22    
О УБИСТВУ ЈОСИПА БРОЗА ТИТА

Јесте, ради се баш о њему, о Јосипу Брозу Титу, ванбрачном сину аусто-угарског цара Фрање Јосифа кога су усвојили, образовали и поставили на чело Социјалистичке Федеративне Републике Југославије католички језуити, односно Католичка црква. Но, то је углавном познато из једног ранијег текста, а ову прилику искористићемо да бисмо вам открили начин на који је Јосип Броз Тито уморен.

Изненађени сте, зар не? Ви сте мислили да је он јадничак преминуо од здравствених компликација узрокованх својим постаријим годинама, јел да?

Е па није то у питању, мада године играју важну улогу у здрављу особе. Но, јасно вам је да је председник Тито имао врхунску медицинску и сваку другу негу, али му то није помогло да преброди озбиљне здравствене проблеме. Као што знате, ти проблеми су се испољили у пределу десне ноге, односно, дошло је до слабије циркулације крви и рада ткива у његовој нози, што је условило појаву гангрене и тровање читавог организма отровима који су настали из тог процеса.

"Али, шта је узроковало појаву гангрене, можда је то било пушење"? - помислићете, сетивши се са каквим уживањем је користио кубанске цигаре.

Не, пушење није узрок, мада у неким случајевима може деловати на такав један негативан начин. Да вас више не држимо у неизвесности, открићемо вам тајну смрти Јосипа Броза Тита: његову смрт изазвали су црномагијашки свештеници и монаси Србијанске Православне Цркве. Они су бацили клетву, односно анатему на њега, као носиоца комунистичког поретка који је њих - свештенике и монахе, лишио друштвене моћи и богатства. Губитком те две основне полуге њиховог деловања, таворили су у манастирима и црквама сањајући тренутак када ће се изнова подићи у свој својој величини и слави. Тај тренутак дошао је распадом Совјетског Савеза, након чега су они - свештеници и монаси Србијанске Православне Цркве, поново засели на чело србијанске државе и тиме повратили све привилегије које су некада поседовали.

Моћ увек прати и богатство, које црква увек само увећава, све више и више, јер све што је бог створио на земљи припада њима!

Помало као да осећамо неверицу код дела читалаца, који се питају на који то начин су "сироти" србијански попови и монаси успели да изазову смрт највећег сина свих народа и народности Југославије.

Па црном магијом, говорили смо вам већ о томе.

Црна магија представља основну делатност - ако бисмо могли тако да се изразимо, којом се баве све црномагијско-демонске секте које ви називате "религијама". Црна магија им служи да шире зло на планети не само на личном нивоу, него на нивоу народâ и читаве људске врсте. Да би у томе успели, неопходно им је да на један манипулативно-зао начин делују на свест Моћника који се налазе на важним местима у држави: то су пре свега Моћници из редова безбедносно-обавештајно-терористичких служби, политичари, генерали, али и личности које имају било коју врсту ауторитета у друштву.

Сви они морају се на један пријатељско-присилан начин ставити под контролу и моћ свештеника и монаха Србијанске Православне Цркве. Начин на који то остварују, јесте црномагијским деловањем на оне који им се на неки начин опиру и супростављају. Када такве "тачке отпора" сломе, сви слабији од њих једноставно и без икаквог отпора приклоне им се и искажу послушност.

На тај начин попови и монаси делују од 90-их година, када је комунистичко друштвено уређење почело да се распада, а друштво трансформише и прилагођава новим узорима и обрасцима понашања и живљења. То свакако није прошло без последица, али је то процес који се увек дешава када долази до промена друштвеног система. Сада је тај процес готово завршен, а да ли ће последице које произилазе из њега утицати на погоршање ситуације у свету знаћете сами, јер у данашњем времену на неки начин самим тиме што живите у свету, присиљени сте да учествујете у друштвеним променама. Да ли ће вам се оне и свидети када успете да сагледате све делове нове стварности не знамо и то је нешто што ћете сами морати да закључите.

На крају овог каналисања да се поново вратимо теми и начину на који је Јосип Броз Тито убијен. Убијен је анатемом коју су свештеници и монаси - не сви, него само "проверени", изговарали током редовних молитви. Како је та анатема понављана много пута током више деценија, она је имала своје дејство које није било онолико брзо колико су они желели да буде - готово тренутно, али која је на крају ипак дала свој црномагијски ефекат - његову смрт.

Све ово каналишемо из разлог како бисмо вам скренули пажњу на зло које чине свештеници и монаси Србијанске Православне Цркве и на последице које ће испаштати сви Србијанци, јер им помажу у томе. Да се то не би десило, наша је жеља да вас на време упозоримо на то.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

11 август 16-те године ере Водолије - Београд/Србија