241  
О ПРЕПРЕКАМА КОЈЕ СЕ ЈАВЉАЈУ ТОКОМ ДУХОВНОГ РАЗВОЈА
- ОД ЉУБИШЕ -

Јесте Оливере, вратили смо се, а управо смо вам појаснили* шта је узроковало наше «одсуство» - када су каналисања која објављујемо преко вас у питању. Уколико испоштујете наш договор, наставићемо да каналишемо преко вас.

Елем, видимо да се током нашег «одсуства» издешавало доста тога — у смислу побољшања позиције Деце Земље. Некада је Тама која је обавијала планету Земљу била тако густа и сконцентрисана, да је то нама — Духовницима који смо завршили наш циклус инкарнирања, на моменте представљало, тј. узроковало јак бол и нелагодност. Сада је пак ситуација много — али баш много боља, мада опасност од сукоба и ратова широких размера, са већим бројем земаља увучених у тај могући сукоб, није у потпуности нестала.

Но, ми — Духовници који се бринемо о развоју људске врсте предвођени Духовним Енергијама Универзума, одлучни смо да вам на нама сваки доступан начин помогнемо. Обликâ наше помоћи Деци Земље има више и ми их овом приликом нећемо набрајати, довољно је рећи да за оне који се искрено баве духовним развојем — дакле за оне који кроз духовни развој не остварују пројектоване циљеве својих Егоа, наша — помоћ Духовника и Духовних Енергија Универзума, увек ће им бити на располагању. Та помоћ има облик исцељујуће-развојних дејстава, којима ми Духовним Трагаоцима помажемо да на што је могуће безболнији, лакши и бржи начин напредују у свом духовном развоју.

Превише дуго задржавање, тј. укорењеност ваше свести на Физичком и Емоционалном плану свести са собом носи велики број ризика како од сопствених грешака, тако и од злнонамерног деловања на вас од стране других, што вас у кармичком смислу успорава, а у неким екстремним случајевима и готово потпуно зауставља у духовном развоју. Зато гледајте да што је могуће пре очистите све «емоционалне куке» које вас држе закаченим и укорењеним на Емоционалном плану свести.

Везаност, тј. закаченост за Физички план свести условљена је како чулним утисцима и нагонима који делују јако на вас, тако и потребом за доказивањем у друштву на нивоу стицања и увећања финансијско-материјалних вредности.

Моћ је посебна прича, која може бити велико искушење за сваког Духовног Трагаоца, нарочито Моћ када поприми свој рафинирано-прикривени облик. Тада је Духовном Трагаоцу веома тешко да разлучи њено деловање од свог, нарочито уколико у деловањима која обавља има подршку шире друштвене околине. Мислимо да је ово што смо рекли довољно, како би се они које је Моћ завела на путу развоја тргли и вратили изворним вредностима о којима смо ми — Љубиша, толико пута говорили на семинарима.

Да ово наше јављање не би било тек облик духовног ћаскања, искористеићемо ово каналисање да вам дамо текст молбе, који ће вам помоћи да отклоните све или барем већину препрека које понекад  могу обузети свест сваког Духовног Трагаоца.

Текст молбе гласи:

«Молимо Љубишу и све остале Духовнике који се брину о развоју људске врсте, да нам помогну и отклоне са нас и из наше ауре све негативне енергије које нас спречавају у напредовању током процеса духовног развоја».

Молба је мало дужа, али сигурни смо да ћете је запамтити и да ће вам њено изговарање у складу са упутствима која је Оливер већ дао, помоћи да отклоните све негативне енергје које на вашу свест утичу на негативан начин.

То је за сада довољно.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Љубиша.

 

* Током разговора са једном особом, поменули смо пар детаља из наше комуникације са Љубишом, чиме смо грубо нарушили његову приватност. Схвативши након пар месеци нашу грешку, извинули смо му се, што је он прихватио и каналисање духовних знања и информација наставио поруком коју сте управо прочитали.


Сви текстови са сајта слободно и без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

10 мај 17-те године ере Водолије — Београд/Србија