22   
О КРСТУ КАО ОРУЂУ СИМПАТЕТИЧКЕ МАГИЈЕ

Већ смо писали о хришћансоком крсту, но, чини нам се да прича није до краја испричана.

Дакле, крст је симбол старији од хришћанства, које га је преузело од религије митраизма. Какво год да му је порекло оно на шта ћемо обратити пажњу, јесте чињеница да је хришћански крст симбол смрти.

"Немогуће, свети оци кажу да је то симбол новог живота"! - рећићете.

Стварно, на основу чега то тврдите? На основу тога што је Џонатан издахнуо на крсту*? Да ли бисте и ви волели да на такв један начин "спознате нови живот"?


* Није издахнуо, само је пао у стање привидне смрти, Зилоти су га однели из пећине-капеле, повратили у живот и са мајком, супрогом и ћерком послали на територију данашње Француске.

Има још једна важна ствар.

Сећате се да смо већ говорилио симпатетичкој магији, где се две сличне ствари магијским призивом Демонима повезују у једно. Најочигледнији пример тога је тзв. Причешће у хришћанству током кога се вино повезује са крвљу, а хлеб са месом људске жртве принесене Демону поменуте секте. На овај начин сваки пут када било где попијете барем гутљај вина и сваки пут када било где поједете барем залогај хлеба, отварате пролаз и призивате у своју ауру Енергије Зла које је генерисао Демон ваше секте.

Енергије Зла имау облик енергетских змија различитих величина и бојâ - што зависи од њихове намене. Уколико је у питању верник секте којој припада и Демон/и који их је генерисао, Енергије Зла у том случају делују на њега на такав начин што му бришу енергије разума, спуштајући га на ниво фанатичног, нетолерантног и агресивног верника.

Уколико је пак у питању Хуманиста, Слободњак, Духовни Трагаоц или верник супарничке секте, Енергије Зла тада имају наредбу да код њих изазову одређену болест или да делују на њихову свест на неки од безброј негативних начина.

Трећи начин убацивањa Енергија Зла у ауре верника, јесте изговарање имена богова-Демона поменутих секти.

Да се сада поново вратимо хришћанском крсту.

Знате ли можда где има највише крстова? Покушајте да се сетите, у питању је мирно, тихо место, нема живе душе...

Јесте, на гробљима!

Највећи број крстова налази се на гробљима, као знак-обележје смрти. И сада верници тај знак смрти носе као личну амајлију и најгоре од свега, носе је тачно на месту где се налази њихов духовни центар - на средини груди, тачније у области оне благо испупчене грудне кости. То је локација Развојне Свести Душе, односно локација свести човека. Одатле извире осећај нашег Сопства или Јавства - што би рек'о Јунг и та Развојна Свест Душе увећава се и преноси из живота у живот.

"А мозак"? - упитаћете.

Мозак је "локација радне свести", јер се у глави налазе 4 од 5 чула, услед чега он представља место где се врши обрада, процена и доношење одлука на основу пристиглих чулних утисака.

Е сад, према заговорницима православља ношење "светог крста" помажу у много чемју, па и у постизању ванредних спортских успеха. Могуће је да у томе има Истине, јер све религије код верника знатно повећавају стeпен Личне Моћи, агресивности и борбености, што у спортовима има значаја. Оно што представља негативну страну читаве приче јесте тo, што по принципу симпатетичке магије крстови са милиона гробова емитују енергије распадања и смрти које ремете и умртвљују рад Развојне Свести Душе, јер се на њој налази крст-пријемник тих енергија.
Спој ова два фактора - Енергија Зла и крста, води ка томе да особа постаје дисфункционална, што се најлакше уочава у области личних односа и професионалног живота.

Поставља се питање како се ослободити негативног утицаја демонских секти?

Оно што о томе знамо, јесте следеће - цитирамо: "... Ми вам саветујемо да при томе будете крајње опрезни, јер се Демони изузетно љуте када се неки од верника које су ставили под своју контролу освести и отргне из њихове мреже утицаја.

Тада се код вас могу јавити већи број негативних испољавања његове силе, од којих неки могу бити прилично непријатни, па и болни. Једини лек је да што је могуће хладнокрвније издржите све те појаве - односно трајање тог периода, након чега ће он схватити да сте за њега коначно и трајно изгубљени, што ће резултирати одлуком да вас напокон остави на миру...".

 

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

14 новембар 16 године ере Водолије - Нови Сад/Србија