23  
О ПОЛИТИЧАРИМА КОКАИНСКИМ ЗАВИСНИЦИМА

Оливере у праву сте - међу политичарима има доста кокаинских зависника. 

Ова наша изјава, изјава нас - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, може вам се учинти помало претераном, но,уверавамо вас да је она 100% објективна.

Кокаин као психо-активна супстанца ствара лажан и нереалан осећај моћи, осећај који особу-конзумента поменутог наркотика чини прилично опасним суграђанином/суграђанком. Истине ради, морамо рећи да је број жена које "конзумирају"кокаин прилично скроман, али је он присутан и међу њима.

Опасности од узимања опијата и психо-активних сусптанци веома су озбиљне, а последице дугорајне и у многим случјевима трагичне. Та трагичност не односи се само на прилично висок постотак смртних исхода код "конзумената" кокаина, већ и на поступке које чине док су под утицајем поменуте психо-активне супстанце. Та дела могу се кретати од средње тешких, преко озбиљних, до оних која се завршавају убиством друге особе.

Све ово о чему смо говорили у претходном делу каналисања о психо-аткивној супстанци познатој под назовм кокаин, представљало је увод у тему о којој смо желеле да каналишемо. 

Бити на врху лествице моћи неке државе представља изузетну част, али и веома велику одговорност према десетинама или стотинама милиона људи чијим животима управљате. Из тог разлога водећа државна гарнитура - мислимо свакако на политичаре :), по својим психо-емоционалним и карактерно-идејним особинама мора бити изузетно квалитетна, јер ће у супротном животи грађана које представљају и у чије име доносе животно важне одлуке, бити поприлично лоши - понекад и трагични.

Из тог разлога, као и из разлога очувања нивоа развоја свести људске врсте, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, замолиле бисмо све Моћнике који читају ово каналисање да од овог тренутка престану са узимањем психо-активне супстанце познате под називом "кокаин".

Уколико то учине, тиме ће на један веома једноставан начин допринети степену разума и објективности у оним приликама, које захтевају "хладну главу" - мислимо на прилике када се доносе судбински важне одлуке по неки народ.

У супротном, уколико Моћници света наставе да на проблеме са којима се суочавају реагују на начин кокаинског зависника - зависника испуњеног нереалним осећајем моћи, постоји велика могућност -понављамо: велика могућност, да свој народ и читаву људску врсту увуку у један дуготрајан, крвав и по броју људских жртви веома трагичан рат, рат који ће обухватити готово све земље које постоје на вашој планети. 

Да се то не би десило, молимо вас - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да од овог тренутка престанете са узимањем психо-активне супстанце познате под називом "кокаин".

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживаљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и рад у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума

 

скенови: 1 2 3


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

01 октобар 18-те године еона Водолије - Подгорица/Црна гора

Email this page