Не хакујте текст. Нађите неки поштен посао. Ожените се.
 

23
МАГИЈА

Већина људи сматра да поседовање пентиума IV осим информатичког има и заштитно дејство, те на њега гледају као на неку врсту технолошког белог лука који ће из њиховог живота отерати све але и бауке зла, као да самим његовим поседовањем ништа ружно, ништа зло што нема ширину, висину и дужину, ништа што се не може видети, чути, омирисати или разбити чекићем не може продрети у њихов мали свет. 

Може и те како.

Ако вам је израз "црна магија” превише старомодан онда "то" зовите како год хоћете, претражите у свом сећању све чудне и необјашњиве случајеве који су се догодили вама или вашим познаницима и име ће само од себе изронити. Препознат ћете га.

Замислите насмејану, здраву, радосну особу која пред собом има прегршт планова. Ситуирана је, високообразована, емотивно можда не потпуно испуњена (али ко јесте), савремена, очарана непоновљивом мистеријом свакодневног рађања сунца. И онда се игром случаја нађе у присуству неке друге особе на можда не дуже од минут и одједном полуди. Полуди не у смислу да је морате скидати с врха највећег дрвета градског парка, већ у смислу да изгуби контакт и свест о самој себи, те да уопште не схвата шта се то дешава са њом. Полуди тако да све њене вољне и мисаоне функције буду потиснуте и скоро угашене. Поседује тело, емоције, још нешто мало полусвести и то је отприлике све. Осећа да се с њом нешто дешава, нешто ружно, нешто што долази споља, изван ње, али не зна шта. Можда ће је задње искре свести навести да помисли на магију, али… "Не, није то !”, одмахнуће тромо главом гледајући свој пентиум IV. Магија не постоји.

Како год - постоји или не постоји, њој је све лошије. Осећа како део по део њеног бића одумире и повлачи се уплашен пред нечим што јој засењује свест и као да неко или нешто лагано и опрезно чупа из корена срж онога што је чини људским бићем. Tо боли, јако, све јаче и временом постаје неиздрживо, па зато паничним погледом трага за нечим што ће јој угасити бол. И као одговор на њену молитву, као разрешење бола, пријатне слике изненада преплављују њен ум, дајући јој наду ће све ускоро бити готово.

Можда ће то бити летење. Осетиће да има тело птице и да је птица одувек била, осетиће крила и снагу сапету у њима, осетиће реп – свако перо понаособ, мирис ветра који је мами да заплови њиме. Кратак залет и већ једри ваздухом остављајући за собом бол, патњу, опирање и док јој у сусрет земља хрли невероватном брзином, читаво њено биће задовољно пулсира дуго ишчекиваним миром.

Ово може, али и не мора бити кратак опис дејства магије. Нису сва самоубиства узрокована њоме, сва не, али многа јесу.

Душевни поремећаји
Иако широк појам, душевни поремећаји и болести обухватају промену психе особе где она губи способност реалног опажања и доживљаја себе и света, при чему њена интелигенција најчешће остаје очувана. Као узрок болести најчешће се појављују генетска предодређеност, органске промене на мозгу, емоционално стресне животне ситуације, а значајан фактор имају и године – са нагласком на старије доба.

Иако спектар душевних болести може бити доста широк, најчешће се испољавају у виду психо-емоционалних поремећаја, шизофреније и манијачно-депресивних стања.

Лакши облици душевних болести могу дуго времена бити успавани, да би их тек одређена животна ситуација побудила на дејство.

Тежи облици сузбијају се лековима, а трајна излечења су неизвесна и ретка.

Симптоми магијског дејства
Симптоми који се јављају услед магијског дејства доста су слични симптомима душевних болести, јер магичар својим дејством насилно пробија ауричну опну жртве, чиме директно утиче на њено здравствено стање, понашање, размишљање и опажање света. Суштински гледано он се прикључује на жртвин енергетски систем и потискујући њену вољу и свест, преузима управљање њимa. Насилни упад увек доводи до оштећења ауричне или заштитне опне на чакрама (у зависности од врсте и места продора), па у њену свест осим наредби магичара продиру и насумичне вибрације других људи у виду гласова, мисли, визија, које она не може да заустави и "истера”.

Основни ужас који доминира њоме, јесте управо та потпуна беспомоћност и одсуство контроле садржаја сопствене свести. Жртва је против своје воље потпуно опседнута магичарем и присиљена да размишља о њему "24 сата дневно”, што је деградира на ниво менталне лутке – бића без воље и самосвести. Често, особа тврди да јој гласови које чује у глави наређују и наводе да чини одређена дела – углавном убиства (или самоубиство), те најчешће после извршења тих злочина престају да јој се јављају, након чега поново успоставља изгубљени мир (!).

