Самосвести из ауре особе, њих исцелитељ такође каналише и шаље у Енергетско Језгро наше планете. Енергетско Језгро у трену пречисти све негативне енергије ових свести и тако прочишћену енергију распрши у ауру Земље.

Иако је током овог процеса исцелитељ потпуно свестан, исцељујуће каналисање се одвија без икаквог вољног, мисаоног или емоционалног уплитања с његове стране, већ читав процес води Душа и Духовне Енергије.

"Како се осећа сам исцељујући процес”
Ово је крајње индивидуално и зависи од личне сензитивности особе. Углавном се осети ток енергије, вибрације, "мрави”, топлота… у чакрама (пре свега теменој, али и осталим), деловима тела или оболелом органу. С друге стране, лакше је осетити исцељујуће енергије док опуштено лешкарите у дневној соби, него ако сте напољу и џогирате, зато уколико сте довољно сензитивни па осетите да је исцељење у току, седите, затворите очи и опустите се. Немојте анализирати и оцењивати сам процес, већ допустите себи да осетите ток енергија.

Све Исцељујуће Енергије поштују основни закон Универзума – неповредивост Слободне Воље сваког бића, па уколико сте заузети неком активношћу (вожња, пословни разговор…) и не желите да их прекидате оне вам више неће "досађивати”, већ ће се исцељење обавити на за вас "нечујан” начин.

Уколико су у питању емоционалне трауме, током или после исцељења може доћи до плакања и ово плакање је растерећујуће и безболно, јер се јавља као последица исцељења бола ваше трауме, без његовог поновног проживљавања.

Уколико нисте сензитивни, онда нећете осетити ништа, али без обзира на то исцељење ће имати потпуно исти ефекат.

Без обзира која је болест у питању, свако исцељење прате исцељујуће енергије мира и хармоније.

"Колико дуго траје сам исцељујући процес”
Молба за исцељење упућује се за све особе одједном, а само исцељење се такође дешаваза све особе одједном – у тренутку. Тако се одиграва исцељујући процес у димензији у којој делују Исцељујуће Енергије, међутим, само испољавање дејства исцељујућих енергија одиграва се у складу са природом нашег Физичког Плана, па зато тај "тренутак” има одређени временски ток који може трајати од 20-30 или више минута. Дужина трајања није пресудна за успешност самог исцељења, већ она више зависи од природе самог исцељујућег процеса, који је за сваку особу јединствен.

Без обзира да ли је у питању даљинско или непосредно исцељење, увек се ради блок од четири исцељења током прва два месеца, након чега се може видети колики је напредак постигнут, а затим се може наставити са исцељењима на сваких 15 дана. Када се ради непосредно исцељење, особа седи насупрот исцелитеља затворених очију и опуштена, а уколико је сензитивна, током каналисања (које у просеку траје 30-ак минута) осетиће пријатно дејство исцељујућих енергија. Како би се особа осећала сигурно и опуштено током каналисања, у просторији је присутан и неко њој близак.

Само исцељење може се радити на два начина:
– молбом за исцељење конкретног поремећаја/болести или
– молба се упућује за исцељење онога шта тренутно представља њен највећи проблем, при чему исцелитељ не зна (и не интересује га) шта је у питању. Међутим, Душа и духовне енергије тачно знају којем делу њеног бића је потребно исцељење, па ће деловати у том правцу. У оба случаја исцељујући ефекат је исти.

"После колико времена се могу опазити први резултати исцељења”
Исцељење је ретко када тренутно, стога што нагле промене у енергетским – па и у физичком телу, нису баш најпожељније. Исцељење се зато одиграва на најприроднији могући начин, како особа при томе не била изложена некој врсти стреса или нелагодности и најлакше га је упоредити са свитањем новог дана, при чему никако не можете ухватити онај тренутак када он из полумрака прелази у пуно дневно светло, већ ћете временом са чуђењем схватити (уколико исцељење буде потпуно успешно) да су симптоми ваше болести нестали, те да се поново осећате здравим.
Осим тога, најбољи суд о вашем здрављу даће ваши познаници, који вас нису видели извесно време.

Да поновимо да је главна особина духовних енергија и уопште духовности, да су све промене до којих долази пријатне и постепене, па овде не треба очекивати холивудска исцељења типа: "У трену исцелих слепог од рођења, једноставним додиром руке”.

"Да ли наплаћујете исцељење на даљину” ?
Не.

"Зашто” ?
Способност исцељења може се јавити у неколико случајева:
1. – као урођени или током живота, развијени таленат.
2. – као способност која се јавља током сопственог духовног развоја.

1. - Писци, сликари, музичари, глумци, спортисти… сви они наплаћују свој таленат, па зашто то не би чинили и исцелитељи ?!
Уколико вам неко помогне да повратите своје здравље и уколико су цене његових услуга прихватљиве вама и већини људи, онда је то сасвим у реду, јер не заборавите да и исцелитељи имају породицу, па самим тиме и обавезу да испуне како њихове, тако и сопствене потребе. У ово не спада нагло богаћење, вила на Сењаку, мерцедес купе и скијање у Аспену, но, ипак сваки исцелитељ мора сам да одлучи где се налази његова граница новца.

2. - Ако се способност исцељења јави као последица личног духовног развоја онда се не наплаћује, већ се само примају добровољни прилози, уколико исцелитељ своје животне потребе није решио на неки други начин (пензија, наследство…).

Ово је важно, јер уколико некоме помогнете, тада он спонтано осећа потребу да вам се на неки начин начин захвали - барем симболично. Уколико му тако нешто онемогућите (јер не примате никакве новчане или материјалне дарове), а присиљен је да код вас долази због сопственог или исцељења члана породице, почеће да се осећа дужником, пониженим и контролисаним с ваше стране, а можда ће почети и да вас мрзи..

Зато је добро оставити могућност пацијентима да (уколико желе) оставе скроман новчани прилог.

Да напоменемо да квалитет исцељења не зависи од тога и исцелитељ који наплаћује, може имати више успеха у исцељењу, од оног који не наплаћује, нити је особа која не наплаћује "духовно напреднија”, од оне која то чини. Једноставно речено, то је само начин на који свако понаособ доживљава дар исцељења и одраз његове животне ситуације.

"Да ли ви припадате некој религији, верској секти или окултној групи”?
Не, не и не.

Поред пар хиљада другихмедитацији сам подучен и у доброј мери исцељен од акутних траума захваљујући духовном исцелитељу, након чега сам свакодневним медитацијама успео да исцелим већину преосталих поремећаја и болести.

Исцељење физичких и емоционалних траума, менталних блокада и наметнутих негативних програма из детињства, као природан резултат имале су за појаву један број духовних спознаја и психолошких увида, које сам представио серијом текстова на овом сајту.

СЛЕДЕЋА >>>