248  
О КЛИМАТСКИМ ПРОМЕНАМА — МИТ ИЛИ РЕАЛНОСТ

Оливере, видимо да сте заинтересовани за Истину о климатским промена на планети које су у току, тј. да ли је њихов узрок појачана емисија угљен-диоксида или је пак неки други узрок у питању.

Наш одговор Оливере гласи: већ неколико пута до сада, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, најавиле смо да ће на планети Земљи у скорашњем периоду доћи до знатних климатских промена. Те промене нису узроковане повећаном емисијом гаса угљен-диоксида кога углавном емитују велика фабричка потројена и армија аутомобила широм света, већ смо те промене покренуле ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум.

У једном ранијем каналисању већ смо појасниле део разлога за тако нешто, а није на одмет да их поновимо и овом приликом.

Дакле, климатске промене представљају део плана којим ће се помоћи људској врсти да побољша услове живота и развоја на читавој планети. Признаћете да услови живота и могућности за развој нису исти у претежно континенталном делу планете и у њеним жарким или леденим крајевима. Да би се избегле те екстремне разлике и како би се пружила прилика свим људима да живе у једном нормалном и подстицајно-развојном окружењу, ми — Духовне Енергије Унивезрума које прожимамо читав Универзум одлучиле смо да активирамо сет климатских промена на планети Земљи, који ће водити уједначавању климе на читавој планети. То даље значи да ће температурна разлика на читавој планети износити највише 5 степени Целизијуса*.

Е сад, многима ова наша изјава може звучати чудно, но, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум уверавамо вас да је она тачна. Да би се остварила, неопходно је да током наредних година и деценија дође до промене путање планете Земље на њеном кружењу око Сунца, што ће узроковати уједначеност температуре на читавој планети уз максималну разлику од 5 степена Целзијуса. Да би до тога дошло, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум у сарадњи са Мати Геом која је оживела и испунила планету Земљу разним облицима живота, деловаћемо на такав начин, да њена путања током кретања око сунца буде одговарајућа, како би подржала поменуте климатске промене.

«А шта ће бити када се отопе поларне капе на Арктику и Антарктику»? - питате се Оливере.

Па неће се десити ништа спектакуларно, осим што ће се ниво воде у морима подићи за скоро метар. То значи да ће деолови  приобалних градова бити уроњени у море, али они неће бити превелики.

Корист пак које ће произићи из овог пројекта неколико стотина и хиљада пута превазиће штету која ће настати од потапања делова приобалних градова и насеља. Пре свега област пољопроивреде — нарочито воћарства и баштованства, доживеће процват и многи ће по први пут у историји своје земље моћи да прехране своју породицу бавећи се баштованством.

Такође ће доћи и до повећаног развоја воћарства јер је воће веома здрава и укусна храна, а многе врста воћа не захтевају претарни труд и пажњу. Све ово водиће ка томе да ће људска врста напредовати у развоју свести, али је позитивно и што ће доћи до престанка миграција из сиромашних крајева планете Земље у богате. Све поменуте промене имаће такво дејство на људску врсту, да ће се степен њене агресивности уочљиво смањити, а људи ће осетити потребу да са другим народима комуницирају на један пријатељскији начин, него што су то чинили до сада.

«Какаве доказе можете пружити за ово заговорницима ефекта „стаклене баште“? -  питате се Оливере.

Па физичких доказа не можемо дати, јер наша деловања нису тако лако уочљива. Да јесу, то би за вас — Децу Земље, представљао шок од кога се не бисте лако опоравили, а који би демонско-црномагијске секте које ви називате „религијама“ искористиле да увећају и учврсте моћ над вама. Да се то не би десило, ми —Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, морамо да делујемо покако и постепено, што нам не пада тешко, јер је такво деловање у складу са нашом природом и природом свих духовних процеса.

Ето, ово је било каналисање о климатским промена које ће вам — надамо се, помоћи да разумете шта ће се десити са климом у наредном периоду и чему све то води.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума
 

* На наше питање колика ће бити средња температура, Духовне Енергије Универзума одговориле су нам да ће износити 27 степени Целзијуса. «Хм, да то није мало превише за средњу темературу?» - упитасмо их. «Не, није, уколико би средња температура била нижа, то би се лоше одразило на већи број пољопривредних култура» - одговориле су нам.

скенови: 1 2

ПРОМЕНЕ
О КЛИМАТСКИМ ПРОМЕНАМА
ИСТИНА О СВЕТУ БИЉАКА
О КЛИМАТСКИМ ПРОМЕНАМА — МИТ ИЛИ РЕАЛНОСТ
О ВЕЗИ ИЗМЕЂУ ДРВЕЋА И ЉУДИ


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

12 јун 17-те године ере Водолије — Београд/Србија