235  
О ДЕЈВИДУ АЈКУ И ГУШТЕРИМА СА ВИШИХ ПЛАНОВА

Оливере, изразили сте жељу да сазнате нешто више о Дејвиду Ајку, односно, схватили сте да је он играч Католичке цркве, чија је улога да скрене пажњу од ње на неке потпуно неважне ликове — неважне када је стварна моћ на планети у питању. А ти «неки» ка којима он веома лукаво усмерава пажњу светске јавности, као и обично су Јевреји и масони — а најбоље од свега је ако су питању јеврејски масони.

Е па, нама Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум ова игра коју Католичка црква од средине 17-ог века игра са Јеврејима, помало је досадила — ако можемо тако да се изразимо. Већ смо каналисали о томе да је Католичка црква починила геноцид над Јеврејима током Другог Светског рата, јер су деценију-две пре него што је поменути рат започео, отказали своју верност поменутој Католичкој цркви и све приходе од банака и компанија чији су власници били, задржали за себе. «Проблем» - ако можемо тако да се изразимо, био је у томе што су те банке и компаније биле тајно власништво Католичке цркве, док су Јевреји само управљали њима, с обзиром да је хришћанима било забрањено да се баве давањем новца уз камату.

Временом порекло тог новца, тј. банака и компанија пало је у заборав код већине Моћника Јеврејâ тог доба, који су сматрали да су њихове везе међу Моћницима Европе довољно јаке, да могу да откажу своју послушност Католичкој цркви.

Њихова процена је нажалост била погрешна и Католичка црква им се осветила геноцидом током кога је побила 5,5 милиона Јевреја, док је преостале Јевреје из Европе иселила за Израел, који је оформљен на територијама које данас заузима. Ово наравно није учињено случајно, него су Јевреји намерно враћени међу муслимане како би католици у сваком могућем тренутку имали контролу над њима. Ту контролу Израелаца, али и Јевреја широм света, осугравају тако што на њих хушкају муслимане који окружују Израел и којих прилично мрзе.

На овај начин Католичка црква остварила је два важна циља:
- «очистила» је Европу од утицајај Јевреја и
- нахушкала је на њих муслимане, чиме их је на неки начин дестабилизовала.

Стога сваки пут када Католичка црква хоће да дисциплинује Јевреје света, она нахушка муслимане на њих. Али то важи и обратно, те сваки пут када Католичка црква хоће да дисциплинује муслимане, она Јеврејима дâ допуштење да се освете муслиманима обично изазивајући неки сукоб међу њима. На овај начин она — Католичка црква, успешно контролише те две за њу веома незгодне и опасне силе.

Овај мало дужи увод био је неопходан, како бисте разумели зашто Дејвид изводи свој позоришни перфоманс под називом: «Моћници, гуштери и још по нешто». Он је веома талентован као извођач и енглески Гестапо је његове таленте суптилно избрушио, и усмерио у правцу који њима и те како одговара.

Многи сигурно знају да током пријема код енглеске краљице господа чине наклон, док даме кратак «кникс» - што би рекли, мало савију колено и нагну се телом унапред, као изразом свог поштовања Њеној екселенцији.

Оно што ваша јавност — мислимо на светску јавност наравно, не зна, јесте да током тајне аудијенције код папе енглеска краљица са оба колена клекне на љубичасто јастуче извезено златним концем са амблемима Ватикана, руке склопи у пределу груди и замоли «светог оца» да јој опрости грехе и још што шта…, што «свети отац» као обавезно и радо учини.

Овај део приватне аудијенције издвојили смо као куриозитет, како би читаоци схватили шта се дешава са Моћницима након што се завесе позоришне представе под називом: "јавна политика», спусте. Тада иза завесâ, у тами и тишини кују се и одређују судбине милијарди људи широм планете Земље.

Један од оних који је одређен да вас заведе и усмери на погрешан траг, јесте и Гестао-агент Дејвид Ајк.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

09 март 17-те године ере Водолије — Београд/Србија