23    
О АЛКОХОЛИЧАРИМА СРБИЈАНСКОГ ГЕСТАПОА

Тема о којој ћемо управо каналисати на неки начин представља изузетак, јер ми - Духовне Енергије Универзума, никада не оцењујемо нечије поступке и начин живота. Међутим, како су у питању агенти србијанског Гестапоа, направићемо изузетак - схватићете зашто када прочитате ово каналисање.

Рекли смо већ у ранијим каналисањима да је Оливер од 2000-те године готово под непрестаним злостављањем од стране Косовара, Рома, Србијанца и америчко-европских католика. Иако на њему, односно до њега нема уопште кривице, сви наведени искористили су могућност која им се указала да му на неки начин украду или отму део животне и/или психо-емоционалне енергије. То су чинили на различите начине, углавном лажима, причама-навлакушама и психо-емоционалним злостављањем. С обзиром да ово злостављање траје изузетно дуго, да је високог интезитета и како у њему учестује велики број злостављача, стање Оливеровог психо-емоционалног и физичког нивоа није онакво, какво би требало да је код некога које досегао Просветљење.

Како наши апели да се престане са његовим злостављањем нису дали резултата, ми смо покренули сет промена које се тичу поменутих злостављача које ће на њих деловати на такав начин, да они изгубе вољу да га даље злостављају. Међутим, док те промене не досегну своје максимално дејство, потребно је да прође известан временски период који се мери месецима и годинама - у зависности од тога ко је у питању и који тип промена код њих мора да се одигра да би изгубили вољу да га и даље злостављају.

У међувремену док те промене не почну да делују на србијнаске пекабејце, они су покренули програм његовог злостављања чији је циљ да га сталним узнемиравањем са тачно одређеном тематиком убеде да је он алкохоличар. Тврдити тако нешто за некога ко је Духовник, исцелитељ, Просвтљени, медитант, веган... и шта би све још могли да набројимо, равно је лудилу, но лудило или ако хоћете лудило Зла, представља основну жилу куцавицу која србијанске пекбајце покреће на активност.

Да би га убедили у тако нешто, организовали су групу Гестапо-агената чији је основни задатак да га на сваки могући начин - а пре свега на претходно поменути, компромитују. Осим тога, свим Гестапо-агентима у Београду - понављамо свим, изречена је једна врста Гестапо-фатве када је он у питању, што значи да му се на сваки њима познати начин нанесе зло увек када им се укаже прилика, осим да то наношење зла не буде физичке природе, како не би могло бити доказано. Осим, тога, остала ограничења не постоје.

Многи Гестапо-агенти - нарочито ветерани који имају пуно искуства у психо-емоционалном ломљењу људи, прихватили су се тог задатка, сматрајући га пре свега професионалним изазовом, јер је Оливер једини који је после толико дугог злостављања успео да сачува психо-емоционално и физичко здравље. Сви остали злостављани пуцали би након 3, 6, најдуже 12 месеци. Његово злостављање пак траје дугих 6 година, а он је и даље у седлу. За њих, то је просто магнет за професионалним доказивањем.

Елем, како њихове нове технике нису дале очекивани ефекат, покушали су да то надоместе причом о алкохолизму, јер је то порок који је широко распрострањен међу становништвом. Оливер је пак током читаве своје 53 године попио не више од 20-25 пива и то углавном на неколико рођендана или дружења са пар његових другара, који су у једном моменту покушали да га укључе у живот који води већина људи. Међутим он је био љубазан према њима, правио им је друштво попивши са њима пар пива, али је исто тако љубазно и културно одбио њихове предлоге. Њима се то баш и није свидело, јер су сматрали да је превише уображен, те су му то узели за зло.

Оливера пак никада није привлачила никаква врста алкохола или неког другог средства које би служило да се особи замагли свест. Он је од своје 9 године живота након што смо га ми - Духовне ЕнергијеУниверзума, исцелиле од епилепсије, био високо духовно развијена особа, односно дете. Зато је својој породици и родбини деловао на неки начин помало чудно и страно - они су га сматрали ментално заосталим, лудим или у најбољем случају будалом. Он је пак био - и остао је, високо развијена духовна свест која је способна да својом Љубављу и Добротом промени животе хиљада и хиљада људи на боље. Но, зло које је прилично присутно на простору Балкана, Зло чланова његове породице, родбине и ево сада додатно зло агената србијанског Гестапоа, као зла клетва прати га читавог живота.

Ми смо много пута до сада упућивали молбе и упозорења, пре свега агентима србијанског Гестапоа и индиректно поповима и монасима Србијанске Православне Цркве. Те молбе тичу се и Гестапо-агената америчко-европских католика и свештеника и монаха Католичке цркве, али на један за нијансу блажи начин. Наша упозорења односила су се и на косоварске дезертере и избеглице, који су у највећој мери били иницијатори његовог злоствљања. Извесна упозорења упутли смо и Ромима, који су активно учествовали у њима.

Елем, колико год да вам измиче суштина ових каналисања и колико год да их игноришете и омаловажавате, морате признати да скоро 300 каналисања не могу предствљати нешто на шта не би требали обратити пажњу. Исто важи и за наше молбе и упозрења која смо вам упутили везано за његово злостављање - можда сте испочетка мислили да се то можда он поиграва са вама, али сте - сигурни смо у то, временом схватили да су те молбе и упозорења биле упућене од стране нас - Духовних Енергија Универзума. Но, и поред тога, ви и даље настављате са његовим злостављњем.

Морате схватити да његове дискусије на форумима немају лошу намеру, иако се то вама тако чини. Оливер као неко ко је ушао у Просветљење ни под којим условима не може пристати да га ви и попови натерате да регресира на ниво 12-годишњег послушног детета. То вам је успело са свима осталима, али је то немогуће постићи са једним Духовником. Стога Оливер учествује у дискусијама на форумима у оним темама, које нико други не би смео ни да покрене. А ви знате зашто...

Ето, ово је било још једно од каналисања за које се надамо да ће допринети да неке ствари поново постану онаквим, каквим су одувек биле.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

11 септембар 16 године ере Водолије - Београд/Србија