240  
О КУЛТИВАЦИЈИ МУШКАРАЦÂ

Оливере то је веома добра идеја, морамо приметити, зар не?!

Наиме, култивација мушкараца јавља се као потреба за остваривањем хуманијег и напреднијег друштва и то из разлога што мушкарци представљају главне носиоце проблемâ, мржњê и сукобâ широм света. Енергије које генеришу мушкарци на нивоу развоја свест на коме се тренутно налази људска врста, углавном су енергије мржње и агесивности, праћене, тј. вођене енергијама Моћи.

Истине ради, морамо поменути да и жене и те како могу и знају да генеришу поменуте енергије, но, чињеница је да то њихово генерисање код жена нема тако јаке и негативне последице по људску врсту, као у случају када ове енергије генеришу мушкарци. Сукоби и ратови које покрећу мушкарци такав су извор несрећâ и патњи за широк број људи, да је то веома тешко описати и представити вам.

Стога да би се престало са таквом једном праксом коју мушкарци спроводе широм света, неопходно је покренути програм култивације мушкараца који ће временом постати једна врста кодâ понашања мушкараца широм света. Морамо истаћи да иако у овом каналисању мушкарце на неки начин обележавамо као кривце и узрочнике сукоба и ратова на планети, то не значи да је бити мушкарац погрешна и негативна ствар. Ствари које један мушкарац својом храброшћу, одлучношћу и несебичношћу може учинити у корист људске врсте тако су важне, да нам је веома тешко пронаћи неко поређење којим бисмо вам то представили.

Зато се култивација мушкараца — мислимо на оне мушкарце кои осећају потребу и неку врсту унутрашњег позива за тако нечим, намеће као веома важан пројекат, који ће вашу врсту увести у период стабилног мира и развоја. Чињеница је да се два мушкарца могу разликовати у толикој мери, да та разлика између њих буде толико велика да је можемо упоредити са разликама између две врсте.

Како би се то смањило — та разлика међу мушкарцима, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум вољне смо да вам помогнемо покретањем једног исцељујуће-развојног програма чије ће деловање бити такво, да код корисника тог прогама развије и стимулише оне њихове енергије, које ће водити хармоничнијем и позитивнијем развоју њихове свести. Овај наш програм изузетно је важан, јер он на неки начин представља матрицу коју ваша свест може искористити како би се развила у позитивном смеру.

Уколико се сетите дубка који беба користи док учи ходање, биће вам јасно каква је улога нашег програма. Када научи да самостално хода, тада јој дубак више није потребан — мислимо на бебу наравно, не на вас:).

Е па, уколико сте спремни да зароните у дубине ваше психе и уколико осећате порив за унутрашњим променама, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум спремене смо да вам изађемо у сусрет, на начин што ћемо вам дати текст молбе коју је потребно изговорити у себи, како бисте покренули програм култивације ваше свести.

Дакле, седите у положај за медитaцију, затворите очи, руке спустите у крило и када осетите да сте досегли смирење на сва три нивоа ваше свести: физичком, емоционалном и мисаоном, изговорите у себи следећу молбу:

«Молимо Духовне Енергије Универзума да покрену у нама програм култивације наше свести»

и ми ћемо урадити све што је у нашој моћи да вам помогнемо у томе.

Морамо напоменути да ће овај програм на вас деловати на такав начин, да ћете ви почети да осећате унутрашњу потребу за променом на оним пољима вашег деловања и живота, која захтевају промену. Те промене дешаваће се постепено и имаће спонтан и пријатан ток, што су главе одлике свих духовних процеса. На описани начин успешћете да мало по мало искорените све оне негативне ствари које су вас на неки начин чиниле извором проблема у друштву у коме живите, и тако промењени, тј. култивисани, постанете генератор позитивних промена и креатања у средини у којој живите.

На тај начин ви и средина у којој живите — пре свих ваша породица, осетиће све благодети и предности које са собом носи развој свести мушкараца, који се одвија кроз процес култивације свести.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

09 мај 17-те године ере Водолије — Београд/Србија