246  
О ИЗБОРУ БУДУЋИХ РОДИТЕЉА

То је лепо од вас Оливере што сте се сетили ове теме, јер је веома важна за сваког од вас, зар не? Но, да не дужимо, већ да одмах почнемо са каналисањем.

Избор будућих родитеља — мушкарца и жене који ће вам омогућити да се материјализујете на Физичком плану планете Земље, изузетно је је важан. Потребно је ускладити велики број података и догађаја чланова будуће породице, са подацима и догађајима који дармички треба да се уклопе и одиграју у средини у којој ћете се родити. Сигурни смо да вам је ова реченица помогла да мало боље схватите сву замршеност веза и догађајâ које је потребно ускладити током планирања сваке инкарнације. Тај посао — планирање живота будуће бебе, одрађујемо ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум.

Сигурни смо да се сећате из једног ранијег каналисања где смо рекли да је живот сваког човека на неки начин омеђен сопственим реакцијама, условима живота у којима је рођен и у којима живи, као и поступцима других људи спрам њега. Ту требамо додати и Дарму. тј. догађаје који су планирани да се одиграју током живота те особе. Код вас Оливере — мислимо на Србију, ти дармички догађаји називају се «судбинским» и тај назив је такође исправан. Ми користимо израз «дармички» јер се он користи већ хиљадама година и није преузет из индијских Веда, већ су га индијски Духовници преузели од нас :) - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум. Тако је то у Универзуму — добро је знати ко је извор информација које добијате, како не бисте живели у заблуди.

Но, да се вратимо теми.

А тема је избор будућих родитеља. «Па шта је то што нас је водило током избора наших родитеља»? - вероватно се пита већина вас.

У првом реду то је Љубав.

Љубав је тако јака сила у Универзуму, да једном успостављене Нити Љубави са неком особом никада се не могу покидати и нестати, већ могу — ако се укаже потреба за тиме, као и одговарајуће околности, само јачати. Зато док ваша Развојна Свест Душе пребива у Светлости Духовног плана, она осећа ове Нити Љубави које је вежу са особом/свестима од којих су неке већ инкарниране на Физичком плану планете Земље, док су друге у процесу проживљавања и разумевања свог претходног живота у Одмориштима или су и оне на нивоу Духовног плана.

Како год, где год постоје Нити Љубави између две или више Развојних Свести Душâ, те — Развојне Свести Душâ имају предност током планирања будуће инкарнације. Ово свакако није сигуран рецепт за срећан и напредан живот будуће бебе, али је најбоље што је у том моменту могуће урадити.

Све ово што смо рекли представља припремне елементе за «слање» једне Развојне Свести Душе на Физички план планете Земље. Морамо напоменути да за тако нешто не влада баш превелико интересовање — као што се може прочитати на неким сајтовима. јер на овом нивоу развоја свести многе Развојне Свести Душа осећају извесну дозу недоумице — у смислу да ли је паметно напустити ниво свести који влада на Духовном плану и заменити га оним на Физичком плану планете Земље.

Морате разумети да ова несигурност није безразложна, јер Развојне Свести Душâ које проведу извесно време на Духовном плану, веома брзо се ослободе траума и бола који им је спутавао свест док су боравиле на Физичком плану планете Земље, чиме се њихова свест спонтано интегрише са свешћу која влада на Духовном плану. Напустити такву једну савршену средину и «пасти» на Физички ниво планете Земље, за њих, које имају сећање на искуства доживљена током претходних живота, није нимало пријатно. Но, пре или касније већина њих скупи одлучност да крену у још једну нову инкарнацију и проживљавање животних искустава.

Стога први следећи пут када угледате бебеће лице неког детета које још није научило да хода и говори, слободно се упитајте шта је Сврха Живота те бебице, која се весело копрца у колицима своје маме. Да ли је дошла да појача Нити Љубави између ње и маме и тате, или је можда дошла да храбро одради неки дармички дуг, настао у ко зна ком животу.

Све ово и још толико много ствари о којима бисмо вам могли каналисати годинама — чини нам се, повезано је са животом сваког од вас. Планирање инкарнације за једну Развојну Свест Душе тако је спор и компликован посао, да се и ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум понекад запитамо: «Хм, а како сад даље»?. Наравно, ово је шала, али сигурни смо да разумете шта смо хтели да вам поручимо.

Стога уколико осетите потребу да на неки начин искажете поштовање труду који смо уложили у планирање сваке инкарнације, замолили бисмо вас да уколико тиме на угрожавате себе и сопствене основне интересе, избегавате да људима постављате препреке које ће их успоравати у остварењу њихових животних циљева. Сврхе Живота сваке особе могу бити тако компликоване и захтеве, да и најмањи њихов поремећај — у смислу негативних деловања, може срушити сав њен труд који је у ту Сврху Живота  уложила у овој и током претходних инкарнација.

Да се то не би десило, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, молимо вас да то не чините, уколико баш не морате.

Поздрављамо вас Децо Земље

Духовне Енергије Универзума


скенови: 1 2 3


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

31 мај 17-те године ере Водолије — Београд/Србија