23  
ПОСЛАНИЦА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА ОД МАРКА МИЉАНОВА

У здравље вам Црногорци и Црногорке моје!

У здравље вам храбри људи, који никад нијесте издали Црну Гору!

У здравље вам за вјеке вјекова!

Захваљаујући милости онога што створи Макрокосмос дато нам је да вам се јавим преко Оливера, те би стога хтио да то наше јављање буде на корист вашу, Црногорци и Црногорке моје.

Знате да сам током нашега земног живота са великом бригом и прегалаштвом бринуо о свом црногорском народу и маленој, али часној Црној Гори. Та наша брига и љубав према вама нису нестали након што сам напустио Црну Гору - мислим на нашу смрт, свакако, но, сам и даље остао везан за вас и судбинê које живите.

Та наша везаност испољавала се на више начина, од којих су се као најбитнији за вас показале молбе упућене Универзуму. Те молбе није могуће упутити директно Универзуму, јер моја свест није досегла тај ниво развоја. Но, преко моје Душе, све што сам желио да га замолим, било је пренето њему.

Е, те - моје молбе Црногорци и Црногорке, нису се тицале нас, тј. наших потреба и жељâ, већ су све до једне биле усмерене ка вашој добробити и напретку. Ви - са вашим схватањем света рекли бисте "да сам се молио Богу за вас" и то би било тачно речено, моји Црногорци и Црногорке.

Те наше молбе и одговор на њих који би увек уследио од стране Универзума, ви не можете осетити директно, јер су титраји Духовног плана изузетно - али баш изузетно, танани. Но, без обзира на то - увјеравамо вас, они су имали веома позитиван ток по вас - моје Црногорце и Црногорке.

Све ово пишем не како би вам на неки начин показао љубав и бригу коју осећам према вама, већ да би вам скренуо пажњу на то да је свијет много више од онога што можете запазити вашим земаљским очима. Бавећи се питањима духа више ћете напредовати на скали развоја цивилизацијâ, него што бисте то успели развијајући своју физичку цивилизацију.

Стога вас молим Црногорци и Црногорке моје, да не избјегавате духовно и појаве које извиру из њега. Немојте да вас плаши непознато, само зато што није видљиво очима земаљског вида.

Да бисте успели у томе - у проучавању и развоју своје духовне свести, требате се окренути себи - својој нутрини, свом Микорокозму, и лепота и радост коју ћете пронаћи унутар себе, надмашиће све што бисте могли пронаћи у свету који вас окружује - у свету физичких појава и ствари.

Надам се да је ова кратка посланица била довољно дуга да у њој побројим све најважније - најважније што се тиче вас, мојих Црногораца и Црногорки, и да је довољно јасна да разумете све најважније идеје које сам уткао у њу.

Свако добро вам желим моји Црногорци и Црногорке, и да вас срећа прати где год да закорачите.

Ваш Марко Миљанов
 

скенови: 1 2 3

1. ПИСМО АМБАСАДОРУ ЦРНЕ ГОРЕ
2. ВОЋАРСТВО И ПОВРТАРСВО У ЦРНОЈ ГОРИ
3. ПИСМО МОЈИМ ЦРНОГОРЦИМА
4. ПИСМО ПРЕДСЈЕДНИКУ ЂУКАНОВИЋУ
5. ПОСЛАНИЦА МАРКА МИЉАНОВА ЦРНОГОРЦИМА И ЦРНОГОРКАМА
6. ЊЕГОШЕВА ПОРУКА ДЕЦИ ЗЕМЉЕ
7. ОЈ СВИЈЕТЛА МАЈСКА ЗОРО
8. О НАТЈЕРИВАЊУ

9. О ЗЛОСТАВЉАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ И ЦРНОГОРАЦА ОД СТРАНЕ СРБИЈАНАЦА
10.О УГРОЖАВАЊУ НАШЕГ ЗДРАВЉА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
11.О "МАНАСТИРУ" ОСТРОГ
12. О ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ И ЊИХОВИМ ГОСПОДАРИМА
13 О КОСОВАРСКИМ ДЕЗЕРТЕРИМА ЗАПОСЛЕНИМ У ЦРНОГОРСКОМ ГЕСТАПОУ
14 О ЧИШЋЕЊУ ДЕМОН-ХРАМА У ПОДГОРИЦИ

15 О ПРОМЕНИ ОДНОСА ПРЕМА ВАМА ОД СТРАНЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЕСТАПОА
16 О ГЛУПАНИМА ИЗ ГЕСТАПО-СЛУЖБИ СВЕТА
17 ГЛУПАНИ У ИНСПЕКЦИЈИ
18 О ВАШЕМ СЕКСУАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ПОДГОРИЦИ
19 О СРБИЈАНСКОЈ ЕКИПИ НА ЧЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

07 јул 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора