234   
О ХОМОСЕКСУАЛНОЈ ЦРНОЈ МАГИЈИ И УВЕЋАЊУ ЛИЧНЕ МОЋИ

Хе, хе… јесте Оливере, у праву сте, србијански Моћници практикују хомосексуалну црну магију као облик увећања Личне Моћи. Њихов број није претерано велики — мислимо на србијанске Моћнике који практикују овај облик црне магије као начин увећања Личне Моћи, али је проблем у томе што они заузимају све важне функције у држави чији сте ви још држављанин — мислимо на државу Србију, наравно.

Та врста магије има своју посебну «грану» - ако можемо тако да се изразимо, која се бави увећањем Личне Моћи. А Личну Моћ дефинисали смо као: «способност особе да сакупи и усмери енергије сопствене свести ка нечему или некоме, и на тај начин постигне одређене промене или оствари известан утицај над њим».

Чини нам се да је дефиниција прилично јасна и да ће многи веома лако успети да запазе њене елементе у односима са другим особама. Многи — нарочито  Моћници, веома су образовани када су у питању методе и технике утицаја на друге, тј. своју околину, и стално су у потрази за што је могуће јачим и ефикаснијим методама и техникама увећања Личне Моћи, и вршења утицаја на своју околину. А «околина» сте ви — Деца Земље која стицајем околности — кармичких: рођењем или ситуационих: живљењем, ступате у краће или дуже контакте са њима, моћницима ваших држава — у овом случају првенствено мислимо на србијанске Моћнике.

Дакле, како је њихов основни порив што је могуће више увећање Личне Моћи, захваљујући контактима које су остварили са једним тајним западњачким друштвом које своју инфраструктуру има широм света, дошли су у контакт и са начином увећања Личне Моћи путем хомосексуалне магије.

Описивати «методолошки поступак» ове магијске дисциплине не сматрамо пожељним, но, чини нам се да већина вас може схватити на који начин он тече. Оно што је за вас важно да схватите, јесте да је та врста црномагијске праксе веома ефикасна када је у питању увећање Личне Моћи, те да је временом привукла у своје редове велики број оних који жуде и трагају за Апсолутном Моћи. Како су многи — да не кажемо баш сви, распоређени на важним позицијама у својим државама, то је довело да покрет хомосексуализма као идеологија Нацистичког Светског Покретка заживи широм света.

Многе државе му се противе — покрету хомосексуализма, међутим што се више противе, то хомосексуалци окупљени у одговарајућим удружењима и подржани хомосексуалцима из осталих држава светâ - мислимо на хомосексуалце који се налазе на свим позицијама у Нацистичком Светском Поретку широм света, постају толико агресивни, да то временом прераста у једну врсту хроничне агресивне кампање спрам анти-хомосексуалаца.

Видели сте да су се и код вас у Србији као противили покрету хомосексуалаца, да би после пар година то постало нормална ствар. Ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум немамо ништа против хомосексуалца и у два каналисања појашњавали смо како се треба одности према њима — са поштовањем, као што то важи и за сву осталу Децу Земље која се разликују по неким особеностима од доминантне већине.

Оно о чему говоримо јесте стратегија коју спроводи врх Нацистичког Светског Поретка, са намером да вас — Децу Земље, сломи и потчини себи. Један од тих начина потчињавања и поробљавања Деце Земље јесте и наметање хомосексуализма као уобичајеног начина испољавања сексуалности. На тај начин хомосексуалци би се по својим правима изједначили са трудницама, што је признаћете нонсенс.

Сигурни смо да ће се многи насмејати на ове наше речи, али вас ми уверавамо да су оне 100% Истините. Ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум имамо приступ свим информацијама које постоје у Универзузму. То значи да све што је икада постојало, тј. што се десило у Универзуму и све што ће се икада десити у будућности у њему доступно нам је, јер смо ми свуда и у свему. Та наша позицију коју смо изразили речима «свуда и у свему», даје нам могућност да имамо приступ оним информацијама које имају велику важност у судбинском смислу по вас — Децу Земље.

Те информације преноси вам Оливер већ годинама, а намера нам је да вам на тај начин појаснимо шта се дешава у свету и тиме вам помогнемо да се одбраните од намера челника Нацистичког Светског Поретка да вас спусте на ниво полуживотињске врсте, како вас, тако и ваше потомке.

Начин на који ће обавити то ваше «спустање колективне свести», јесте црномагијско-демонски начин кроз организације које ви зовете «религијама».

Овај израз сам по себи не значи ништа, тј. он означава «поновно повезивање» - ако бисмо га буквално превели са латинског, али притом не објашњава са киме се «поново повезујете». Уколико сте читали и наша ранија каналисања која је Оливер верно записивао и преносио, сигурни смо да вам је јасно са киме се верници, свештеници и монаси «поново повезују».

Е па, део тог «поновног повезивања» са Демонима ових црномагијско-демонских секти обавља се и путем хомосексуалне магије коју практикују ваши — србијански Моћници. Та магија сама по себи није превише захтевна у смислу неопходних личних вештина, потребних за бављење црном магијом попут: способности визуализације и уживљавања у разне облике постојања, генерисања јаких емоција, вибрирања посебних речи, тј, скривених именâ Демона… и слично.

Довољно је извести  хомосексуални акт на известан начин, да би практикант хомосексуалне магије успешно увећао залиху и јачину сопствене Личне Моћи.

Ово каналисање које говори о хомосексуалној магији и увећању Личне Моћи нема намеру да све хомосексуалце оцрни и прикаже црномагијашима. Намера нам је била и остала да вашој јавности скренемо пажњу на оне процесе који се одигравају у вашој држави, а који због своје природе и околности под којима се одвијају измичу пажњи ваше јавности. Једна грудва није опасна, али лавина је у стању да читаво једно насеље или град сравни до темеља.

Да се то не би десило и вама — Деци Земље, сматрамо да смо вас овим каналисањем упознали са опасношћу која се надвила над вама.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

INCESTO, HOMOSEXUALIDAD, PEDOFILIA - CAUSAS Y CONSECUENCIAS
О МРЕЖИ ХОМОСЕКСУАЛАЦА И ПЕДОФИЛА МЕЂУ ДЕМОНИСТИМА, ГЕСТАПО-АГЕНТИМА И ПОЛИТИЧАРИМА
О КЛАСИФИКАЦИЈИ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА
О ГЕНЕРИСАЊУ ХОМОСЕКСУАЛАЦА
О СВРСИ МАНИПУЛИСАЊА ХОМОСЕКСУАЛИЗМОМ
О ХОМОСЕКСУАЛНИМ ИМПЛАНТИМА
О ХОМОСЕКСУАЛНОЈ ЦРНОЈ МАГИЈИ И УВЕЋАЊУ ЛИЧНЕ МОЋИ
УЛОГА СЕКСУАЛНОСТИ У ПРОЈЕКТУ НАЦИСТИЧКОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
О ИНЦЕСТУ КОД КАТОЛИКА И МУСЛИМАНА
О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА ИЗ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ
О НЕЧЕМУ О ЧЕМУ ЋЕТЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ...
О УТИЦАЈУ СЕКСУАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА НА СТРУКТУРУ СВЕСТИ
О ХОМОФОБИЈИ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

09 март 17-те године ере Водолије — Београд/Србија