232
О ЉУДОЖДЕРИМА

"Има ли међу људождерима добрих људи"? - упитали сте се Оливере, размишљајући о томе зашто Србијанци подржавају и оправдавају злочине и злостављања којима сте изложени од стране Животиња из србијанског Гестапоа, ви и многи други.

"Да ли међу људождерима има добрих људи" представља једну врсту оксиморона, али је та ваша запитаност сасвим у реду. То што неко користи месо својих саплеменика који су нешто згрешили, заробљеника из суседних непријатељских племена или наивних пустолова и етнолога, не мора да значи да међу њима нема добрих људи.

Но, неки посебни друштвено-историјски услови - делимично и фактор изоловансти од других народа, довели су до тога да у исхрани користе месо људи - својих ближњих, у смислу порекла врстâ. Ово је важно истаћи, јер се у вашој врсти кориштење меса других врста - у овом случају животиња, у исхрани не сматра погрешним, јер су оне намењене за нешто тако. То је наравно ваше мишљење - мислимо на читаву врсту, (не на вас Оливере, ви сте већ скоро 15 година веган :)) са којим се ми не бисмо сложили.

Свако живо биће на планети које директно не угрожава ваш опстанак, има право да несметано проживи свој живот на њему одговарајући начин. Свако живо биће на планети - у овом случају мислимо првенствено на животињске врсте, имају право на слободно кретање уколико тиме директно не угрожавају ваш опстанак. Свако живо биће на планети има право на размножавање у оној мери која је природна за ту врсту, уколико тиме директно не угрожава ваш опстанак.

Као што видите ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум дале смо пар правила која јасно показују бригу за вас - Децу Земље, која се развијате на планети Земљи кроз врсту хомо сапиенс. Но, нажалост нисмо приметили да ви - Деца Земље, водите бригу о опстанку и добробити других врста које насељавају Физички План ваше планете. Многе од њих - пре свега животињске врсте, довели сте до границе истребљења. Друге држите у крање нехуманим условима, сурово се понашате према њима и што је најгоре од свега убијате их и користите за исхрану.

И онда како да се зачудимо што се ево већ 8 година иживљавате над животом Оливера и њему сличних?

Стога наш одговор на ваше питање Оливере "Има ли међу људождерима добрих људи"? - био би: "Да, има", али је њихова стварност, тј. ниво развоја свести толико низак да они једноставно речено не виде да у људождерству има ичега лошег.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума


О НЕНАВИСТИ И ПЕРЕХОДЕ РАЗВИВАЮЩАЯ СОЗНАНИЯ ДУШИ
О ПЕРЕХОДЕ РАЗВИВАЮЩЕГОСЯ СОЗНАНИЯ ДУШИ
​​​​О СОКРАЩЕНИИ ЧИСЛА ДЕТЕЙ ЗЕМЛИ ДО 5%
СДВИГ ВИДОВ - ВОЗМОЖНОСТЬ ИЛИ НЕИЗБЕЖНОСТЬ
О ЕРАМА
О ПОЛУЖИВОТИЊСКИМ ВРСТАМА
О ЉУДОЖДЕРИМА
О ЖИВОТИЊАМА МЕЂУ ЉУДИМА
ЉУДИ ИЛИ ЖИВОТИЊЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

06 април 17-те године ере Водолије - Београд/Србија