24
ГДЕ СЕ ХРАНЕ ДЕМОНИ?

(Прексиноћ, након шетње Кнез-Михајловом у вечерњим сатима, свратили смо до тоалета у Универзитетском парку, након чега смо сели на клупу у парку да ушијемо распарани нам ранац. Када смо кренули да из цегера који носимо у руци извадимо прибор за шивење, међу стварима угледасмо празан стаклени унучић од вињака.

Покушавајући да схватимо откуд "то" у нашем цегеру, на неких 7-8 метара од нас пажњу нам је привукао покрет средњовечног мршавог мушкарца, који као да се ту створио изникавши из земље. Упутио нам је дуг, значајан поглед пун мржње, зла и подлости зурећи нам у очи добрих 10-ак секунди, након чега се окренуио и изгубио у полумраку парка.

Тада у трену схватисмо ко је у питању и зашто се "то" нашло у нашем цегеру.

Док смо шетали Кнез-Михајловом улицом он или неки други инспектор/агент србијанског Гестапоа пришавши нам с леђа убацио је празан унучић од вињака у цегер са намером... не знамо, стварно не знамо, али је очигледно да је у питању намера да нам се наруши унутрашњи мир, да се застрашимо и да нас на тај начин енергетски вампиришу...

Како је због природе енергија њихове свести, демонизованости и злонамерних поступака спрам нас сваки контакт са агентима србијанског Гестапоа за нас стрес високог нивоа, протекла два дана покушавали смо да психо-емоционално процесуирамо његов поступак, да би нам синоћ спознаја разбистрила свест...
)Сигурни смо да не знате где се хране Демони, јел да?

Но добро, немојте се једити због тога, рекли би Војвођани.

Ако бисмо вас пак упитали: "А где се храните ви"? - вероватно бисте нам одговорили: "Кући, у кругу породице".

Тачно. Међутим ако би вам неко рекао: "Први залогај поједите овде у кући, други на Вождовцу код кума Пере, трећи на Бановом брду код таста и таште, четврти на Новом Београду код ваше сестре..." вероватно бисте завапили: "Молимо вас доста, умрећемо од глади на тај начин...".

Ову кратку причу испричали смо вам, како бисмо вас увели у причу о томе на који начин се Демони хране. Већ смо говорили о томе да Демони увећавају и јачају Моћ хранећи се Енергијама Живота, које се налазе у крви људи. Због тога су у ранијим периодима људске цивилизације током религијских ритуала приношене људске жртве, односно, Демонима су приносили Енергије Живота из крви жртвованих.

Касније - као би се од верника сакрила црномагијска природа ових секти-религија, приношење жртви религијским Демонима измештено је на бојно поље или у затворе и логоре.

Јесте, клањâ Срба од стране муслимана и католика током недавно завршеног и за време Другог светског рата у затворима и логорима била су црномагијски ритуали, са наменом да се Енергијама Живота из њихове крви ојача и увећа Моћ Демона поменутих црномагијских секти.

Клања заробљеника због Енергија Живота из крви жртвованих, такође су радили и четници и љотићевци са намером да увећају и ојачају Моћ православног/их Демонâ.

Међутим, ритуали масовног приниошења жртви не одигравају се свакодневно, већ сваих 30-50 година. Уосталом, то је један од основних разлога због кога свештеници и монаси ових секти изазивају крвопролићâ широм света...

"Како у међувремену Демони одржавају свој енергетски потенцијал"? - упитаћете се.

Па тако што се хране енергијама Животног, Емоционалног и Мисаоног Тела које спонтано еманирају-генеришу верници поменутих секти.

"Добро" - рећићете, "али зар Демони посећују једног по једног верника, њих има на десетине хиљада...".

Наравно да не, већ као што се ви храните кући у кругу породице, тако се и Демони хране у својим кућама, када се у њима окупе верници призивајући их изговарањем њихових именâ...


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

05 децембар 16 године ере Водолије - Београд/Србија