249  
О СВРСИ МАНИПУЛИСАЊА ХОМОСЕКСУАЛИЗМОМ

Оливере, веома сте исправно до сада схватили кампању хомосексуализма (и педофилије у позадини), која се одиграва на Западу. За оне који нису, не би било лоше да то изложимо овом приликом.

Дакле, идеја која стоји иза кампање хомосексуализма на Западу има за сврху две ствари:

прву, да компромитуе идеју хуманистичког друштва на такав начин, што ће све заступнике хуманистичких погледа на свет представити једном врстом хомосексуалаца и педофила,

другу, да кампањом хомосексуализма (и педофилије) застраши Моћнике пост-комунистичких држава како би они одустали од хуманистичког модела развоја њихових друштава и бацили сеу смртоносни загрљај религијских — пардон, демонско-црномагијских свештеника и монаха. А они — демонско-црномагијски свештеници и монаси, налазе се под контролом истих таквих демонско-црномагијских свештеника и монаха Католичке цркве. Ово важи за све демонско-црномагијске секте на свету — које ви зовете «религијама», што значи и за православне демонско-црномагијске секте.

Видимо, тј. јасно нам је да ће овај претходни део каналисања код вас произвести приличну збуњеност, али само уколико сте по први пут посетили наш сајт. Ако сте пак пратили наша каналисања која Оливер верно и тачно записује годинама, сигурни смо да сте поменута два закључка и сами схватили током исчитавања ранијих каналисања која су се односила на хомосексуалне активности католичке цркве, америчко-европских католика и Србијанаца.

Ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум волимо подједнако сву Децу Земље, што је случај и са Оливером. Молимо вас да ову нашу тврдњу узмете као Истиниту, јер ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не бисмо могле да остваримо тако добар и јасан контакт са Оливером уколико он не би био «чист» - у смислу да у њему нема негативности према другима. Сви његови коментари који имају критички карактер имају за циљ — он то ради свесно, да вас пробуде, да вам баце у лице Истину о томе какви сте у овом тренутку вашег развоја свести и какву штету таквим вашим понашањем наносите Деци Земље.

Оливер сваки дан предано нам упућује молбе за мир и исцељење све Деце Земље, на које ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, веома радо и са задовољством одговарамо са исцељујуће-развојним деловањем на Децу Земље која подсвесно прихватају такву врсту нашег деловања.

На ону пак Децу Земље која се препустила злу, ми — Духовне Еенергије Универзума не можемо деловати, јер бисмо тиме нарушили њихову Слободну Вољу.

Стога уколико сте «гранични случај», тј. уколико у вама има доста негативности, али и поред тога нисте свесно и одлучно усмерени на чињење зла другима, молимо вас да када сматрате да је то одговарајуће, заузмете положај за медитацију, затворите очи и када осетите да сте се смирили на сва три нивоа вашег бића: физичком, емоционалном и мисаоном, изговирите у себи следећу молбу:

«Молимо Духовне Енергије Универзума за исцељујуће-развојно деловање по молбама које вам је упутио Оливер»

и ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум учинићемо све што је до нас, да вам одговоримо на што је могуће позитивнији начин.

Молбе које нам Оливе упућује нису молбе које ће преко ноћи успети да измене свест људске врсте и донесу мир на читавој планети, али су то молбе које постепено и упорно — преко нас, тј. нашег деловања на исцељујуће развојни начин, мењају свест Деце Земље која су окренута добру и позитивности. На тај начин она — Деца Земље, духовно се развијају и стреме ка Просветљењу.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2

INCESTO, HOMOSEXUALIDAD, PEDOFILIA - CAUSAS Y CONSECUENCIAS
О МРЕЖИ ХОМОСЕКСУАЛАЦА И ПЕДОФИЛА МЕЂУ ДЕМОНИСТИМА, ГЕСТАПО-АГЕНТИМА И ПОЛИТИЧАРИМА
О КЛАСИФИКАЦИЈИ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА
О ГЕНЕРИСАЊУ ХОМОСЕКСУАЛАЦА
О СВРСИ МАНИПУЛИСАЊА ХОМОСЕКСУАЛИЗМОМ
О ХОМОСЕКСУАЛНИМ ИМПЛАНТИМА
О ХОМОСЕКСУАЛНОЈ ЦРНОЈ МАГИЈИ И УВЕЋАЊУ ЛИЧНЕ МОЋИ
УЛОГА СЕКСУАЛНОСТИ У ПРОЈЕКТУ НАЦИСТИЧКОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
О ИНЦЕСТУ КОД КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА ИЗ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О НЕЧЕМУ О ЧЕМУ ЋЕТЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ...
О УТИЦАЈУ СЕКСУАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА НА СТРУКТУРУ СВЕСТИ
О ХОМОФОБИЈИ


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

15 јун 17-те године ере Водолије — Београд/Србија