245  
О МОЋИ КАО НАРКОТИКУ

Е па свега смо се наслушали од вас Оливере:), али је ово чини нам се до сада било најбоље: «Моћ је замена за кокаин».

Па да знате Оливере да сте у праву!

Нажалост — понављамо: нажалост, ова ваша констатација Оливере тачна је. Моћ је постала такав наркотик, какав још дуго — вероватно никад, неће успети да пронађе ниједна од многобројних нарко-лабораторија широм света. Моћ је постала такав завистан наркотик, да многи и не сматрају да у томе има ичега лошег. Бити што је могуће моћнији у друштву постао је императив генерацијâ, јер једино на тај начин — развојем и увећањем Моћи, успећете себи и својој породици да обезбедите одговарајуће услове за живот и рад.

Уколико је пак ваша Лична Моћ сувише слаба и уколико су ваша испољавања Моћи у другим областима живота и рада такође слаба, ваши изгледи за један миран и напредан живот — миран у смислу остваривања животних жеља и циљева, распукнуће се као мехур од сапунице.

Стога ово каналисање неће бити посвећено саветима за увећањем и јачањем Моћи, јер ћете то научити на неким другим местима. Ову прилику, тј. каналисање, желели бисмо да искористимо да вам дамо пар упутстава везано за Моћ, која ће вам помоћи да на један свестан и паметан начин изгбегнете своје везање за њу. Ово је много значајније него што изгледа на први поглед, јер они које Моћ узме по своје, веома тешко и веома дуго времена потребно им је да би се исчупали из њених лепљивих канџи. Да се то не би десило и вама, саветујемо вам да пажљиво прочитате следећи део текста овог каналисања и да га у миру «сравните» са догађањима из вашег живота, како би се уверили да ли сте везани за Моћ и њене облике испољавања.

Дакле, наш први савет када је у питању Моћ гласи: Никада немојте себи допустити да вас неки облик Моћи опчини у толикој мери, да ви једноставно речено запоставите развој других области вашег живота. Ово је веома чест случај, јер многи људи осећају Моћ у тако јакој и наметљивој мери, да сматрају да је то уједно и врхунац развоја до кога једно људско биће може стићи.

Ми вас уверавамо да није, већ је Моћ прилично ниско на скали развоја свести људске врсте — налази се на Нижем нивоу Емоционалног Плана, а углавном, тј. најчешћи њен извор јесте Плексус чакра. Моћ се може генерисати и кроз пар других чакри, али је у тим чакрама њено генерисање-испољавање прилично скромно. Међутим када је генерише Плексус чакра, тада је њено испољавање готово 100%-тно и веома опасно по све који се нађу у пољу њеног дејства. Стога будите опрезни када осетите да често делујете из Плексус чакре, јер енергије које она генерише у 95% случајева имају веома лоше дејство на људе и околину: то су све негативне и веома јаке енергије мржње, агресивности, љутње, беса… и других негативних емоционалних стања.

Наш други савет када је Моћ у питању односи се на једну врсту самоодбране од ње — ако бисмо могли тако да се изразимо.

Наиме, сигурни смо да би се многи радо одрекли енергијâ Моћи, али не знају како. Колико год да им је степен образовања висок, оно што им никада нико није објаснио, јесте како се исцелити, тј. ослободити вишка или се потпуно ослободити од Моћи.

За тако нешто постоји више начина, ми ћемо вам овом приликом представити наједноставнији од свих. Довољно је да седнете у положај за медитацију, затворите очи и када осетите да сте досегли смирење ваше свести на сва три нивоа вашег постојања: физичком, емоционалном и мисаоном, изговорите у себи следећу молбу:

«Молимо Духовне Енергије Универзума да нас ослободе вишка енергија Моћи»

и ми ћемо урадити све што је у нашој моћи да вам изађемо у сусрет.

Напоменули бисмо да је молба коју смо вам управо представили намењена онима који воде «нормалан живот», тј. који се не баве медитацијом и духовним развојем као својом Сврхом Живота текуће инкарнације. Поменута молба помоћи ће вам да се ослободите вишка енергијâ Моћи које би вашу свест водиле агресивности и суровости према другима, током ваших контаката са њима. Да се то не би десило, предлажемо вам да повремено — када осетитите потребу за тиме, изговорите претходно поменуту молбу.

Када је пак у питању потпуно ослобађање од енергијâ Моћи из ауре и енергетског система, тада требате изговорити молбу коју смо дали у каналисању "УЛОГА МОЋИ У ТАЈНОЈ ПОЛИЦИЈИ И ЦРКВИ», чије дејство је тако, да вас у потпуности ослобађа енергијâ Моћи. Ово ће за сваког Духовног Трагаоца бити веома важно, јер енергије Моћи имају јако негативно дејство на њихову свест. Но, та молба има и своју другу страну, која се огледа у томе да ћете пражњењем сопствене ауре и енергетског система од енергијâ Моћи постати Немоћник, тј. беспомоћни да се одбраните од других на до тада неки од уобичајених начина. Уосталом погледајте Оливеров живот и злостављање којем је изложен, и све ће вам бити јасно.

Ова два савета за сада су довољна како бисте регулисали присуство енергија Моћи у вашој аури. Већи број савета само би вас збунио и водио томе да ништа од онога што смо рекли не примените у пракси. Овако пак, чини нам се да су два поменута савета довољна да вам помогну да енергије Моћи у вашој аури и енергетском систему доведете на оптималан ниво, и тиме свој живот ускладите са животом чланова своје породице и суграђана на један миран и хармоничан начин.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

22 мај 17-те године ере Водолије — Београд/Србија