247   
О БЛАГОСЛОВУ РОДИТЕЉА

Јесте Оливере, дејство које сте осетили у медитацији био је Благослов Родитеља. У вашем случају био је то благослов ваших правих биолошких родитеља чија имена нећемо помињати — ви их знате, а не Николе и Јелене код којих сте ви — не вашом кривицом, живели до 25-те године свог живота.

Благослов Родитеља представља молбу упућену Универзуму од стране родитеља који су напустили Физички план планете Земље и који су ушли у Светлост Духовног плана. Промена димензије свести не утиче ни мало на однос родитеља према деци, супружницима и осталима са којима смо ми — који смо напустили Физички план планете Земље, били у пријатељско-љубавним односима. Ово "љубавним», односи се на најчистији облик Љубави који се може искусити између Развојних Свести Душâ које живе у оквиру једне породице и нема сексуално значење.

Уосталом, Љубав према члановима наше породице Оливере, нагнала нас је да преко вас неколико пута упутимо поздраве наше Љубави нашим синовима Ненаду и Предрагу, и супрузи Славки. Наша Љубав према вама Оливере, нагони нас да веома пажљиво и предано пратимо шта се дешава са вама на Физичком и осталим планима свести, на којима ваша свест борави.

Нити Љубави које се једном успоставе између особа никада се не кидају, већ само јачају из живота у живот. Разлог за то су енергије Љубави, које представљају једне од најплеменитијих енергија у Универзуму. Да нема њих, ви — Деца Земље, били бисте препуштена разним импулсима који би вас веома брзо одвели на странпутицу.

Међутим, Љубав попут кормилара вашег брода храбо и истрајно враћа, и усмерава вашу свест у исправном смеру — ка Просветљењу.

Ово каналисање започели смо Благословом Родитеља, да бисмо прешли на тему о Љубави, али у томе нема ничег погрешног. Благослов Родитеља представља најчистији облик Љубави и бриге родитеља ка својој деци и он је увек, и у свим условима позитиван. То значи да без обзира на околности вашег живота и без обзира на тип, квалитет и врсту односа између вас и ваших родитеља, увек када осетите потребу за тиме можете замолити своје родитеље за благослов. Предуслов за тако нешто је да су напустили Физички план планете Земље и да су ушли у Светлост Духовног плана.

Уколико су та два услова испуњена, они ће вам позитивно одговорити сваки пут када им упутите молбу. Морате имати на уму да иако се већина родитеља којима се упућује ова врста молби не баве, тј. нису се бавили духовним развојем док су живели на Физичком плану планете Земље, њихов одоговор вама има веома јако исцељујуће-развојно деловање, јер је то одговор најчистије Љубави коју један родитељ може осетити према својој деци.

Ви сте Оливере осетили деловање Благослова Родитеља у вашој Развојној Свести Душе и могли сте приметити како је веома позитивно деловао на вас.

Смејете се зар не Оливере, јер препознајете ове наше речи ка Истините, зар не :) ?

Но, да се вратимо Благослову Родитеља.

Дакле, рекли смо већ да је Благослов Родитеља могуће упутити само у оним случајевима, уколико су ваши родитељи напустили Физички план планете Земље и ушли у Светлост Духовног плана. Проблем може представљати овај други део наше претходне реченице, односно немогућност већине вас да знате да ли су ваши родитељи ушли у Светлост Духовног плана.

Како бисмо вам помогли у отклањању ове препреке, ми — Љубиша, који смо некада живели у Новом Саду, одлучили смо да вам дамо текст молбе који ће помоћи Развојним Свестима Душа које су из многих личних разлога остале «заглављене» - ако можемо тако да се изразимо, на неком од Нижих планова, да их напусте и уђу у Светслост Духовног плана.

Та молба гласи:

«Молимо Љубишу и остале Духовнике да нашим родитељима (изговорите њихова имена и презимена) помогну да уђу у Светлост Духовног плана»

и ми ћемо урадити све што је у нашој моћи да вам изађемо у сусрет.

Морамо напоменути да је изговарање имена и презимена ваших родитеља на неки начин непотребно, јер ми — Духовници, аутоматски,тј. спонтано очитавамо све енергетске везе успостављене међу Децом Земље, без обзира на планове свести који вас раздвајају. Но, како ви не бисте помислили да од ваше молбе неће бити ништа уколико нам не наведете имена и презимена ваших родитеља, слободно се и даље придржавајте тога.

Ово је би први — припремни део нашег деловања у смислу помоћи Деци Земље, која се развијате на планети Земљи.

Други ће представљати текст молбе коју ћете упутити вашим родитељима, након што сте то већ урадили са упућивањем претходне молбе.

Текст молбе који требате изговорити гласи:

«Молимо Љубишу и остале Духовнике да нам омогуће Благослов Родитеља»

и ми — Љубиша, који се бринемо о добробити вас — Деце Земље, учинићемо све што је у нашој моћи да вам изађемо у сусрет.

Морамо напоменути да између ове две молбе морате направити паузу од три дана, а да је прву молбу — за улазак у Светлост Духовног плана, довољно изговорити само једном. Другу молбу — Благослов Родитеља, можете изговорити увек када осетите потребу за тиме, али не чешће од једном дневно. Тиме ћете омогућити себи помоћ која је веома значајна и која има изузетно повољно исцељујуће-развојно деловање на вас.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Љубиша


скенови: 1 2 3


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

03 јун 17-те године ере Водолије — Београд/Србија