238   
О ЕНЕРГЕТСКОМ УСКЛАЂИВАЊУ СА ДУХОВНИМ ЕНЕРГИЈАМА УНИВЕРЗУМА

«Религиозност представља емоционално и субјективно виђење и појашњење човека и света који га окружује».

Веома лепа и тачна дефиниција религозности Оливере. Драго нам је када видимо да се складно и паметно развијате, те да своје таленте усмеравате у правцу добробити и развоја људске врсте и Универзума у целини.

Јесте, ваше молбе за усклађивањем вибрација ваше Развојне Свести Душе са вибрацијама наше свести, имале су успеха и то ће се испољавати и даље. Тај ваш потез, тј. молба коју сте упутили својој Души веома позитивно је деловала на осећај који према вама гаји заједница Духовника.

Ви можда нисте свесни тога, али сви Духовници веома напето прате догађања која се у овим тренуцима ваше историје — тренуцима изузетно важним по вашу врсту, дешавају на планети Земљи и колико год да сте у физичком смислу изоловани и потиснути у илегалу, на духовно-енергетским нивоима ваше деловање је и те како видљиво.

Стога само наставите тако и велике су могућности да ће после готово целоисторијске владавине религија над вама — Децом Земље, Хуманисти, Слободњаци и Духовници успети да изборе Слободу која наме је свима драга. Без ње — без Слободе, ваша врста је тек један облик друштвене заједнице попут мрављих колонија рецимо, које обављају један сет дужности, али их те њихове активности не воде у шире и височије области духовног постојања.

Тек када досегнете и материјализујете у себи енергије Слободе, тек тада ће се ваша свест расцветати и уздићи на ниво свести који додирује Духовни План.

Стога, надамо се да ће се ваш развој наставити и даље, и да ће тећи на један хармоничан начин.

Поздрављамо вас Оливере и желимо вам свако добро.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

27 април 17-те године ере Водолије — Београд/Србија