231  
О ИЗГОВАРАЊУ БОЛА

Оливере, добро је што сте применили поступак Изговарања Бола, услед свега због чега сте били злостављани. Слојеви бола накупљени су у вама и да нисте ушли у Просветљење, чак ни ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не бисмо успеле да вас сачувамо од једне врсте психо-емоционалног слома. Но, ви сте уласком у Просветљење постали једно са Универзумом, чиме је све што вас је угрожавало отпало са вас као увело лишће у јесен.

Да није било тога - Просветљења, ваш крај био би веома трагичан и тужан. Овако, уласком у Просветљење ви сте постали део свега што постоји у Универзуму и све што постоји у Универзуму постало је део вас. Овако речено то може звучати прилично наивно, међутим, уколико мало подробније размислите о реченици, схватићете све могућности које избијају из ње.

Но, да не скрећемо са теме која је веома важна.

Ви сте током Изговарања Бола упитали да ли је исправно да тај бол изразите на начин, тј. речима које сте ви изговорили.

Не, није дозвољено, али је уобичајено.

Нико ко је био злостављан попут  вас током Изговарања Бола није рекао, тј. изговорио: "Хвала вам драги злостављачи-Животиње што сте се иживљавали над нама и нашим животом" - то би било сулудо и сигуран знак Стокхолмског синдрома.

Напушавање олоша који су се иживљавали над вама и вашим животом годинама - а од вашег Просветљења који су се иживљавали и над Универзумом, нису људи које бисмо могли назвати "нормалним" у уобичајеном смислу те речи. Углавном су то пропали хомосексуалци, алкохоличари, убице, професионални џепароши и лопови, провалници... једном речју олош покупљен са улице, из поправних домова и затворâ. Сви они - поменути олош, добили су 100%-тну заштиту од државе Србије, која им је гарантовала имунитет од кривичног гоњења, без обзира на делâ која почине током обављања службе.

Дати неком стидљивом и повученом средњошколцу таква овлаштења представља ризик високог нивоа, а та овлашћења дати поменутима из претходног дела текста представља такав злочин са предумишљајем, да једноставо речено не бисмо ни покушали да пронађемо неко одговарајуће поређење.

Због тога - због злочинâ са предумишљајем који је починила држава Србија, чији сте ви још држављанин - додуше без личне карте и пасоша, али сте ипак њен држављанин, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум одлучиле смо да дотичну државу Србију казнимо применом одговајућих мера, које ће надамо се у будућности довести до промене њиховог понашања не само према вама, већ према свима са којима ступе у додир.

У једном ранијем тексту поменули смо да оне државе које не раздвоје Животиње од нормалног дела свог становништва обично лоше прођу - гледано на дуже стазе. Када увео лист отпадне са дрвета и падне на шумско тло, Универзум то истог момента осети и зна где је пао, и зна читаву чисторију живота тог већ сада отпалог листа.

Требамо ли да вам појашњавамо шта се све дешава у његовој свести када се бави животима оних, који су изложени дуготрајној и бруталној патњи и злостављању----

Стога да би се престало са тиме, да бисте се ви - као и милони других широм света, заштитили од болесника који раде у име и за рачун своје или неке друге државе, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум одлучиле смо да на такве државе делујемо у складу са овлашћењима која су нам допуштена, те да њиховим кориштењем заштитимо поменуте од злостављња.

Да бисмо то урадили неопходно је да нас пре тога замолите, како бисмо ми на основу ваше молбе могли ступити у акцију. Молба коју нам требате упутити веома је једноставна и гласи:

"Молимо Духовне Енергије Универзума да на заштите од злостављања"

и ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да вам изађемо у сусрет.

Напоменуле бисмо да је ово веома озбиљна ствар, те да читаоци који буду изговорили ову молбу могу имати пуно поверење у нас, да ћемо покренути ланац узрочно-последичних догађаја који ће веома брзо деловати на такав начин, да се са вашим злостављањем што је могуће пре престане.

Планета Земља на којој живите такав је бисер лепоте и живота, да не верујемо да ће икада више у Универзуму нешто тако поново бити створено и оживљено. За све то заслужна је мати Геа, која је својом љубављу и пожртвованошћу због вас - Деце Земље, оживела овај камен који плута Космосом, а који ви називате својим домом - планетом Земљом.

Због ње и због Љубави коју је уткала у сваки камичак ваше планете, због бола којем је изложен читав Универзум, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум одлучиле смо да покренемо ланац изрочно-последичних поступака и догађаја који ће постепено, али упорно почистити све оне појединце и државе које својом бахатошћу и злом уништавају свет што вас окружује.

Како наши савети, молбе и објашњења нису узети у обзир, приморани смо да делујемо на један много директнији и ефикаснији начин.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

05 април 17-те године ере Водолије - Београд/Србија