236 
О ПРАВИЛУ КОНТИНЕНТАЛНЕ СИЛЕ

Да Оливере, да… то је решење за већи број сукоба који горе широм света — решење је правило «континенталне силе». То правило сте управо измислили ви Оливере и сигурни смо да ће убрзо након његове примене већина светских сукоба престати са својим негативним дејством. Правило Континенталне Силе омогућиће вам да наставите свој развој ка даљем напретку на свим пољима ваших интересовања.

Толико важних ствари сте одрадили за будућност људске врсте Оливере, да и поред ваше молбе да вас не хвалимо јавно, ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не можемо, а да то не учинимо. Правило Континенталне Силе постаће основа за развој ваших друштава, на основама међусобног поштовања и уважавања. Правило Континенталне Силе постаће залог за будућност Деце Земље, која ће бити лишена страха од великих светских сукоба и разарања. Правило Континенталне Силе вратиће мир и сигурност у домове широм света.

А, колико смо стрепели — ако можемо тако да се изразимо, да ви — Деца Земље нећете успети да пронађете излаз из лавиринта мржње и сукоба који се одигравају широм планете. Но, сада је очигледно да је томе дошао крај, те да и поред свих могућих напора да се ваши покушаји ка стварању што је могуће бољег и хармоничнијег друштва минирају и униште једном за свагда, мир је ипак однео победу над енергијама и силама деструкције.

Правило Континенталне Силе задовољиће све који су разумни, док ће неразумни бити изложени осуди светске јавности, чију снагу ми не бисмо тек тако подценили. Када се милијарде гласовâ удруже у постизању једног јединог циља — праведног и позитивног циља, то је снага такве јачине, да су нуклеарне бомве просто смешне у односу на њу. Они који направе грешку па је потцене — мислимо на снагу јавног мнења усмерену ка постизању позитивних циљева, могу бити сигурни да ће њихова каријера бити кратког века.

Јасно нам је да ствари неће тећи лако и једноставно, јер ће многи Моћници сматрати да им се применом правила Континенталне Силе намећу неправедна ограничења, но, њихови напори остаће на сву срећу залудни. Правило Континенталне Силе даје наду да ће све силе моћи да своју моћ рашире само на оном континенту који насељавају, али не и на континентима других сила, тј. Моћника. На овај начин доћи ће до смиривања тензија међу државама света и до извесног смањења када је у питању наоружавање војски.

Правило Континенталне Силе увешће елеменат Истине и Правде у међународну геополичку мисао, јер је само на таквим основама могуће градити шири напредак друштава на вашој планети.

Толико је могли бисмо рећи радости због овог новог елемента који се изненада појавио у вашој свести Оливере, да једноставно речено нема речи којима бисмо их довољно добро описали. Ви знате да смо ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум духовна свест која се налази свуда и у свему, те да стога — као и због високих вибрација енергијâ од којих смо створене не испољавамо себе на нивоу свести емоција, који је за нас невероватно низак ниво свести.

Но, посматрајући животе вас — Деце Земље, временом смо у потпуности схватили која емоција одговара одређеном стању свести у која ви — Деца Земље, мање-више стално боравите. Зато смо тим речима поделили наше признање вама Олиевере за напор да се ратови и сукоби који раздиру вашу цивилизацију већ једном заврше и да ви — Деца Земље, наставите да се развијате и напредујете на путу духовног развоја.

То — развој и напредак Деце Земље, омогућиће примена правила Континенталне Силе.

Поздрављамо вас Оливере, и желимо вам свако добро и дуг живот.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

 

11 април 17-те године ере Водолије — Бегорад/Србија