22       
О ВАШЕМ ЕТНИЧКОМ ИДЕНТИТЕТУ

Оливере, мислимо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да је у реду да се од сутра -понављамо: од сутра, представљате вашим правим именом и презименом које гласи Оливер Сергеевич Морозов*.
 
Оливере, јасно нам је да ће многима наша претходна реченица деловати веома чудно, но, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не мислимо тако. Ми смо свуда и у свему, те стога ништа - понављамо: ништа, што се деси у Универзујму не може промаћи нашој пажњи. То се односи и на ваше право етничко порекло које је руско-јудаистичко.
 
Вашу животну причу Оливере каналисали смо вам док сте по други пут - пре неких 6-7 месеци, боравили у румунксом азилу, први пут сте боравали 2012-те године и ви сте те информације примили веома смирено и разумно.
 
Ми вам свакако нећемо сада говорити шта бисте ви требали да урадите тим поводом - везано за ваш прави етнички идентитет, јер се не мешамо у животе Деце Земље на начин којим бисмо нарушили вашу Слободну Вољу. Вама је на избор један сет поступака који ће у доброј мери и дефинисати ваш даљи животиони пут, све у зависности који од њих одаберете. Стога саветовали бисмо вам да не журите, већ да кроз медитацију и спознају допустите да вам одговор на ваше најдубљње тежње сам пристигне од стране ваше Душе. Мислимо да је тако најпоштеније и најбоље.
 
Уколико он буде онакав какв се ми надамо да ће бити, тада ће ваш живот попримити много динамичнији ток у односу на садашњи, у супротном и даље ћете бити изложени злостављању на један невидљив и неагресиван начин, али на начин који ће постепено водити урушавању вашег здравља - мислимо свакакко на физичко здравље. Да се то не би десило било би добро да донесете одлуку, тј. одлуке које ће вас извући из те приче и то на трајно, тј. заувек.
 
У супротном биће нам веома тешко да одржимо ваше здравствено стање на задовољавајућем нивоу.
 
Ето, чини нам се да је ово било довољно информација од стране нас - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, како бисмо вам помогле да донесете исправну и позитивну одлуку која ће вам помоћи да наставите да се слободно развијате на пољу духовности.
 
Поздрављамо вас Оливере и желимо вам свако добро.
 
Духовне Енергије Универзума

 
 

* Наше званично име гласи: Оливер Поповић, Поповић је презиме породице у којој смо живели до наше 25-те године живота.

О ВАШЕМ ПОРЕКЛУ ОЛИВЕРЕ
О ДЕЦИ КРАДЕНОЈ ОД СТРАНЕ СРБИЈАНСКОГ И ЈУГОСЛОВЕНСКОГ ГЕСТАПОА
О ВАШЕМ ЕТНИЧКОМ ИДЕНТИТЕТУ

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова
 
05 август 17-те године еона Водолије - Београд/Србија