Свака појединачна мисао или емоција које непрестано производимо и аутоматски одашиљемо, сферно се попут мехура шири, додирујући при томе ауре свих људи на планети, те брзином мисли стиже до "краја” Универзума. Замислите себе уроњеног у океан мисли и емоција које свакодневно проиводи 7,5 милијарди људи! Без здраве и непробојне ауричне опне, једноставно би полудели, смождени какофонијом тог мноштва.

Магија на делу
Магичар своје дело углавном изводи на два начина:

- визуелним замишљањем жртве користећи ритуал(е) предвиђен у ту сврху, при чему енергију призвану визуализацијом и ритуалом усмерава и скупља у замишљену слику, коју програмира у складу са њеним циљем – за привлачење или "везивање” особе, изазивање болести, смрти… и шаље је жртви. Контакт са жртвом може бити успостављен непосредно или преко нечег опипљивог што је повезано са њом: сликом, одећом, крвљу, сексуалним секретима, косом, ноктима…

Без обзира на физичку удаљеност жртве, ова магија може бити изузетно рушилачка и смртоносна.

- пројекцијом свести у непосредну близину жртве и урањањем у њену ауру магичар потискује њену, а намеће јој своју свест, па она своја размишљања и понашање прилагођава томе. Магичар жртви најчешће пројектује филм који је много пута већ кориштен од стране многих генерација ранијих практичара, због чега садржи јак енергетски набој који сам по себи аутоматски утиче на жртву. Филм се пројектује тек када је жртва довољно измучена и на ивици снага, те стога за њу он представља толико потребну фазу налажења мира.

Један од сценарија може бити:
"Некада давно, живеху два племена једно поред другог и као што понекад бива, често ратоваху између себе. Но и поред мржње – ил’ упркос њој, младић и девојка из сукобљених племена загледаше се једно у друго, те између њих процвета љубав. На ничијој земљи, на једном пропланку беше јаворова шумица у којој се састајаху тајно. Једном приликом док беху заједно, изненада на коњу ујаха девојчин отац и угледавши их, потеже копље на своју кћер. У жељи да је спаси, младић грудима својим заустави копље и паде на тло умирући. Држећи његово лепо лице у крилу свом, она га упита за последњу жељу.

Умирући, он замоли Бога да га претвори у цвет, као последњи поклон својој драгој. И од тих времена, ружа постаде вечни симбол љубави мушкарца према жени.”

Свака здраво-разумна особа на овај сценарио-филм достојан најбаналнијих љубића, само би се слатко насмејала. Међутим жртва није здраво-разумна, јер је њен разум скоро потпуно потиснут и замењен сценаријом/филмом/стварношћу коју јој магичар пројектује. Зато ће се овај сценариo-филм понављати дотле, док жртва у стварности не испуни оно што је сценаријем и предвиђено, у овом примеру у стварности он јој поклања ружу, тј. себе.

Један најнормалнији гест пажње, искориштен је као окидач који је магичару неопходан како би му жртва своје-вољно пре-дала себе, тј. своју животну енергију, која је у овом случају и била основни циљ напада. Такође је значајна и "молитва Богу”, јер на тај начин жртва и од виших сила захтева да јој и оне "помогну” да себе претвори у биљку-цвет и поклони својој драгој. Парадоксално, али с обзиром да је ово за жртву фаза престанка бола и борбе, она је доживљава као позитивну и ослобађајућу.

Овде је приказан само један од сценарија, при чему сваки од њих може бити замишљен у складу са жељеним циљем. Као што смо раније и напоменули, огромна већина сценарија представљају заоставштину разних магијских група, те је стога њихова примена за оне који су обучени магијском деловању релативно једноставна. Немојте да вас завара њихов често баналан садржај, јер је он намерно тако замишљен како би доспео до ваше подсвести, с обзиром да би га ваша од стране магичара ионако већ потиснута свест аутоматски пропустила као глупост.

Овај текст описује само мали део традиција магије и надамо се да ви сами нећете бити изложени њеном дејству, а из њега можете закључити да магија нису само приче о ружним вештицама и ритуалима са закланим кокошкама, већ је то вештина наношења зла другој особи на један лукав и промишљен начин. Зато, ако се некада нађете у друштву особе која прича "небулозе”, искључите на минут ваш пентиум IV и саслушајте њену причу.

Магија постоји.


MAGIA
SOBRE TECNO-MAGIA Y SUS PRÁCTICANTES


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова