22     
О УЗРОЦИМА ПОРЕМЕЋАЈА РАДА ЧАКРИ

Оливере, видимо да сте лепо и смирено прихватили нашу критику, критику Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, везано за разумевање улоге чакри у вашем функционисању - мислимо на сву Децу Земље, наравно. Као што сте и сами закључили, ви сте били под утиском стотинâ прочитаних књига и сајтова у којима су аутори - све до једне/ог, чакре приписивали одговарајућим плановима свести.

Но, на сву срећу оно што ви зовете "трн у мозгу" :) или "мисаони аларм" сигнализирао вам је да ту нешто није у реду, након чега сте нам ви Оливере поставили директно питање о улози чакри у односу на планове свести. То питање смо прилично добро разјаснилe, да бисмо сада моглe прећи на ово које сте нам управо поставили: о узроцима поремећаја рада чакри. Оно је такође веома важно, јер чакре су веома битне - пресудно битне рекле бисмо, за функционисање енергија свести.

"Шта је то што угрожава њихов рад и доводи до поремећаја - у неким случајевима и блокада, рада чакри"? - упитали сте се.

Главни разлог поменутих поремећаја/блокада рада чакри представља стрес, односно јаке и честе негативне емоције. Ове емоције негативног спектра својим деловањем - сконцентрисаним деловањем рекле бисмо, делују на чакре тако што их оштећују и смањују њихову радну ефикасност. Та оштећења рада чакри могу бити различита, но, без обзира на то, сва она веома негативно се одражавају на функционисање свести особе, што води појави поремећаја или болести на неком од три поља људског битисања: физичком, емоционалном или мисаоном.

Како су ова три поља испољавања свести веома важна за даљи развој свести људске врсте, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум одлучиле смо Оливере :) да покренемо један програм исцељења и доброг функционисања чакри. Тај програм спроводићете ви Оливере - као уосталом и претходне наше исцељујуће-развојне програме, тако што ћете Духовним Трагаоцима и свим заинтересованим особама дати текст молбе коју је неопходно изговорити. Текст молбе гласи:

"Молимо Духовне Енергије Универзума за исцељење и добро функционисање свих наших чакри"

и ми ћемо учинити све што је до нас да вам изађемо у сусрет.

Исцељењâ поремећаја рада чакри нису брза и тренутна, јер ништа што има везе са духовношћу не функционише на тај начин. Стога извесно стрпљење након изговарања молби пожељно је и сматра се основом за било коју промену узроковану деловањем духовних енергија-свести.

У нади да ће ваше исцељење бити успешно поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере који се складно развијате у још једног Духовника посвећеног добробити све Деце Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

25 април 18-те године еона Водолије - Земун/Војводина