22 
О ЈЕВРЕЈСКОМ НАЦИЗМУ

Може, може Оливере, тема о јеврејском нацизму не разликује се суштински од тема о католичком, исламском, србијанском или неком другом нацизму. Све што ви - Деца Земље, испољите на физичком плану планете Земље, за нас - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, је прихватљиво не из разлога што су сва ваша испољавања у складу са духовним законима који владају у Универзуму, већ зато што су и грешке пут развоја.

Свака грешка има своју исправку, о чему се брине закон Карме и Дарме. Зато се ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, не мешамо у ваше животе-судбине. Ви, вашим поступцима креирате сопствену судбину-живот, уз утицај ваше Дарме и деловање/супростављање Слободних Воља других људи спрам вас.

Само ова три чиниоца довољна су да у толикој мери искомпликују ваше животе, да нам је готово немогуће представити вам то на неки вама довољно пластичан начин. Но, тако је како је, а ваше је да се трудите да својим понашањем и поступцима не нарушите Слободну Вољу и Сврхе Живота других људи у толикој мери, након чега би они "одлутали" или одустали од испољвања своје Слободне Воље и Сврхе Живота. То су озбиљни кармички прекршаји, који се у наредним животима испољавају кроз веома тешке и незахвалне животне ситуације и околности.

Све ово о чему смо до сада излагале - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, био је увод у тему о јеврејском нацизму.

Као што знате Децо Земље, нацизам смо дефинисале - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, као: "Јаку жудњу за успостављањем Апсолутне Моћи над својом, али и над свим осталим нацијама света, вођену расизмом, дубоком мржњом и злом ка одређеној раси, нацији или друштвеној групи, са јасном намером да се она пороби или уништи".

Ова дефиниција нацизма иако дуга, веома детаљно појашњава суштину нацизма као појаве, која се може јавити у бићу сваког народа. То даље значи да ни један народ - понављамо: ни један народ није имун на појаву нацизма, уколико на време не предухитри његово испољавање у бићу свог народа. Ово последње - мислимо на предухитреност, дешава се, мада не превише често, из разлога што су већина народа на планети Земљи на прилично ниском нивоу развоја свести. Из тог разлога, они нацизам не доживљавају као негативну појаву, већ као испољавање сопствене снаге - односи се на снагу дотичног народа, у поље могућности које га окружују.

Управо то се десило са јеврејским народом широм планете Земље, који је након завршетка Другог Светског рата уместо прогоњеног, постао прогонитељ оних који су одговорни за прогон и смрт милиона Јевреја, али и за све остале који својим активностима не подржавају активности и циљеве јеврејске државе Израел, и у ширем смислу, активности и циљеве Јевреја који живе широм света. На тај - наоко невидљив начин, јеврејски народ прихватио је идеологију нацизма.

Све ово некима се може учинити више као необавезна теоријска расправа о настанку и карактеристикама нацизма, но, Децо Земље уверавамо вас - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да то није тако. Ми смо свуда и у свему, те су нам из тог разлога познате судбине свих појединаца и народа широм планете Земље - укључујући ту и јеврејски народ. Како је јеврејски народ сплетом историјских околности успео да се уздигне на ниво управљача судбинама свих осталих народа који постоје на планети Земљи, он је тиме на себе преузео веома висок степен одговорности, одговорности која се у свом дармичком испољавању пресликава на све припаднике јеврејског народа, без обзира на то где они живе и раде.

Како је Оливер јеврејског порекла и по оцу, и помајци, део те негативне Дарме настале активностима јеврејског народа као тренутног управитеља судбинама Деце Земље, пресликао се и на њега, тј. на активности које је он спречен да обави. То даље значи да је Оливер као Духовник који брине о заштити, очувању, развоју и напретку све Деце Земље, већ извесно време требао - понављамо: требао да својим активностима допринесе смиривању зла и сукоба на Балкану, али и широм планете, што је онемогућено злонамерним и злим активностима усмереним ка њему од стране Србијанаца, косоварских дезертера, Црногораца, католика, муслимана, Грка, Румуна... и да не набрајамо даље, а могле бисмо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум.

На крају претходног списка - или можда боље речено: на почетку претходног списка, налази се јеврејски народ, невезано да ли је он из Израела, САД-а, Европске Уније или неке друге земље која постоји на планети, на којој се развијате и боравите. Све те зле и злонамерне активности усмерене ка њему - Оливеру, њега и не дотичу: то је као да грудвом снега гађате тенк израђен од титанијума, али оне - све до једне, штете развоју и напретку све Деце Земље.

Уколико некима нисмо биле јасне - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, покушаћемо све претходно да кажемо на један битно другачији начин.

Уласком у Просветљење и његовом материјализацијом Оливер је постао Једно са свиме што постоји у Универзуму, што значи да он постоји као јединствена и непоновљива свест у Универзуму са карактеристикама чију конфигурацију не поседује ниједна друга свест у Универзуму, али да истовремено, његова свест није изолована од свести других енергија и енергетских структура у Универзуму, укључујући и нас - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум.

То Децо Земље значи да Оливер кроз оно што испољава на физичком плану планете Земље, испољава намере читавог Универзума.

Ова мисао доста је захтевна не за разумевање, већ за прихватање, јер тиме на неки начин ми - Духовне Енергије Унвиерзума које прожимамо читав Универзум овлашћујемо њега - Оливера, да спроводи нашу вољу, тј. намере, везано за ваше понашање и поступке.

Такав закључак био би свакако груб и у извесној мери погрешан, јер ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, никада се не мешамо у животе Деце Земље и никада не нарушавамо вашу Слободну Вољу. Оно што желимо рећи, јесте да у његовим поступцима нема ничега личног, јер је немогуће бити личан након што сте материјализовали Просветљење. Све што Оливер ради, усмерено је ка заштити, очувању, развоју и напретку све Деце Земље која се развијате на планети Земљи и зато вас молимо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да то већ једном за свагда схватите.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде.

Духовне Енергије УниверзумаО ЈЕВРЕЈСКОМ НАЦИЗМУ
ПИСМО ЈУДАИСТИЧКИМ СВЕШТЕНИЦИМА И МОЋНИЦИМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

09 јун 19-те године еона Водолије - Београд/Србија